Ce inseamna ”coafura” pentru primii pasi ai unui ”incepator”?

Distribuie

LifestyleHairStyleCe inseamna ''coafura'' pentru primii pasi ai unui ''incepator''?

In secolul nostru, coafura a ramas ca si in atichitate, o forma de manifestare si de impunere in societate!

Coafurile au inceput sa devina din ce in ce mai nonconformiste si sau inventat diferite metode de a coafa! Nu toata lumea recurge la cele mai sofisticate coafuri, ci vor doar sa arate bine in cadrul unui eveniment. De cele mai multe ori femeile ajung la coafor si nu stiu ce vor.

Se lasa in baza stilistului deoarece acesta trebuie sa ”cunoasca” structura parului, forma fetei si poate si ”gusturile cliente”. Treaba nu sta chiar asa. Un adevar stilist te va ajuta cu sfaturi si poate iti nimereste gusturile, dar ideea trebuie sa porneasca de la client!

Pentru un stylist incepator, uneori si cele mai simple coafuri i se par un chin. Ideea nu este ca nu stii, odata ce ai ales aceasta meserie trebuie si cred ca ai avut ”chemare”. Ideea tine de ”provocare”, ”creativitate” si ”inventivitate”.

Tindem spre perfectiune, si vom ajunge acolo. Pana si cel mai mare hairstylist a plecat de undeva de jos si a invatat din greselile facute pe parcursul drumului sau spre succes.

Nimanui nu ii place ideea de a da gres sau de a face ceea ce clientului nu ii place. Intre client si stylist trebuie sa se creeze o legatura, iar prin acea legatura clientul sa ii transmita stylistului ceea ce si-ar dori.

Munca este grea dar rezultatele vor fi pe masura.

Click pe fotografie pentru dimensiunea intreaga!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole