Ce rezervă horoscopul săptămânii pentru semnul tău zodiacal?

Distribuie

InspirationInspiratieCe rezervă horoscopul săptămânii pentru semnul tău zodiacal?

Săptămâna aceasta, ne uităm la finalizarea actualului nostru Mercur retrograd, care se încheie tocmai duminică, 21 februarie.

De asemenea, tocmai am ieșit dintr-o ploaie de meteori – nu a observat-o nimeni, dar acest gen de eveniment cosmic, în special în timpul unui sezon retrograd, se poate adăuga la orice confuzie pe care o putem experimenta în prezent.

Luna începe săptămâna în Berbec care intră în zodia Taurului.

Când Luna crește, devine mai plină și acest lucru înseamnă că valul este puternic – ceea ce afectează întotdeauna și „valul nostru interior”, motiv pentru care simțim Luna Plină atât de puternic.

Luna este cel mai apropiat corp cosmic de Pământul nostru și, pe măsură ce câștigă în forță și plinătate, tot așa facem noi… dar treaba asta ar putea merge pe mai multe căi.

Mercur retrograd se termina la 11 grade Aquarius, iar în timpul șederii sale în acest timp, am văzut cum afectează angajamentul nostru social și munca noastră în comunitate.

Vărsătorul retrograd este destul de tolerabil și majoritatea dintre noi ar putea chiar să iasă mai puternici și mai înțelepți din această lună.

Iată horoscopul săptămânii după semnul zodiacal, începând de luni, 15 februarie și terminând duminică, 21 februarie 2021, pe astrologie:

Ce rezervă horoscopul săptămânii pentru semnul tău zodiacal?

Berbec – Bucurăte de lucrurile mărunte

Nu uita că tu îți creezi propria fericire. Găsește în fiecare zi ceva special – un lucru mărunt care să îți pună zâmbetul pe buze și să îți dea o stare de bine. Cu cât vei găsi mai multe, cu atât vei fi mai fericită.

S-ar putea ca dorința ta de a avea dreptate să nu funcționeze pentru alții și ți se va cere să îți ții gura și opiniile pentru tine.

Nu faceți hipertensiune arterială argumentând un punct de vedere de mai multe ori. Ai grijă de sănătatea ta, este important!

Taur – Crezi în tine

În timp ce preferați un stil de viață sedentar, cu siguranță nu sunteți una din acele persoane care să fiți împiedicate atunci când vine vorba să vă exprimați gândurile, iar miercuri și joi din această săptămână (16 și 17 februarie) vă veți trezi exprimând câteva gânduri foarte directe, cu voce tare, pentru ca toți să audă.

Ești fanatică și obsedantă; nu trebuie să mergeți până la capăt cu nimic săptămâna aceasta – spuneți doar ce aveți în minte și apoi exersați să vă mențineți la un anumit grad.

Crede că poți muta munții. Crede că ești mai puternică decât ai fost până acum. Crede că în mâinile tale se află puterea. Crede că sufletul tău este pregătit pentru tot ce urmează.

Gemeni – Permite-i timpului să își joace cartea

Vă veți simți mai puternice și mai încrezătoare în această săptămână, deoarece semnul dvs. va fi cel mai afectat de tranzitul Lunii.

Crești în forță, în sănătate – simți că orice daună pe care ai trăit-o acum este aproape terminată și se simte grozav.

De data aceasta fă un pas în spate și permite-i timpului să își joace cartea; încearcă să nu mai controlezi absolut totul și să te bucuri de ce îți oferă Universul. Trăiește acum fără să te mai gândești la viitor.

Rac – Să nu grăbești lucrurile

Ai răbdare în această săptămână. Nu grăbi lucrurile deoarece poți face câteva greșeli pe care cu greu vei ajunge să le repari. Analizează fiecare moment și fă pași mărunți, dar siguri și încrezători.

Vei petrece prima parte a săptămânii angajată în ceva fizic – un proiect care te ține implicat, trupesc.

Spre mijlocul săptămânii, te vei putea relaxa puțin, dar mintea ta va prelua controlul și în acest timp vei fi absorbit de meditații.

Leu – Distanțază-te de tot răul din jurul tău

Până în prezent, luna aceasta v-a prezentat multe provocări personale și atât cu atât mai mult ceea ce se întâmplă în viața voastră are legătură cu schimbarea și frica de schimbare.

Nu-ți place să te gândești la tine însuți ca fiind mai puțin decât complet curajos, așa că te confrunți cu ideea de a-ți schimba sinele.

Dețineți mișcări greșite și vreți să recunoașteți că trebuie să vă îmbunătățiți anumite lucruri din viața voastră.

În această perioadă trebuie să te concentrezi pe lucrurile pozitive, optimiste, frumoase. Distanțează-te de tot răul deoarece îți încarcă sufletul cu energie negativă și nu îți permite să vezi cât ești de norocoasă.

Fecioară – Fii răbdătoare

Ai încredere în sentimentele tale; s-ar putea să aveți dreptate cu privire la ceva în care nimeni altcineva din jur nu pare să aibă vreo idee.

Lăsați acest sentiment al neînfricării să devină o parte din voi; nu mai este nevoie să ne întoarcem la modul în care erau lucrurile atunci când nu au funcționat!

Răbdare ca lucrurile să se aranjeze așa cum trebuie. Răbdare pentru a înțelege mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită. Răbdare pentru a nu mai alerga în viitor și a te bucura de momentul prezent.

Balanță – Iubește cu adevărat

Acum ai ocazia să înțelegi ce înseamnă iubirea adevărată; renunță la toate barierele și zidurile pe care le-ai construit în jurul inimii tale. Eliberează-te și învață să iubești cum nu ai mai iubit până acum.

Cu cât practici mai mult detașarea, cu atât viața ta va fi mai pașnică și, până la sfârșitul săptămânii, ar trebui să te simți mai împlinită cu sinele tău vechi – mai puternică și mai puțin sensibilă la tot zgomotul din jurul tău.

Așteptați-vă la lucruri bune, dar nu setați așteptări atât de mari încât tot ce puteți scoate vreodată din ele este o dezamăgire.

Scorpion – Zâmbește mai des

Cel mai bun pariu în acest moment este să rețineți orice plan major în mișcare până când luna martie se va întoarce.

Bucurați-vă de perioadele de nefuncționare fără a le distruge cu gândirea excesivă. Rareori ajungi să stai și să te relaxezi, așa că asta ți se oferă săptămâna aceasta.

Puterea este la tine. Tu singură alegi dacă să fii fericită sau tristă astăzi. Trezește-te cu zâmbetul pe buze și spune-ți că astăzi va fi o zi frumoasă. Fii recunoscătoare pentru toate lucrurile minunate care ți se întâmplă.

Săgetător – Ai nevoie de sfaturi bune

Ca Săgetător, nu îți place să te vezi limitat – vreodată – dar aceasta este mai mult fantezie decât realitate. Poate că va trebui să faceți mai puține săptămâna aceasta și să intenționați să faceți mai multe într-o perioadă ulterioară a anului.

Dacă îți dorești să faci câteva schimbări importante în această lună pe plan profesional și îți este puțin teamă de tot ce va urma. Învață să îți asumi riscuri și, cel mai important, să ai încredere în tine. Sfaturile de la cei dragi te vor ajuta foarte mult.

Capricorn – Totul este trecător

Gânduri, emoții, iubire, timp, oameni. Totul este trecător în această lume. Din acest motiv trebuie să înveți să trăiești în prezent, să te bucuri de momentele care se întâmplă în fața ochilor tăi și să fii recunoscătoare pentru tot ce ai.

Vă placă regulile, să faceți reguli și să le respectați. Este în natura ta de Capricorn – regulile te fac să te simți în siguranță – și ai dreptul la acel sentiment.

Săptămâna aceasta se întâmplă că există corpuri cosmice conflictuale, și anume Saturn și Uranus, și ambii apar pentru a te influența, asta ar putea să te facă să simți mai mult că te distrug mental și emoțional.

Vărsător – Construiește-ți viitorul

La mulți ani, Vărsător – acum ești în propriul tău semn, iar acesta, în sine, este un sentiment foarte special.

Ești puternică săptămâna aceasta, gata pentru lume. Te simți magic, capabilă să faci minuni practic – dar acest lucru poate deveni și arogant sau poate inspira gelozie altora, ceea ce va trebui să le și explici.

Îndreaptă-ți atenția asupra ta. Învață să fii fericită cu ceea ce ai în timp ce lucrezi pentru a obține ceea ce îți dorești. Bucură-te de fiecare etapă a vieții tale și vei trăi așa cum îți dorești.

Pești – Trebuie să crezi în tine

Nu te da bătută; este o perioadă mai puțin frumoasă, însă în scurt timp lucrurile se vor aranja fix așa cum îți dorești tu să fie. Ai încredere în tine și mergi mai departe pe acest drum presărat cu noutăți.

Te-ai rostogolit cu Retrogradul și nu ți-a supărat prea mult viața, de fapt – te-ai simțit de parcă ai fost în elementul tău în aceste zile.

S-ar putea să aveți o lună bună și asta nu se va schimba – dar începând de miercuri, 17 februarie, vă veți simți prinsă în mintea voastră, oprimată de propria gândire și trebuie să fiți gata să vă eliberați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole