Cele mai bune cărți care îți vor îmbunătăți viața

Distribuie

Free TimeBooksCele mai bune cărți care îți vor îmbunătăți viața

Pe măsură ce îmbătrânim, căutăm adesea modalități de a ne îmbunătăți pe noi înșine.

Acest articol conține o listă cu unele dintre cele mai bune cărți care vă pot schimba perspectiva asupra vieții și vă pot ajuta să rezolvați probleme la care nu puteți găsi răspunsuri în altă parte.

Cărți … una dintre metodele mele preferate pentru a-mi îmbunătăți viața și a mă pierde într-o altă dimensiune.

Când suntem la școală, nu prea ne dăm seama cât de importantă poate fi o carte, până nu devenim adulți și găsim Sfântul Graal care îți deschide ochii și te face să vezi lumea dintr-o altă perspectivă. Asta este o carte bună, cel puțin așa m-am simțit când am citit această carte interesantă.

Cele mai bune cărți care îți vor îmbunătăți viața

Ai momente în care spui că: În acel moment, eram un pic pierdut și nu-mi găseam cu adevărat pasiunea și să-mi dau seama ce vreau exact în viață.

Pentru unii oameni, unele cărți ar putea să nu fie chiar o deschidere a ochilor și a minții și unul dintre motive este că nu sunt pregătiți să facă o schimbare în viața lor.

Jocul vieții și cum să îl joci

Cele mai bune cărți care îți vor îmbunătăți viața

Aceasta este o carte care schimbă vieți. Vă pot garanta că vă veți îmbunătăți în mod substanțial viața dacă urmați îndrumările pe care autorul Florence Scovel Shinn le dezvăluie în cartea sa Jocul vieții și cum să o jucați.

Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească

De la sfaturi pentru femei la femei, citiți această carte pentru a vă accelera drumul spre succes și pentru a vă îmbunătăți viața într-un timp scurt.

Memorie nelimitată

Cele mai bune cărți care îți vor îmbunătăți viața

Memoria nelimitată este plină de strategii uimitoare care vă vor ajuta să învățați rapid, să înțelegeți și să vă amintiți ce ați citit. Dacă trebuie să vă îmbunătățiți memoria și să vă concentrați mai bine pe tot ceea ce faceți, această carte este o lectură obligatorie.

Cele 7 obiceiuri ale oamenilor extrem de eficienți

Cele mai bune cărți care îți vor îmbunătăți viața

Această carte a schimbat viața multor oameni prin predarea a 7 obiceiuri simple. Veți obține un ghid complet despre fiecare obicei și de ce este important să dezvoltați un obicei specific. Formatul infografic face procesul de citire destul de ușor, în timp ce cunoștințele pe care le obțineți vă vor fi utile pentru întreaga viață.

Stăpânește-ți emoțiile

Cele mai bune cărți care îți vor îmbunătăți viața

După ce ați citit această carte, veți ști cum să vă descurcați și să vă depășiți emoțiile negative. Controlul emoțiilor și sentimentelor este o artă și arta poate fi gândită. Acestea fiind spuse, cartea Stăpânește-ți Emoțiile conține tehnica care te ajută să-ți gestionezi și să înțelegi sentimentele și să îți îmbunătățești întreaga personalitate.

Inima de început

Cele mai bune cărți care îți vor îmbunătăți viața

Această carte se bazează pe tactici interesante pentru a obține controlul asupra funcțiilor creierului. Dacă aveți nevoie de o lovitură pentru a vă împinge înainte, Inima pentru a începe este o carte grozavă care va fi imposibil de ignorat sau uitat.

Find Your Why

Cele mai bune cărți care îți vor îmbunătăți viața

Mulți dintre noi ne străduim să găsim ceva pasionat. Chiar și adulții mai în vârstă nici nu își pot defini pasiunile. Viața înseamnă totul să înveți și să explorezi, de aceea cartea Găsește-ți pasiunea va face procesul de a te descoperi mai ușor.

Acesta constă dintr-un set de 25 de întrebări interesante care vă vor face mai ușor să înțelegeți dacă sunteți pe drumul cel bun sau nu. Învață să depășești provocările și să duci o viață pozitivă.

Secretele femeilor cu șase figuri

Cele mai bune cărți care îți vor îmbunătăți viața

Secretul cărții pentru femei cu șase figuri vine cu câteva reguli revoluționare despre cum să devii bogat și de succes. În timp ce explorați această carte, veți afla noi sfaturi despre motivație, inspirație și îndrumare pentru a spori succesul și a câștiga mai mulți bani în orice domeniu.

Nu mă poate răni

Cele mai bune cărți care îți vor îmbunătăți viața

Cartea Nu mă poate răni, te învață cum să accesezi toate capacitățile tale mentale și fizice pentru a sfida șansele și pentru a obține succes în orice domeniu al vieții. Pregătește-te să devii mental dur, învățând autodisciplina.

Ieși din capul tău

Cele mai bune cărți care îți vor îmbunătăți viața

Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a învăța să vă controlați gândurile, cartea Ieșiți din capul dvs. este plină de cunoștințe bogate pentru a vă ajuta să vă dezvoltați puterea mentală. Are câteva exerciții interesante care te vor învăța să-ți schimbi gândurile negatoare și să câștigi controlul asupra emoțiilor tale.

Cum să câștigi prieteni și să influențezi oamenii

Cele mai bune cărți care îți vor îmbunătăți viața

Una dintre cele mai bune cărți de auto-dezvoltare care te vor ajuta să câștigi inimi în cel mai scurt timp. Vei învăța cum să devii prieten cu oameni influenți și secretele construirii de conexiuni pe termen lung.

Există multe alte cărți care îți vor îmbunătăți viața.  Selectați câteva cărți și începeți să citiți cel puțin 30 de minute pe zi.

Cu siguranță veți observa o transformare pozitivă în voi înșivă. Obișnuiește-te să-ți crești puterea creierului cu cărți de auto-dezvoltare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole