Manicure

Ce dezvaluie lungimea degetelor despre personalitatea ta?

Lungimea degetelor

A. Degetul aratator mai scurt decat degetul inelar.

Aceste persoane sunt foarte atractive, carismatice si este foarte usor sa intri in discutii cu ele. Sunt mult mai decisive decat celelalte persoane si isi asuma riscurile fata de problemele neasteptate. Sunt miloase si simt compasiune pentru cei din jurul lor. Astfel de persoane se dovedesc adesea a fi ingineri si oameni de stiinta geniali, precum si experti in rezolvarea integramelor.

Lungimea Degetelor

B. Degetul aratator mai lung decat degetul inelar.

Persoanele ale caror degete de indice sunt mai lungi decat inelarul sunt, de obicei increzatori si de sine-statatori. Ei se bucura de propria companie si nu le place sa piarda timpul cu problemele banale. Aceste persoane nu sunt dispuse sa faca primul pas, indiferent de situatie, fie ca este vorba de o noua afacere sau in relatiile personale. Cu toate acestea, pun mare valoare pe atentia ce le este acordata si accepta laudele cu gratie.

C. Indicele si inelarul la aceasi lungime.

Aceste persoane sunt pasnice, blajine si le displace profund situatiile de conflict. Ele sunt bine organizate si se pun bine cu toata lumea. Sunt, de asemenea, loiali prietenilor lor si celor dragi si adesea se dedica muncii lor. Cu toate acestea, au un temperament scurt, chiar si un dezacord ce duce la un argument solid. Intro disputa isi iau partea lor de argumentare si nu se opun.

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *