decolorare

Anul acesta au fost in trend culorile indraznete!

Anul 2016 a dat startul culorilor tari, culorilor intense. Nuantele indraznete se refera la colorarea parului in roz, albastru, verde sau turcoaz si tot felul de nuante preferate de fiecare persoana in parte.

Multe vedete de la Hollywood au spart bariera simplitatii cu aceste nuante accentuate.

2016 a fost si un an al tunsorilor extreme: de la cele masculine, la boburi, bretoane taiate sic, pana la par lung de printesa cu conditia ca acesta sa fie impecabil ingrijit si stralucitor.

Principalul mod de vopsire a acestui an a fost balayage-ul, si mai toata lumea a tins spre aceasta metoda. Radacini nuantate inchis iar varfurile cat mai deschise! Putem spune ca este chiar o modaliate de vopsire eficienta, care nu ne da dureri de cap prea mari in ceea ce consta ”radacinile”. Nu suntem nevoite sa ne vopsim lunar sau la doua luni, ci doar sa ne improspatam varfurile!

Acest balayage, prinde bine pe oricine si nu este purtat doar de persoanele nonconformiste care dau frau culorilor jucause in parul lor, ci se adapteaza in nuante naturale si pentru persoanele conservatoare!

Indrazneste sa alegi liber culoarea potrivita pentru tine

#1

decolorare

decolorare

Turcoazul este culoarea ”sofisticata” dintre albastru si verde.

In natura ea este specifica pietrei semipretioase al carei nume in poarta dar si peisajelor marine luxuriante.
Un albastru regal sau azur transmite bogatie si chiar superioritate de aceea turcoazul este o culoare pretioasa, speciala, sofisticata.

Nuantele deschise de albastru precum turcoazul sunt asociate cu sanatatea, vindecarea, linistea, intelegerea si finetea.
Cand este folosit alaturi de culori calde precum rosu sau galben, albastrul are un impact foarte puternic, poate crea impresii vibrante.

#2

decolorare

decolorare

Dintre culori, albastrul este cea mai patrunzatoare, caci iti fura privirea fara a intalni nici un obstacol.

Albastrul este cea mai imateriala dintre culori. In general, natura nu infatiseaza albastrul decat alcatuit din transparenta, adica un vid acumulat, vid al aerului, al apei, vid al cristalului sau al diamantului. Vidul este precis, pur si rece.

Un mediu albastru calmeaza, linisteste, dar, spre deosebire de cel verde, nu tonifica, pentru ca el nu prefigureaza decat o evadare fara priza asupra realului, o eliberare care, cu timpul, devine deprimanta.

Un mediu albastru calmeaza, linisteste, dar, spre deosebire de cel verde, nu tonifica, pentru ca el nu prefigureaza decat o evadare fara priza asupra realului, o eliberare care, cu timpul, devine deprimanta.

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: