Ce cadouri iși doresc femeile de 8 Martie?

Distribuie

InspirationInspiratieCe cadouri iși doresc femeile de 8 Martie?

Ce-și doresc femeile? La întrebarea asta nu a reușit nimeni să răspundă complet până acum.

Cadouri, ar zice unii. Mesajul transmis prin cadouri, aș zice eu. Pentru că femeile vor atenție, vor o recunoaștere a bucuriei pe care feminitatea o aduce în viețile bărbaților, au nevoi de o zi a lor, măcar una, în care să se simtă prințese răsfățate, chiar dacă nu locuiesc într-un palat. Femeile vor dragoste, aprecieri.

Ce stiti despre istoriile acestei zile?

De fapt, din câte îmi amintesc, pe 8 Martie se sărbătorea ziua mamei. Din copilărie aduc cu bucurie acele amintiri ale serbărilor în care le cântam mamelor cântecele de primăvaraă și de mulțumire!
Când și cum a devenit 8 Martie ziua femeilor?

Sărbătoarea mamei

Una dintre istorioare spune că Anna Jarvis este femeia responsabilă cu sărbătorirea mondială a mamei. Ea a pornit în 1908 o petiție pentru a-și onora propria mamă, fostă învățătorare și îngrijitoare a răniților celui de-al doilea Război Mondial.

În 1914 a devenit sărbătoare oficială și 6 ani mai târziu devenise o isterie comercială, inundată de felicitări și campanii de promovare.

Aceeași Anna Jarvis a pornit un nou demers continuat până la sfârșitul vieții cu dorința de a aboli sărbătoarea pe care ea a creat-o.

“Șarlatani, bandiți, pirați, răpitori și termite care, cu a lor lăcomie, au știrbit una dintre cele mai fine, nobile și autentice dintre celebrări” – asta declara ea despre industria care câștiga bani frumoși de ziua mamei.

Cum alegi un cadou potrivit de 8 Martie?

În alegerea lui trebuie să ții cont de câteva aspecte importante: buget, utilitate, vârsta femeii căreia se adresează cadoul, ocupația, personalitatea. Și lista rămâne deschisă.

Așadar, înainte de a achiziționa anumite obiecte pentru a le face cadou, informează-te cu privire la ce anume își dorește fiecare femeie care face parte din viața ta!

Ce cadouri îi poți face soției, prietenei, iubitei tale de 8 Martie

Ce cadouri iși doresc femeile de 8 Martie?

Sedinta de relaxare
O zi la salon sau la spa (masaje relaxante, bai tonifiante, tratamente de infrumusetare etc.) face parte dintre preferintele de top. Mai ales cand EA vrea sa se rupa de stresul cauzat de examene, obligatii familiare ori sarcini de serviciu.

Colaj de amintiri
Arata-i cat de importanta este pentru tine, daruindu-i un colaj cu imagini ce amintesc cateva dintre momentele petrecute impreuna. Poate fi un album de tinut acasa, un tablou de pastrat pe birou.

Cina romantica
Cu o masa sofisticata la restaurant poti negocia afaceri, dezvolta businessul, dar si cuceri o femeie. Insa daca nu ai timp pentru rezervari ori daca nu te tine portofelul, rezolva cu o cina romantica acasa, pregatita ca la carte.

Gift Card
Nu e un secret, dar shoppingul este printre cele mai eficace remedii antidepresive, nu doar pentru ELE. Si ramane o pasiune fara varsta. Ca sa surprinzi placut, achizitioneaza un Gift Card in magazinul preferat.

Bijuterii
Bijuteriile, in general, chiar mai putin costisitoare (nu doar diamantele), pot fi cele mai bune prietene ale femeilor. Aprecierea lor vine si din longevitate. Dureaza generatii si, in orice caz, mai mult decat florile si mai ales decat dulciurile.

Acestea sunt câteva idei de cadouri pe care le poți face femeilor sau mamelor de 8 Martie. Evident nu îi vei face mamei o cină romantică dar poți cu încredere să îi cumperi o bijuterie frumoasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole