HairStyle

Ce spune culoarea părului închis despre tine?

ce spune culoarea parului inchis despre tine

Culoarea părului este asociată cu personalitatea ta:

Blondele sunt mai distractive” iar „Roșcatele au un temperament mai agresiv.” Mulți oameni nu realizează faptul că în timp culoarea părului poate reda informatii.

Nu iti ofera doar o perspectivă limitată asupra personalității tale. Ea oferă mai multe indicii despre sănătatea ta.

Părul brunet/șaten/castaniu

Culoarea părului brunet/șaten/castaniu, este cea mai frecventă culoare a părului natural, este, de asemenea, cel mai grosier iar firul mult mai rezistent.

Nu va lăsați păcăliți în a crede că este, de asemenea, abundent. Brunetele au mai puține fire de păr decât omologii lor blondele și roșcatele.

Acest lucru înseamnă că cei cu păr brunet/șaten/castaniu au un risc mai mare de pierdere a părului, iar aceasta pierdere a părului este cauzată de o creștere nepercepută a melaninei.

În timp ce acest nivel de melanină crește înseamnă că sunt mai multe riscuri suspectate în a dezvolta probleme ale pielii, ele însemnând, de asemenea, și sensibililate mai mare la dependența de nicotină.

Nicotina este stimulent de acumulare în țesuturile care conțin melanină.

Melanina

Melanina previne, de asemenea metabolismul în acumularea nicotinei.

Acest lucru înseamnă că drogul rămâne în organismul brunetelor pentru perioade mai lungi de timp și le provoacă mult mai repede dependență.

Nu totul este rău pentru brunete/șatene/castanii. Bărbații sunt mai predispuși să se căsătorească cu o brunetă decât cu o blondă.

Acest lucru se datorează faptului că ei asociază femeile cu păr brunet/șaten/castaniu ca fiind mai fiabile și constante.

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *