Utilizarea aspirinei in ”alte” scopuri benefice

Distribuie

HealthSanatateUtilizarea aspirinei in ''alte'' scopuri benefice

Indeparteaza urmele de transpiratie de pe haine.

Tot ce trebuie sa facem este sa dizolvam o aspirina in apa calduta si sa acoperim petele lasand aspirina sa actioneze peste noapte. Apoi spalam hainele normal si verificam rezultatul!

Elimina bataturile.

Iar tot ce trebuie sa facem este sa pisam cateva pilule incat sa obtinem destul praf pentru a acoperii toate bataturile, apoi punem in praf o lingurita de zeama de lamaie, si lasam produsul aplicat pe bataturi timp de 10 minute. Dupa ce indepartam produsul este bine sa ne exfoliem picioarele!

Repara parul degradat si ne scapa de matreata.

Iar tot ce trebuie sa facem este sa ne umezim parul cu o aspirina dizolvata in apa calduta, apoi dupa 15 minute sa ne clatim sau sa zdrobim 2 aspirine si sa le amestecam cu o cantitate normala de sampon in momentul in care ne spalam!

Amelioreaza muscaturile de insecte.

Amestecand o aspirina pisata cu o lingurita de apa. Trebuie doar sa aplicam aceasta peste muscatura si in cateva minute se va ameliora. Ne scapa de asemeni si de mancarimi si roseata.

Actioneaza ca un exfoliant.

Trebuie decat sa aplicam praful de apririna in doua cu apa, pe fata si sa-l lasam sa actioneze cateva minute. Ajuta la reducerea celulelor moarte, ne scapa de excesul de grasime si reduce porii.

Reduce petele de pe piele. a

Aspirina contine ca ingrediente, grasimi solubile folosite in producerea cremelor iluminatoare si a demachiantelor. Mixeaza 7 aspirine cu 3 lingurite de iaurt si 1 lingurita de miere de albine. Aplica aceasta masca pe fata curata si lasa sa actioneze 15 minute.  Efectul este garantat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole