Cele mai simple coafuri pe cel mai dragut chip!

Distribuie

LifestyleHairStyleCele mai simple coafuri pe cel mai dragut chip!

Par prins in coada usor ondulata

O coafura tanara, simpla si foarte frumoasa. Vei avea nevoie doar de un elastic si cateva agrafe. Parul usor tapat si dezordonat cu carare, se pliaza perfect cu onduleurile usoare facute in coada prinsa. Nu necesita mult timp de aranjare si nici nu este sofisticata. Cele mai frumoase coafuri de obicei sunt cele mai simple!

Par prins coada ondulat Par prins coada ondulat 2

Onduleuri usoare

Ai parul lung? Profita de acest lucru si lasa-l desprins. Cateva onduleuri usoare sau putine valuri mari pot face si cea mai sofisticata coafura sa se imbujoreze. Alege simplitatea pentru ca simplitatea inspira incredere, frumusete si naturalete!

Onduleu lejer

Coada prinsa la baza gatului

Unei tinute usoare precum aceasta de mai jos i se potriveste naturaletea. O coada de cal prinsa la baza gatului lasa loc vestimentatiei sa ia cuvantul. Vei folosi tot un singur elastic si cateva agrafe. Parul foarte usor tapat si dezordonat pentru efecte speciale.

Par prins in coada 2Par prins in coada

Onduleuri buclucase

Creponam radacinile parului cu cea mai mica placa de creponat, apoi avem nevoie de elastice mici. Invartim dupa degete cate o suvita de par pentru un efect de rasucire si bum! Prindem suvita cu elastic, ondulam parul cat de cat lejer si coafura este gata. Si este frumoasa si cat se poate de simpla! Daca doresti poti ascunde elasticul prinzandul mai in spate pentru a fi acoperit de par sau poti folosi elastice de culoarea parului!

Par ondulat

Par ondulat 2

Simplitate si frumusete la pachet

Cat de simplu si cat de frumos! Parul lung are avantaje nenumarate, apoi cand ai si un chip avantajos chiar si cea mai simpla modalitate de a aranja parul pare magnifica. Parul intins din placa, creponat cu placa mica la radacina si o mica agrafa, iar coafura este Ready For Party!

Indreptat din placa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole