Ce spune culoarea părului roșcat despre tine?

Distribuie

LifestyleHairStyleCe spune culoarea părului roșcat despre tine?

Părul roșcat este mai rară culoare de par din lume.

Potrivit unor rapoarte, estimativ, doi la sută din populația lumii are părul roșu natural. Majoritatea acestor persoane trăiesc în Europa de Nord.

Rapoartele de sănătatea a persoanelor cu părul roșu, spun că: de multe ori le-a crescut stima de sine.

Acest lucru se datorează auto-profeției că persoanele cu părul roșu sunt foc și pasiune. Sau cum se mai spune la noi „foc si pară„.

Deși având părul roșu nu schimbă de fapt personalitatea, acest indice este la fel de eficace.

Bărbații părul roșu au o viață sexuală mult mai activă decat cei cu părul șaten sau blond.

În ceea ce privește sănătatea fizică, un studiu șocant a constatat un lucru. Că persoanele cu părul roșu sunt mai susceptibile de a dezvolta boala Parkinson.

Așa zisa mutație genetică ce a condus la culoarea părului lor strălucitor, le dă un risc mai mare de dezvoltare a bolii degenerative.

Ce spune culoarea parului roscat despre tine

Aceași mutație genetică face ca oamenii cu părul roșu să aibe o toleranță mai mare pentru anestezie. Poate sau nu poate fi un lucru bun, în funcție de modul în care trăiește.

Expunerea la soare poate fi de multe ori o problemă pentru persoanele cu părul de foc. Bazat pe unele rapoarte, nu trebuie să vă faceți griji pentru roșcate. Acestea sunt în măsură să producă un nivel mai ridicat de vitamina D în corpul lor decât alte culori ale părului.

Acest lucru înseamnă că lipsa de lumina soarelui nu afectează o roșcată la fel de mult cum ar fi afectată de alte cauze.

Înainte de a ajunge prea îngrijorat de citirea acestor riscuri pentru sănătate asociate cu culoarea părului, vă rugăm să luați aminte la faptul că aceasta se bazează numai pe culoarea naturală a părului.

Deci, vopselele de păr de la maro la blond nu vor avea absolut nici un efect asupra sănătății pielii sau a ochilor.

Cu toate acestea, este întotdeauna util să știm ce probleme de sănătate sunt riscante pentru a le putea preveni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole