Imbracaminte

Ca femeie, lucrurile importante ne sunt indispensabile. Imbracaminte adecvata, parul sa ne stea bine si poate chiar o sa fim observate. Lucrurile importante pentru femei trec odata cu inaintarea in varsta, dar pana la maturitate nu avem altfel de lucruri de care sa ne facem griji.

Imbracaminte

Cu ce ma imbrac? Aceasta este intrebarea tuturor domnisoareleor care, desi au doua sifoniere pline sau un dressing bucsit, nu au cu ce se imbraca. Lucrurile nu stau chiar asa. Nu am cu ce ma imbraca vine deseori de la … Hmmm, prietena mea si-a cumparat pantaloni noi sau si-a achizitionat o noua geanta.

Sunt prea scunda trebuie sa imi cumpar alti papuci. Am agatat bluza cea noua, trebuie sa imi cumpar alta. Nu ne vom gandi niciodata la faptul ca altele si-ar dori sa poarte zilnic hainele noastre, dar pentru noi, dupa prima purtare, nu mai au nici un farmec, nu le mai aruncam nici o privire. Nu mai am cu ce ma imbracaaaa!

Odata cu trecerea timpul, tot ce vom avea va deveni ”vintage”, tot ceea ce era odata o problema grava, va deveni amintire. Vom avea aceleasi fiice care se plang ca nu au cu ce sa se imbrace. Totul se invarte intru-un ciclu al universului.

Bazandu-ne pe imbracaminte de multe ori uitam sa fim oameni. Credem ca haina il face pe om, dar unde ati vazut ca haina sa il produca? Au hainele fabrici sau avem noi oamenii??

Omul isi face haina si tot omul trebuie sa stie cum sa o poarte.

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: