Ce filme au aparut la cinema in octombrie 2018?

Distribuie

Free TimeCinemaCe filme au aparut la cinema in octombrie 2018?

1. Venom (premiera: 5 octombrie 2018)

Venom

Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.

2. Johnny English Strikes Again (premiera: 5 octombrie 2018)

Johnny English Strikes Again

Johnny English lovește din nou e al treilea film din seria de comedii al căror erou este Johnny English, mereu agent secret din întâmplare.

Rowan Atkinson se întoarce pe marile ecrane cu o nouă super-aventură. Când un atac cibernetic duce la dezvăluirea identității tuturor agenților secreți britanici, Johnny English este ultima speranță a serviciului secret. Rechemat la datorie, English se aruncă direct în acțiune, având misiunea de a-l găsi pe hacker. Dar, pentru că deja nu are prea multe abilități, și e învățat numai cu tehnologia demodată, analogă, Johnny english trebuie să învingă mai întâi dificultățile tehnologiei moderne pentru ca misiunea sa să fie un succes.

3. Wheely (premiera: 5 octombrie 2018)

Wheely
Wheely: Voios şi Iute – Wheely, un mic taxi prăfuit cu spirit aventurier şi competitiv, îndrăzneşte să concureze pentru titlul de rege al şoselelor în oraşelul său, Gasket City. În timpul unei curse eşuate, Wheely o cunoaşte pe celebra şi superba maşină de lux Bella di Monetti, de care se îndrăgosteşte până peste capotă.

Aflaţi în permanenţă de partea greşită a legii şi excluşi din cercul elitist al maşinilor de lux, Wheely şi prietenul său cel mai bun Putt Putt sunt implicaţi fără voie într-o reţea de furt de maşini exclusiviste, condusă de un uriaş camion pe nume Kaiser.

Din 5 octombrie, animaţia „Wheely: Voios şi Iute” aduce aventura şi distracţia din stradă în premieră pe marile ecrane din ţară, în format 3D, dublat în limba română.

4. First Man (premiera: 12 octombrie 2018)

First Man

Primul om pe Lună – După imensul succes recunoscut de Academia de film americană cu șase premii Oscar, La La Land, regizorul Damien Chazelle face din nou echipă cu Ryan Gosling în Primul om pe Lună, povestea fascinantă a primei misiuni NASA de aselenizare cu echipaj uman. Povestea filmului se concentrează pe Neil Armstrong, și exploreză perioada 1961-1969, cu sacrificiile și prețul plătit atât de Armstrong, cât și de națiunea americană, pentru a duce la bun sfârșit una din cele mai primejdioase misiuni din istorie.

5. Mile 22 (premiera: 12 octombrie 2018)

Mile 22

Mile 22: Misiune secretă – O echipă de paramilitari de elită trebuie să transporte în siguranţă un deţinut străin extrem de important pe o distanţă de 22 de mile, de la ambasada Americii până la punctul de extracţie din sudul Asiei. Suspectul deţine informaţii de risc major pentru siguranţa mondială care ar putea declanşa atacuri teroriste catastrofale în toată lumea.

Echipa de intervenţie, supranumită „Overwatch”, are o misiune contra cronometru pe un teritoriu inamic ostil şi necunoscut. Aceasta rezistă cu greu în faţa atacurilor sistematice venite din partea autorităţilor locale şi cartelurilor mafiote, pornite să pună mâinile pe prizonier.

Plasat în zona volatilă a serviciilor secrete şi a controversatei politici globale, filmul „Mile 22 Misiune Secretă” aduce un suflu nou cinematografiei în materie de acţiune, în premieră din 12 octombrie pe marile ecrane din ţară.

6. I Still See You (premiera: 12 octombrie 2018)

I Still See You

Blestemul celor rămaşi – Ronnie Calder (Bella Thorne), o adolescentă de 16 ani, își ia micul dejun în fiecare dimineață cu tatăl ei, de fapt, unul din „cei rămași”, un spectru al tatălui ei, care a fost ucis în urmă cu zece ani dimpreună cu milioane de alți oameni, când un experiment de laborator ultrasecret se termină cu un dezastru.

Când un „rămas” necunoscut ei începe să o bântuie, pentru că acesta interfera cu lumea fizică în moduri despre care se credea că nu ar fi posibile, Ronnie caută ajutor la profesorul în care avea încredere, dl. Bittner (Dermot Mulroney). Dar explicația lui nu o mulțumește, așa că apelează la colegul ei de clasă Kirk (Richard Harman), un singuratic cu un trecut misterios, pentru a încerca să-și dea seama ce vrea acel „rămas” de la ea. Pornind în căutarea unor răspunsuri, cei doi ajung la locul unde s-a produs accidentul de laborator, în Chigaco, și unde văd cum unii „rămași” reconstituie o crimă sinistră. Înarmată cu informații noi, Ronnie se întoarce acasă pentru a-l confrunta pe ucigașul fantomatic care pare decis să o distrugă.

Blestemul celor rămaşi e un thriller supranatural bazat pe popularul roman pentru tineri adulți BREAK MY HEART 1,000 TIMES, cu o coloană sonoră incitantă, compusă de laureatul Emmy Bear McCreary, și o are ca protagonistă pe una din cele mai magnetice actrițe tinere de la Hollywood, Bella Thorne.

7. Bad Times at the El Royale (premiera: 12 octombrie 2018)

Bad Times at the El Royale

Vremuri grele la El Royale – Este ianuarie 1969 și Richard Nixon a fost inaugurat ca al 37-lea președinte al Statelor Unite. O nouă decadă începe. Șapte suflete foarte diferite, dar toate pierdute, se întâlnesc la El Royale, un hotel cu o istorie glorioasă, dar care a căzut în dizgrație, la fel ca vizitatorii săi.

Situat la granița dintre California și Nevada, hotelul El Royale oferă căldură și soare la vest, speranță și oportunitate la est. De asemenea, încadrează două lumi diferite, cea din trecut și cea din prezent. Odată punctul de interes din Tahoe, unde cele mai renumite vedete și politicieni din țară socializau la cazino, bar, în jurul piscinei și al stațiunii, însă vremurile bune s-au încheiat.

Așa se prezintă hotelul El Royale. Acum, la recepția hotelului unde stralucirea a dispărut și unde nu se mai aud răsete, îi regăsim pe părintele Daniel Flynn (Jeff Bridges), cântăreața de muzică soul Darlene Sweet (Cynthia Erivo), vânzătorul Laramie Seymour Sullivan (Jon Hamm), tănăra hippie Emily Summerspring (Dakota Johnson), sora ei Rose (Cailee Spaeny), managerul hotelului Miles Miller (Lewis Pullman) și enigmaticul Billy Lee (Chris Hemsworth).

Într-o noapte fatidică, fiecare va avea o ultimă șansă de a se salva… înainte ca totul să se sfârșească.

8. Woman at War (premiera: 12 octombrie 2018)

Woman at War

Femeie în război – Halla, o femeie de 50 și ceva de ani, declară război deschis industriei aluminiului după ce constată cum exploatările metalului desfigurează Islanda. Situația se complică și se schimbă neașteptat când în viața ei apare un micuț orfan.

9. Halloween (premiera: 19 octombrie 2018)

Halloween

Deși au trecut patru decenii de când un bărbat mascat a încercat să o omoare într-o înfricoșătoare noapte de Halloween, pe Laurie Strode au neliniștit-o mereu ultimele nopți ale lunii octombrie. Însă presimțirile ei se dovedesc a fi perfect întemeiate, deoarece coșmarul este pe cale să reînceapă odată cu confruntarea finală dintre Laurie și Michael Myers, care a fost pe urmele ei în tot acest timp, studiindu-i orice mișcare și așteptând momentul potrivit pentru a-și duce în sfârșit la îndeplinire planul machiavelic. Numai că de data aceasta Laurie nu mai e singură, iar fiica ei, Karen, va face tot posibilul să își salveze mama.

10. A Star Is Born (premiera: 19 octombrie 2018)

A Star Is Born

S-a născut o stea – Tragica poveste de dragoste este centrată în jurul muzicianului Jackson Maine (Bradley) care o întâlneşte pe tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) şi se îndrăgosteşte pe loc de ea. Deşi nu mai spera să devină cântăreaţă vreodată, Ally cucereşte publicul imediat, după ce Jack o convinge să urce pe scenă, la unul dintre concertele lui. Pe măsură ce cariera lui Ally ia amploare, povestea lor de dragoste se deteriorează, iar Jack se simte tot mai singur în interminabila lui luptă cu demonii interiori.

Din 19 octombrie, „S-a născut o stea” aduce împreună pe marile ecrane doi dintre cei mai apreciaţi artişti ai momentului: pe actorul Bradley Cooper, nominalizat la Oscar şi superstarul Lady Gaga, aflată la primul ei rol principal major. Totodată, producţia reprezintă debutul lui Cooper în postura de regizor.

11. The Night Eats the World (premiera: 19 octombrie 2018)

The Night Eats the World

Sfârșitul vine noaptea – După ce s-a trezit într-un apartament unde cu doar o noapte înainte o petrecere era în toi, Sam este forțat să înfrunte realitatea. El a rămas singur, iar zombii au invadat străzile din Paris. Terifiat de cele văzute, Sam va trebui să se baricadeze în interiorul clădirii și să își plănuiască supraviețuirea. Dar este cu adevărat singurul supraviețuitor?

12. Belleville Cop (premiera: 19 octombrie 2018)

Belleville Cop

Poliţaiul din Belleville – Când un prieten din copilărie de-al lui Baaba este ucis, acesta se duce la Miami, unde face echipă cu un polițist local pentru a da de urma criminalilor.

Baaba este polițist în Belleville, vibrantul și multietnicul district parizian unde, în ciuda disperării iubitei sale, și-a petrecut toată viața. Ea a avut nenumărate încercări de a-l face să se multe împreună cu ea, departe de Belleville și… departe de mama sa. Într-o noapte, prietenul din copilărie al lui Baaba, Roland, este împușcat chiar în fața lui. Cu speranța de a-l găsi pe criminal, Baaba preia funcția lui Roland ca ofițer de legătură la Consulatul Francez din Miami.

Deși mama sa mai mereu mofturoasă a încercat să-l convingă să renunțe la idee, acesta se mută în Florida și se alătură echipei lui Ricardo, un polițist plin de viață, care este însărcinat să-i arate cum funcționează totul, iar duoul exploziv lansează o investigație.

13. Hunter Killer (premiera: 26 octombrie 2018)

Hunter Killer

Operaţiunea Hunter Killer – Un căpitan de submarin american face echipă cu pușcașii marini pentru a-l salva pe președintele Rusiei, răpit de un general răzvrătit.

În adâncime, sub Oceanul Arctic, căpitanul de submarin Joe Glass (Gerard Butler) se află în căutarea unui submarin american dispărut, atunci când descoperă că în largul mării se pregătește o lovitură secretă dată de ruși, ce amenință să distrugă ordinea mondială. Cu echipa și țara pe linie, Căpitanul Glass trebuie să organizeze acum un grup de elită al forțelor speciale ale Marinei americane (SEAL) pentru a-l salva pe președintele rus răpit de și pentru a naviga prin apele inamice încercând să oprească un al Treilea Război Mondial.

În film mai joacă de asemenea câștigătorul de premiu Oscar Gary Oldman, Common, Linda Cardellini și Toby Stephens. „Operațiunea Hunter Killer” este un thriller care se desfășoară atât pe apă, cât și pe uscat.

14. Smallfoot (premiera: 26 octombrie 2018)

Smallfoot

Aventurile lui Smallfoot – O aventură animată pentru toate vârstele, Smallfoot întoarce legenda „Bigfoot” cu susul în jos atunci când un tânăr yeti descoperă ceva ce credea că nu există: un om. Deși nu a întâlnit niciodată unul, strălucitul Migo este hotărât să le arate semenilor săi existența dificil de sesizat a omului. Întreaga acțiune eroică îi asigură o anumită faimă în cadrul tribului, chiar și o șansă cu fata visurilor sale. Dar misiunea extravagantă nu merge așa cum a fost planificată: descoperirea trimite comunitatea simplă de yeti într-o alertă și confuzie totală, devenind înspăimântată de creaturile care roiesc dincolo de satul lor înzăpezit. Va fi nevoie de o prietenie inteligentă și dificilă care să restabilească ordinea și să aducă pace între cele două lumi aparent ireconciliabile. Smallfoot este o poveste exuberantă despre prietenie, curaj și bucuria de a descoperi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole