Cele mai jucăușe rase de câini din lume

Distribuie

InspirationInspiratieCele mai jucăușe rase de câini din lume

Câinii au tot felul de trăsături excelente, dar, de obicei, caracterul lor jucăuș este cel care îi face să fie amuzanți. Nimic nu se compară cu a avea un cățeluș năzdrăvan, care ar putea înveseli ziua, indiferent de cât de mohorâtă este aceasta. Deși este în natura lor să fie jucăuși, există doar unii care sunt extrem de jucăuși. Iată lista cu cele mai jucăușe zece rase de câini din lume.

Boxer

Boxer

Boxerul este un câine jucăuș, cu un caracter dulce, căruia îi place să fie în preajma copiilor cu energie mare. O rasă de câine vesel, curios, energic și vesel, care este perfectă pentru un partener de joacă.

Springer Spaniel englezesc

Springer Spaniel englezesc

Acest tip de rasă are multă energie, inclusiv o pasiune pentru joaca în aer liber. Faceți activități precum antrenamente de agilitate, drumeții, urmărire și recuperare pentru acest câine.

Corgi

Corgi

Un Corgi este o rasă care este în permanență activă și jucăușă. Îi place să se joace cu copiii, dar și în aer liber.

Jack Russell Terrier

Jack Russell Terrier

Mărimea nu contează! Acest câine este unul dintre câinii foarte energici de pe lista noastră. JRT este un câine plin de viață și jucăuș, care adoră înotul, agilitatea, drumețiile, alergarea, flyball-ul și aproape orice implică folosirea energiei lor.

Papillon

Papillon

Acest mic papillon inteligent și drăgălaș adoră să se distreze, așa că ar fi bine să acorzi timp pentru a te juca cu acest cățeluș, altfel va găsi el însuși o modalitate de a se distra. Luați-l la o plimbare lungă în parc sau în cartier. Cu siguranță va excela și în sporturile canine!

Golden și Labrador Retriever

Golden și Labrador Retriever

Una dintre cele mai populare rase de câini, aceste două rase sunt pline de energie jucăușă și iubitoare de distracție, ceea ce le face un minunat prieten de familie. Amândurora le place să se joace în aer liber cu familia.

Câine de apă portughez

Câine de apă portughez

După cum sugerează și numele, le place să stea în apă. Un partener de plajă sau prietenul tău de înot – oricând!

Ciobănesc australian

Ciobănesc australian

Ciobănescul australian plin de energie își dorește să se joace în mod constant pentru a avea o viață veselă. Ei reacționează rapid la orice sarcină care le este dată, cum ar fi aducerea ziarelor, jocul de fotbal, ajutor în grădină și orice alte jocuri distractive care vă vin în minte.

Prepelicar Breton

Câine Bretania

Câinele breton este întotdeauna gata să facă aproape orice numai dacă interacționează cu latura sa jucăușă. Adoră să facă drumeții, să se joace de-a v-ați ascunselea, să alerge, să tragă de mânecă și să facă alte activități.

Rasa Dalmațian

Rasa Dalmațian

Strămoșii acestei rase sunt cunoscuți ca fiind artiști de circ, cu unele trucuri jucăușe, și, de asemenea, au fost cândva câini de tracțiune a trăsurilor. De aceea, dacă sunteți în căutarea unui prieten plin de energie și năzdrăvan, Dalmațianul este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole