Ce filme ne asteapta in premiera la cinema in decembrie 2018

Distribuie

Free TimeCinemaCe filme ne asteapta in premiera la cinema in decembrie 2018

11. Mortal Engines (premiera: 7 decembrie 2018)

Mortal Engines

Mașinării infernale – La mii de ani după ce civilizația a fost distrusă de un eveniment cataclismic, omenirea s-a adaptat, și și-a dezvoltat un nou mod de a trăi. Acum, orașe gigantice mobile cutreieră Pământul, prăduind nemilos orășelele mai mici pe tracțiune.

Tom Natsworthy (Robert Sheehan), care se trage din pătura de jos a marelui oraș pe tracțiune, Londra, se vede nevoit să lupte pentru propria supraviețuire după ce dă peste o fugară extrem de periculoasă – Hester Shaw (Hera Hilmar).

Cei doi, atât de diferiți, încât drumurile lor nu ar fi trebuit să se încrucișeze niciodată, formează o alianță imposibilă care va schimba viitorul omenirii.

Mașinării infernale e o nouă aventură de proporții epice, regizată de Christian Rivers (King Kong), realizator de efecte vizuale laureat cu Oscar. Lui i se alătură cineaștii triplu laureați cu Oscar pentru trilogiile The Hobbit și The Lord of the Rings, Peter Jackson, Fran Walsh și Philippa Boyens, care au scris scenariul.

Filmul este o adaptare după seria de cărți scrisă de Philip Reeve.

Echipa de producători e formată din Zane Weiner (trilogia The Hobbit), Amanda Walker (trilogia The Hobbit) și Deborah Forte (Goosebumps), alături de Walsh și Jackson. Ken Kamins (trilogia The Hobbit) și Philippa Boyens sunt producători executivi.

10. Robin Hood (premiera: 7 decembrie 2018)

Robin Hood

Robin Hood (Taron Egerton), războinic călit în luptă și comandantul său maur, Little John (Jamie Foxx), pornesc o revoltă îndrăzneață împotriva corupției la nivel înalt, ce are rădăcini și legături chiar și cu Coroana Angliei, într-o aventură plină de acțiune, de explozii, multe lupte, dar și mult romantism.

9. Örök tél (premiera: 7 decembrie 2018)

Örök tél

Iarnă eternă – În decembrie 1944, soldaţii ruşi concentrează femei într-un sătuc de la sud de Dunăre.

Le spun că le duc la muncă pentru trei săptămâni. Irén, tânăra şvăboaică, pleacă spre necunoscut. După o grea călătorie cu trenul, acestea ajung într-una dintre taberele din Bazinul Doneţk. Şvabii sunt trataţi ca şi criminali de război, fiind învinuiți pentru atrocităţile comise de soldaţii nemţi.

Rajmund, un alt prizonier, este atras de Irén, care ajunge să fie distrusă fizic şi sufleteşte, iar acesta îi salvează viaţa. Între bărbat şi femeie se înfiripă o relaţie specială, cu propriile reguli, exact ca şi supravieţuirea. Dar cu ce preţ poate omul să supravieţuiască în iad?

8. Santa & Cie (premiera: 7 decembrie 2018)

Santa & Cie

Moș Crăciun în misiune – Se apropie ajunul Crăciunului şi nimic nu pare să funcţioneze conform planului. Cei 92.000 de spiriduşi din atelierul lui Moş Crăciun se îmbolnăvesc subit, toţi deodată! O lovitură teribilă pentru bietul Moş, care nu are de ales: îşi înhamă renul la sanie şi zboară pe Pământ ca vântul şi ca gândul, să caute leac pentru spiriduşi. Odată ajung acolo, trebuie să găsească de grabă câţiva aliaţi, ca să-l ajute şi să salveze magia Crăciunului.

7. Racetime (premiera: 14 decembrie 2018)

Racetime

„Marea bulgăreală 2 – Supercursa săniuțelor” este continuarea succesului din 2015. Este o călătorie plină de aventuri, cu încercări și eșecuri, dar și cu bucuriile micilor victorii ale copilăriei.

Când se organizează cea mai spectaculoasă cursă de sănii în micul orășel, Frankie-Patru-Ochi și echipa sa, având-o pe Sophie la conducerea saniei, se înscriu cu gândul că își vor învinge competitorii, adică echipa formată din nou-sosiții Zac, misterios și dichisit, și vărul său atletic Charly.

Dar sania fantastică proiectată de Frankie se dezintegrează chiar înainte de a trece linia de sosire. Este o pierdere amară pentru Frankie, care refuză să accepte că ar fi făcut greșeli de construcție. Împreună cu prietenii săi, el reușește să demonstreze că Zac a trișat în timpul cursei.

Frankie cere repetarea cursei, iar Zac acceptă cu condiția ca Frankie să construiască o pistă de curse cu totul nouă. Frankie și prietenii săi construiesc o pistă spectaculoasă. Zac își dă seama că se confruntă cu un adversar puternic, așa că ridică și mai mult miza, făcându-l pe Frankie să pună la bătaie hambarul.

Cele două echipe încep pregătirile, iar Zac e și mai decis să trișeze fără scrupule, ca să aducă victoria în tabăra lui. Dar Frankie și echipa lui au câteva surprize pentru el, care s-ar putea să încline balanța într-o direcție neașteptată.

6. Cold War (premiera: 14 decembrie 2018)

Cold War

Războiul rece – O pasională poveste de dragoste dintre doi oameni complet diferiți, plasată în anii ’50, în timpul Războiului Rece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole