staruri hollywood

Cum ar fi sa iti cunosti sosia? Ne pot spune si vedele care seamana intre ele izbitor de bine, dar care nu au nici un grad de rudenie. Nu este un lucru iesit din comun, dar este un fapt curios si uneori poate fi ciudat, sau chiar stanjenitor. Poti semana cu Angelina Jolie, un caz fericit, sau poti semana cu hotul ce a spart casa unui vecin de cartier, ceea ce nu este amuzant.

Aceste imagini arata cele mai  surprinzatoare asemanari dintre starurile de la Hollywood!

Bella Hadid și Jennifer Lawrence

staruri hollywood

Ca doua picaturi de apa, aceste doua staruri bine cunoscute, celebrul top model si protagonista filmelor Jocurile Foamei, ar putea fi surori.

Victoria Justice și Nina Dobrev

staruri hollywood

In momentul in care Nina Dobrev a anuntat ca paraseste serialul ”Jurnalele Vampirilor”, fanii au propus ca aceasta sa fie inlocuita de Victoria Justice pentru ca asemenarea dintre ele este aproape identica.

Amy Adams și Isla Fisher

Aceste doua actrite se aseamana foarte mult atat fizic cat si prin stilul vestimentar. O singura diferenta intre cele doua este culoarea ochilor, dar acest lucru nu impiedica cu nimic asemanarea.

Josh Holloway și Nikolaj Coster-Waldau

staruri hollywood

Acesti doi actori care au roluri in serialele foarte vizionate ”Lost” si Game of Thrones” ar putea sa schimbe rolurile intre ei si nu s-ar vedea diferenta.

Chad Smith și Will Ferrell

staruri hollywood

Celebrul tobosar al trupei Red Hot Chili Peppers ar putea oricand sa isi inceapa cariera de actor daca ar sustine ca este Will Ferrell, asemanarea este uimitoare.

Miley Cyrus și Justin Bieber

staruri hollywood

Gurile spun acesti doi artisti ar putea fi frati gemeni despartiti la nastere.

Daniel Day-Lewis și Jennifer Connelly

staruri hollywood

Asemanarea uimitoare dintre acesti doi actori este fantastica, daca Daniel Day-Lewis ar vrea sa ii ia rolul colegei sale intr-un film, ar avea mare succes ca travestit.

Selena Gomez și Rachel Bilson

staruri hollywood

Avand in vedere diferenta de varsta dinte cele doua, putem spune ca Rachel Bilson este sora mai mare a Selenei Gomez.

Etichete: asemanari | hollywood | vedete |
Ti-a placut articolul? Recomanda-l: