Cele mai romantice destinații pentru Ziua Îndrăgostiților în Europa

Distribuie

InspirationInspiratieCele mai romantice destinații pentru Ziua Îndrăgostiților în Europa

Doriți să-i oferiți persoanei iubite o excursie romantică de Ziua Indragostitilor într-o destinație specială pentru îndrăgostiți? Bineînțeles că poți merge în orașe romantice clasice precum Veneția, Budapesta, Praga, dar îți poți surprinde persoana iubită și cu o escapadă romantică mai originală și mai autentică, o excursie personalizată pentru jumătatea ta.

Ce-ar fi să vă petreceți Ziua Îndrăgostiților la soare, pe una dintre cele mai frumoase insule din lume? De asemenea, puteți zbura deasupra insulelor în formă de inimă din Croația sau pur și simplu vă puteți declara dragostea făcând o plimbare pe un drum în formă de inimă prin podgoriile din Slovenia.

Trăiește-ți dragostea și cazează-te în cele mai bune destinații pentru o Zi a Îndrăgostiților în Europa și oferă-ți o escapadă romantică.

Insulele Madeira – Portugalia

Porto Santo

Porto Santo

Madeira este o destinație care ne face pe toți să visăm: fructe exotice, vegetație luxuriantă, hoteluri somptuoase, activități în aer liber într-o natură virgină… Să faci cumpărături în centrul vechi al orașului Funchal, să petreci după-amiezi leneșe pe cele mai frumoase plaje din Madeira sau să faci mini-călătorii cu mașina pentru a descoperi cele mai frumoase puncte de belvedere din arhipelag este ceea ce poți face și tu în Madeira.

Pe lângă sejurul romantic pe cea mai frumoasă insulă din lume (World Travel Award), oferiți-i persoanei iubite un plus, cireașa de pe tort: un sejur romantic de câteva nopți în plus în Porto Santo. Porto Santo este cea mai mică insulă locuită din arhipelagul Madeira. Ajungi pe insulă cu un zbor direct sau cu feribotul sau avionul de pe insula principală Madeira. Porto Santo este înconjurată de Oceanul Atlantic și de apele sale turcoaz.

Porto Santo este o alegere perfectă pentru o escapadă romantică la soare. Plajele sale cu nisip auriu și numeroasele sale hoteluri de înaltă calitate cu Spa & Wellness sunt renumite în întreaga lume, în special pentru tratamentele cu nisip din Porto Santo și pentru proprietățile terapeutice rare ale acestuia. Pe insula lui Christophe Colomb, vă veți petrece zilele plimbându-vă pe plajă, înotând, luând mese bune la restaurantele cu terasă și bucurându-vă de un apus de soare magnific. Oferiți-vă o excursie romantică de neuitat și incomparabilă la Porto Santo de Ziua Îndrăgostiților. Veniți să descoperiți o insulă unde liniștea domnește!

Kvarner – Croația

Opatija

Opatija

Kvarner are într-adevăr un farmec nebunesc, iar Opatija este una dintre bijuteriile acestei regiuni. Încă din secolul al XIX-lea, această stațiune de coastă i-a atras pe cei mai pretențioși călători. Opatija este cu adevărat unică, este un amestec între Geneva (pentru latura elegantă și de clasă), Monaco (pentru hotelurile sale frumoase), dar și Lacul Como pentru magnifica sa promenadă „Lungomare” care șerpuiește de-a lungul coastei.

Unele vile și hoteluri magnifice sunt înconjurate de grădini exotice, armonia este peste tot în Opatija, o destinație elegantă cu o lungă tradiție turistică. Ca și cântecul sirenelor, este greu să reziști frumuseților și bogățiilor din Opatija. Contrastele dintre mare și munte, parcurile verzi și oceanul albastru fac din Opatija destinația perfectă pentru o escapadă romantică pentru Valentine în Europa.

Destinație de wellness, gastronomie, plajă, natură și relaxare, Opatija i-a sedus pe aristocrații monarhiei astro-ungare, așa cum vă va seduce și pe dumneavoastră.

Anul acesta, de Ziua Îndrăgostiților, oferiți-vă un sejur de neuitat în Opatija. Aveți nevoie de un alt motiv pentru a vizita Opatija? Opatija este renumită în întreaga lume pentru ciocolatierii săi. Crocați o bucată de ciocolată și sărbătoriți-vă dragostea în Opatija.

Spicnik – Regiunea Stjerska – Slovenia

Traseu în formă de inimă

Traseu în formă de inimă

De Ziua Îndrăgostiților, rezervați-vă un sejur într-o țară care combină natura și gastronomia și oferă peisaje care vă taie respirația.

La sosirea pe aeroportul din Ljubjana, vă luați mașina, o mică decapotabilă roșie care răcnește precum inimile voastre care bat și porniți într-o excursie pe drumurile romantice ale Sloveniei.

La doar 1h30 de capitala Ljubljana și la 20 de minute cu mașina de foarte frumosul oraș Maribor, descoperiți unul dintre cele mai romantice locuri din Europa.

Regiunea Štajerska este cunoscută pentru frumoasele sale podgorii și pentru calitatea vinurilor sale excepționale. Pentru a explora acest drum în formă de inimă, vă veți opri la următoarea adresă: Špičnik 1 Vina Šerbinek, 2201 Zgornja Kungota.

De Ziua Îndrăgostiților, când podgoriile sunt despodobite de frunze, este ziua în care putem observa cel mai bine drumul romantic în formă de inimă. Veți avea ocazia să vă opriți în apropiere pentru a degusta vinuri locale în timp ce vă bucurați de această panoramă excepțional de romantică.

Alsacia – Franța

Strasbourg

Strasbourg

De mulți ani, capitala Alsaciei poartă culorile iubirii în luna februarie și primește îndrăgostiți din întreaga lume.

Festivalul „Strasbourg mon amour” constă în concerte, seri întregi dedicate slows, dansul îndrăgostiților.

„Strasbourg mon amour” este, de asemenea, un program cultural, iar evenimentele dedicate exclusiv iubirii vă așteaptă în fiecare an de Ziua Îndrăgostiților la Strasbourg, una dintre cele mai romantice destinații din Europa.

Veneția – Italia

Burano

Burano

Veneția este orașul iubirii, dar ai chef de o escapadă romantică departe de aglomerație? Găsiți-vă cuibul dragostei pe insula Burano și oferiți-vă o zi a îndrăgostiților romantică și unică. Dacă Veneția seduce îndrăgostiții din întreaga lume pentru arhitectura sa extraordinară, pentru palatele și monumentele sale somptuoase, Burano este făcut pentru cei care nu au nevoie de aurire pentru a se iubi.

Acest fost sat de pescari este incredibil de colorat și fermecător. Pescarii din Burano obișnuiau să își picteze casele cu restul cutiilor de vopsea pe care le foloseau pentru bărcile lor de pescuit. Culorile alese erau adesea foarte ostentative din motive de siguranță. Trebuiau să fie vizibile de la distanță atunci când o ceață groasă învăluia Veneția și împrejurimile sale.

Uitați de marile hoteluri și palate: Burano are o gamă de cazări mai simple, cum ar fi airbnbs și restaurante fără pretenții, dar foarte bune și adesea mai ieftine decât în Veneția.

Bretania – Franța

Dinard

Dinard

Bretania este extrem de romantică pentru un sejur de Ziua Îndrăgostiților. Acest lucru este cu atât mai adevărat pentru coastele bretone și pentru foarte popularul oraș Dinard. Renumit pentru hotelurile sale de wellness & spa și pentru oferta de talasoterapie, Dinard este o destinație preferată de îndrăgostiții care vor să fie răsfățați de Ziua Îndrăgostiților.

Situat pe Coasta de Smarald, Dinard se bucură de o climă blândă pe tot parcursul anului și de plaje magnifice, perfecte pentru o plimbare romantică. Seara, puteți lua o masă plăcută în restaurantul hotelului sau în aer liber, într-unul dintre numeroasele restaurante de la malul mării.

Nu ratați să gustați o crêpe bretonă,( sărată sau dulce), sunt ușoare, perfecte înainte de o noapte de dragoste.

Canalul Pasman – Adratic – Croația

Insula Galesnjak

Insula Galesnjak

Croația este o destinație perfectă pentru o vacanță romantică de Ziua Îndrăgostiților. Dacă Hvar este renumită ca fiind una dintre cele mai bune destinații pentru o lună de miere în Europa, insula Galesnjak, această insulă în formă de inimă, este clasată printre cele mai bune locuri din Europa pentru a cere în căsătorie.

Această insulă în formă de inimă este situată în apropiere de Nin, o altă destinație croată pe care ați clasat-o printre cele mai bune destinații romantice și Cele mai bune destinații romantice durabile din Europa. Totul aici este dragoste.

Aveți 2 opțiuni: descoperiți această insulă în formă de inimă cu barca sau cu avionul, cu survol panoramic, inclusiv un survol al Zadar, al insulei Iubirii și al arhipelagului Kornati.

Arhipelagul Santorini – Grecia

Oia

Oia

Oia este satul autentic al arhipelagului Santorini. Casele sale colorate, aleile sale abrupte, îl fac una dintre cele mai romantice destinații pentru Ziua Îndrăgostiților din Europa.

Casele sale sculptate în stâncă vor forma un cocon perfect pentru a vă întâmpina iubitul. Seara vă puteți bucura de o croazieră cu catamaranul pentru a vedea apusul, a sorbi șampanie și a spune ” Te iubesc ” .

Castelul Oia este, de asemenea, un loc minunat pentru a vedea apusuri de soare romantice și de neuitat.

Andalucia – Spania

Mijas

Mijas

Vrei o zi însorită de Valentine’s Day? Rezervați-vă zborurile către Aeroportul Malaga și descoperiți Mijas, una dintre cele mai romantice destinații din Spania. Fie într-o trăsură trasă de cai, fie pe jos, vă plimbați de mână pe aleile tipice ale acestui orășel care oferă priveliști uluitoare asupra întregii regiuni.

Acest sat alb tipic andaluz (Pueblo Blanco) este foarte special, cu numeroasele ghivece de gerani și alte flori colorate de care au grijă locuitorii din Mijas. Mijas este o alegere bună pentru o escapadă romantică de Ziua Îndrăgostiților. În februarie, acest mic sat de munte este foarte liniștit și vă puteți bucura de zile frumoase și însorite, de restaurante și de cazare la prețuri accesibile. Mijas este situat la doar 15 minute de mers cu mașina de aeroportul din Malaga.

Cornwall – Anglia

Polperro

Polperro

Acest mic sat din Cornwall este una dintre cele mai bune destinații pentru o escapadă romantică. La 50 de minute de mers cu mașina de aeroportul din Plymouth, Polperro este un mic sat de pescari care devine o destinație populară pentru îndrăgostiți, iubitori de artă, de natură, de gastronomie și, bineînțeles, pentru cei care își doresc o zi a îndrăgostiților cu fața la mare.

Mulți artiști au trăit în acest sat din Cornwall și au pictat viața sa liniștită și pașnică. Cu siguranță veți întâlni câțiva, pictând în aer liber sau expunând într-una dintre numeroasele mici galerii de artă din Polperro. Poate că veți aduce acasă o pictură frumoasă pentru a vă aminti de acel sejur romantic într-una dintre cele mai bune destinații pentru Ziua Îndrăgostiților.

Lacul Como – Italia

Varenna

Varenna

Lacul Como este unul dintre locurile preferate de celebrități în vacanță. Una dintre ele iubește atât de mult acest loc încât s-a căsătorit acolo. Ghiciți cine? Georges Clooney. Dacă el nu mai are o inimă de luat, nici tu nu mai ai! Bucură-te de un sejur romantic într-una dintre cele mai romantice destinații din Italia, Lacul Como.

Cu numeroasele sale hoteluri de 4 și 5 stele, vă puteți lăsa răsfățați ca o vedetă de la Hollywood și vă puteți răsfăța cu mici extra, cum ar fi tratamente spa sau un tur cu barca pe lacul Como sau un curs privat de gătit în Como pentru a descoperi toate secretele gastronomiei italiene.

Lagoa – Algarve – Portugalia

Inima ascunsă – Praia da Marinha

Inima ascunsă - Praia da Marinha

Ce-ar fi dacă ideea bună pentru Ziua Îndrăgostiților ar fi să evităm destinațiile la care se gândește toată lumea, cum ar fi Paris, Florența și Praga, și să încercăm să fim mai originali. PLANUL bun de călătorie este de multe ori să călătorești spre deosebire de alții. Pentru Ziua Îndrăgostiților, uitați de marile destinații romantice inevitabile. Acestea sunt de 2-3 ori mai scumpe pentru că cererea este foarte mare. Gândiți în afara cutiei. Algarve este o alegere bună pentru o vacanță romantică de Ziua Îndrăgostiților.

Pentru un preț mult mai accesibil decât în timpul sezonului turistic înalt (vara), puteți sta într-un hotel magnific, vilă sau apartament turistic din Algarve. Ca să fiu sincer, am trecut de zece ori pe lângă acest loc fără să-l vedem și într-o zi am putut vedea cum apare o inimă, formată din stânci, ocean și două arcade. A fost pur și simplu magic.

Muntenegru

Sveti Stefan

Sveti Stefan

Această mică insulă fortificată este astăzi una dintre cele mai romantice escapade pentru Ziua Îndrăgostiților din Europa. Răsfățați-vă cu un sejur individual cu persoana iubită în acest an.

Situată la 5 km de Budva și nu departe de Kotor, clasată printre cele mai frumoase destinații din Europa, această insuliță a devenit una dintre cele mai excepționale și exclusiviste stațiuni hoteliere de 5 stele de pe coasta Adriaticii. Această stațiune are, de asemenea, o vilă pe continent și plaje private pentru oaspeții hotelului.

Fie că sunteți o celebritate care caută puțină intimitate, fie că sunteți îndrăgostiți care doresc un cuib confortabil și un cadru excepțional pentru a-și sărbători dragostea, acest loc este pentru dumneavoastră. Vă așteaptă mai multe programe de wellness, precum și numeroase restaurante, piscine și plaje private pe această insulă fortificată dedicată astăzi îndrăgostiților. Nu uitați să vă oferiți o după-amiază leneșă pe una dintre cele trei plaje cu nisip roz ale acestei destinații unice în lume.

Polonia

Gdansk și Sopot

Gdansk și Sopot

Când ne gândim la o „excursie romantică în Europa”, ne gândim la Paris, Budapesta, Praga, Veneția. Din fericire, există și o ofertă departe de drumurile bătute și de aglomerație, o ofertă autentică și fermecătoare și la prețuri mai accesibile. Pentru prețul unei camere de hotel îngrozitoare la Paris, vă puteți oferi o noapte într-un sublim hotel de 5 stele din Gdansk și vă puteți răsfăța cu extra, cum ar fi tratamente spa, restaurante, excursii la cumpărături.

Gdansk este alegerea perfectă pentru un city break romantic care combină cultura, gastronomia, cumpărăturile, starea de bine. Pentru o vacanță romantică la malul mării, rezervați-vă un sejur în Sopot, o stațiune balneară situată la 20 de minute de mers cu mașina de Gdansk. Puteți combina cele 2 destinații cu 3 zile în Gdansk și 3 zile în Sopot pentru un city break romantic în Europa.

Germania

Rothenburg-Ob-der-Tauber

Rothenburg-Ob-der-Tauber

Îndrăgostiții care doresc să își sărbătorească dragostea într-un loc excepțional de romantic și autentic vor cădea sub vraja „Rothenburg ob der Tauber”. Acest magnific sat medieval colorat și magnific și casele sale cu lemn par desprinse dintr-o carte poștală.

Rothenburg ob der Tauber este, de asemenea, asemănător cu sublimul oraș Colmar din Franța. Aceste orașe au fost salvate de bombardamente și, prin urmare, și-au păstrat centrele istorice fermecătoare și magazinele tradiționale, ceea ce le conferă o atmosferă unică și autentică. Acest frumos oraș medieval din Bavaria este o destinație obligatorie pentru călătorii care parcurg Drumul romantic, un traseu care trece prin cele mai frumoase destinații din Germania și pe care l-ați clasat printre cele mai bune excursii rutiere din Europa.

Rothenburg-Ob-der-Tauber este una dintre cele mai bune escapade romantice pentru Ziua Îndrăgostiților din Europa.

Plaja Preveli – Rethymno – Creta

Preveli Heart Rock

Preveli Heart Rock

Pentru ca dragostea voastră să dureze la fel de mult ca și cea a locuitorilor seculari din Creta, veniți să descoperiți stânca în formă de inimă de pe plaja Preveli.

Creta este una dintre destinațiile preferate ale călătorilor în căutare de soare, hoteluri și restaurante gastronomice accesibile sau meniuri dietetice. De asemenea, dieta cretană este cunoscută ca fiind una dintre cele mai bune diete din lume: favorizează o longevitate mai mare și previne bolile și tulburările cardiovasculare. Răsfață-ți inima oferindu-ți un sejur romantic în Creta de Ziua Îndrăgostiților.

Plaja Preveli este cu adevărat atipică: este situată într-o rezervație naturală, la capătul unui canal unde un râu se varsă în mare. Puteți alege dacă doriți să înotați în apă dulce sau în apa mai caldă a mării. Plaja Preveli, renumită pentru frumoasa sa stâncă făcută pe măsură în formă de inimă, este un loc care va rămâne pentru totdeauna gravat în inimile voastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole