HairStyle

Ce spune culoarea părului deschis despre tine?

ce spune culoarea parului deschis despre tine

Culoarea părului blond în populația umană este al doilea cel mai popular și este adesea asociat cu glamour și sex-appeal.

  • Un experiment condus de bărbați a avut ceva de dovedit. Aceștia au mai multe șanse de a oferi ajutor femeilor cu părul blond decât oricărei alte culori.

Indiferent de aceste trăsături pozitive asociate cu această nuanță mai deschisă, exista unele riscuri grave de sănătate pentru persoanele cu părul blond. Blondul este cauzat de lipsa de melanină în organism.

ce spune culoarea parului deschis despre tine

  • Datorită acestei lipse de melanină, persoanele cu păr blond, sunt de asemenea, predispuse la probleme ale pielii și ale ochilor.

Potrivit unui studiu, în cazul în care părul tău blond este, de asemenea, însoțit de ochi albaștri ești la un risc mai mare de a dezvolta o problemă a ochilor odată cu trecerea vârstei.

  • Această condiție este principala cauză de pierdere a vederii ireversibile la persoanele cu varsta de peste 50 ani. Nu vă faceți griji prea mult dragi cititori cu parul blond și cu ochi albaștri,

Aceasta poate fi prevenite cu condiția să vă protejați dumneavoastră de expunerea prelungită la soare, folosind ochelari, de soare evident.

Împreună cu ochii, pielea și ea de asemenea, tinde să vină mână în mână cu părul blond. Lipsa de melanină în piele pentru persoanele cu părul blond denotă un risc crescut de a dezvolta melanom.

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *