Celebritati fara make-up!

Distribuie

Free TimeCinemaCelebritati fara make-up!

Amanda Michelle Seyfried este actriță și cantareata americană. În copilărie a fost model și a cochetat și cu scrierea și interpretarea muzicală. Și-a început cariera publică de la 11 ani, iar la 15 ani a jucat pentru prima oară ca actriță.
amanda-seyfried

Anne Jacqueline Hathaway este actriță americană. Rolul care a consacrat-o a fost Mia Thermopolis din The Princess Diaries (2001). Debutul și l-a făcut pe scena de teatru, iar în anul 1999 a apărut în serialul de televiziune Get Real.
anne-hathaway

Ashley Victoria Benson este model si actriță americană, cunoscuta pentru rolul ei ca Hanna Marin din serialul de televiziune Pretty Little Liars.
ashley-benson

Charlize Theron este o actriță americană originară din Africa de Sud, câștigătoare a premiului Oscar. În anul 2007, a primit din partea revistei Esquire distincția Sexiest Woman Alive.
charlize-theron

Cynthia Ann „Cindy” Crawford a fost un fotomodel, moderatoare TV și actriță americană. Ea este ușor de recunoscut după negul de pe buza superioară.
cindy-crawford

Ellie Goulding (născută Elena Jane Goulding) este o cantareata, multi instrumentista și actrita engleza, din Lyonshall, Herefordshire, Anglia. Cariera sa a început când i-a întâlnit pe producătorii muzicali Starsmith și Frankmusik.
ellie-goulding

Eva Jacqueline Longoria este o actrita americana. Ea a jocat rolul a Gabriellei Solis din serialul de televiziune Desperates Housewives. Ea a devenit un model recunoscut la nivel național în 2000, după ce apărut în mai multe campanii de publicitate și numeroase reviste pentru bărbați.
eva-longoria

Gwyneth Kate Paltrow  este o actriță, cântăreață și autoare americană, de film laureată a premiului Oacar pentru „Cea mai buna actrita” în 1999. Este căsătorită cu Chris Martin, vocalistul trupei Coldplay, cuplul având doi copii împreună.
gwyneth-paltrow

Jennifer Love Hewitt este o actrita și o compozitoare americana. Este foarte cunoscută pentru aparițiile sale televizate în filmele companiei Fox, cum ar fi Party of Five, ca Sarah Reeves, apărând de asemenea în I Know What You Did Last Summer și continuarea sa I Still Know What You Did Last Summer ca Julie James.
jennifer-love-hewitt

Salma Hayek Pinault este actrita, regizoare și producatoare de film mexicana și americana. Ea și-a început cariera în Mexic, în telenovela Teresa, jucând apoi în filmul El Callejon de los milagros, rol pentru care a fost nominalizată la Premiul Ariel.
salma-hayek

Kate Elizabeth Winslet este o actriță britanică. Deși a jucat multe personaje de-a lungul carierei, probabil este cel mai bine cunoscută pentru performanțe ca Juliet Hulme în Heavenly Creatures in 1994 si ca Rose DeWitt Bukater în cel mai mare film din toate timpurile, Titanic 1997.
kate-winslet

Sia Kate Isobelle Furler cunoscută simplu ca Sia, este o cantareata de muzică downtempo, pop și jazz. Ea a lansat șapte albume de studio și a câștigat notorietate internațională la începutul anilor 2010 mulțumită unor colaborări cu Christina Aguilera, Flo Rida sau David Guetta.
sia-furler

Avery Troian Bellisario este actriță, scriitoare și regizor american debutant. Bellisario a primit laude pentru interpretarea ei de lider în 2010 in filmul Consimțământ pentru care a câștigat premiul Fest Vision pentru cea mai cea mai bună actriță.
troian-bellisario

Paris Whitney Hilton este o celebritate din SUA și moștenitoare a imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton, precum și a celorlalte proprietăți imobiliare ale tatălui său. Pe lângă faptul că este o persoană foarte mediatizată, ea este fotomodel și actrita.
paris-hilton

Teresa „Teri“ Lynn Hatcher este o actriță americană, printre filmele renumite în care a jucat se numără serialele „Superman”, „Neveste disperate” (Desperate Housewives), sau „Tomorrow Never Dies”. Ea a fost considerată de unele reviste pentru bărbați, printre cele mai frumoase femei din lume.
teri-hatcher

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole