9 Tendinte in domeniul frumusetii LookOutFor in 2019

Distribuie

LifestyleFashion9 Tendinte in domeniul frumusetii LookOutFor in 2019

Am avut câteva tendințe reale de frumusețe câștigătoare în anul 2018. Unele dintre acestea includ culoarea părului cu întreținere redusă; coafuri scurte, ondulate și  cat mai putin fard. De asemenea, am adăugat ceva strălucire și sclipici ca parte a aspectului zilnic.

Vino cu mine sa explorăm câteva din tendințele de frumusețe pe care le poți încerca în 2019!

Foiled Eyes

Machiaj metalic

Unii oameni ar putea să nu recunoască acest tip de machiaj. Dacă sunteți prea entuziasmate, ați putea crede că este alcătuit din folie.

Asigurați-vă că fardul de ochi nu este o marcă de folie de aluminiu.

Utilizarea acestui produs are ca rezultat o nuanță metalică de ochi. Este de obicei folosit pentru a evidenția centrul pleoapelor sau colțul ochiului interior. Începând cu anul 2019, foiled eyes va fi cu siguranță o tendință – pentru persoanele care vor să-și evidențieze ochii mici.

Sprancene Feathery

Sprancene Feathery

Sprancenele patrate au preluat lumea în ultimii ani. Cu toate acestea, în 2018, s-a cerut o sprânceană mai curată și mai pieptănată.

Din acest trend, acest tip de sprancene vor fi preluate probabil mai târziu în 2019.

Pentru a vă ajuta să realizați acest aspect, asigurați-vă că ați încercat Mascara transparentă. Prin utilizarea unui pieptene de definire, ca o modalitate de a vă modela sprâncenele veti obtine sprancele dorite.

Gata pentru a atinge acest finisaj simplu și clasic lucios?

Parul inchis la culoare

Parul inchis la culoare

Înainte de anul 2018, Riawna Capri a prezis că noile nuante de culori ale părului vor înlocui firele cenușii și albe de păr. Ea avea cu siguranță dreptate!

Când a fost întrebată din nou care ar fi tendința părului în 2019, Capri a raspuns ca simte cum oamenii încep să se întoarcă pe un teritoriu mai neutru de nuanțe de platină. Un brunet cu balayage de platina!

„O brunetă are o atmosferă mai neutră, fumoasă, mai degrabă decât nuanțele foarte reci sau umbrele calde. În schimb, este un echilibru perfect al ambelor „, explică Capri.

Paiete

Paiete colorate

Anul 2018 a arătat nașterea paietelor. Una dintre cele mai renumite și mai mari frumuseți din Coreea de Sud, YouTuber, Pony, a venit cu o tehnică de înfrumusețare.

Designul ei a inclus o combinație de culori diferite pentru a scoate în lumină strălucirea tinerească.

2019 cu paiete colorate!

Mai mulți designeri de modă sunt înclinați să folosească culori monocromatice și neutre ca parte a unui design de machiaj. Unele culori recomandate includ alb, auriu și argint, astfel încât oamenii care văd bijuteriile să nu fie prea confuzi cu amestecul complicat. Mai degrabă, ar fi mai atrasi de simplitatea și îndrăzneala culorilor neutre.

Puteți folosi paiete nu numai pentru ocazii speciale. De asemenea, le puteți purta si într-o zi obișnuit!

C- Beauty

Frumusetea C

S-ar putea să fiți familiarizați cu nebunia coreeană sau frumusețea K. Aceste produse de frumusete au fost preluate recent în întreaga lume.

Cu toate acestea, există o piață de frumusețe în curs de dezvoltare și puternică, care este de așteptat să ajungă pe acelasi loc cu produsele K, cosmeticele menționate. Aceste branduri cosmetice sunt cunoscute ca fiind numite C-beauty.

Cu câteva decenii în urmă, produsele de îngrijire a pielii și cosmetice au fost accesibile și rezervate numai societății înalte din China. Dar în ultimii ani, țara a deschis această industrie pentru toate clasele. Din acest motiv, piața lor cosmetica este una dintre cele mai rapide din lume.

Frumusețea C intenționează să aducă o arome diferită lumii cosmetice. Marcile lor se concentreaza acum pe utilizarea unei abordari herboriste. Consumatorii au încercat acest lucru, deoarece există o legătură pozitivă între piele și minte. Prin urmare, aceasta creează o legătură clară între îngrijirea pielii și a sănătatii.

Unghii Ombre

Manichiura ombre 2019

În ultimii ani, a existat o varietate de stiluri de modă despre cum să ne formăm și să pictăm unghiile. Cu toate acestea, în anul 2019, unghiile ombre sunt de așteptat să ia lumina reflectoarelor.

Aceste unghii simple sunt facute pentru a domina lumea modei datorită stilului mai îndrăzneț. Ce sunt unghiile ombre în primul rând?

Ombre pe unghii este un fel de design aparent simplu care are o culoare simpla, dar cu efecte gradient diferite. Este într-adevăr greu de realizat mai ales atunci când nu sunteți bine pregătit pentru pictura unghiilor.

Dacă aveți suficienți bani, cererea unui ajutor profesional este o necesitate pentru a putea experimenta acest stil unic. Cu toate acestea, dacă bugetul dvs. nu vă va permite să plătiți pentru un salon de unghii sau un serviciu de unghii, cumpărarea unui autocolant ombre de unghii sau o manichiură de presă este suficientă – nu veți observa diferența atât de mult! Aceste alternative vă vor economisi timp și bani.

Claw Clip

Cleste pentru par

Dacă nu esti sigura de această nouă tendință de frumusețe, nu iti fă griji. Cu siguranta nu esti singura.

S-ar putea să existe și câteva femei care folosesc aceste clipuri pentru a reține volumul mare al părului lor, dar nu a fost în lista de modă a lumii mondene, deoarece celebrul serial Friends încă difuza la televizor. Cu toate acestea, credeți sau nu, revenirea la emisiunea lui Alexander Wang în anii ’80 cu tematica in 2018.

Piesa era plină de femei cu o clemă de argint cromată pe cap (ștampilată cu sigla lui Wang).

„Părul preia un executiv de putere din anii ’80. Este corporativ și inteligent într-un fel. Asta este preluarea lui Alex pe clipul bananic ironic al acelei epoci „, explică Guido Palau, hairstilist-ul principal al show-ului de modă și Redken Creative Director.

În plus, clema de prindere este adusă înapoi pentru a da un accent pe o tunsoare de mullet. Cu siguranță era o problemă acum trei sau patru ani. Dar acum, este văzut super cool.

S-ar putea să vă uitați la această revenire, dar să vă faceți griji cât mai curând, pentru că clipul cu gheare este acum gata să meargă pe scenă.

Gene „boy”

Gene simple in 2019

Obișnuiți să plasați pe genele voastre volume mari de rimel? Ei bine, vă recomandăm să nu o faceți o scurtă perioadă de timp.

În 2019, simplitatea este cheia. Cel mai bine este să aveți o atingere minimă pe genele dvs., pentru a aduce mai mult accent pe alte părți ale feței.

Această plasare subtilă a rimelului necesită doar una până la două straturi de rimel lichid, astfel încât veți obține un aspect mai îndrăzneț și mai simplu.

Carbunele

Masca cu carbune

Măștile de față și pasta de dinți alcătuită din cărbune au dominat lumea Instagram-ului în 2018. Sunteți unul dintre fanii obsedați ai detoxer-ului murdar?

Dacă sunteți, continuați să fiți așa. În ciuda faptului că vă acoperă fața într-o sesiune de grătar, cărbunele activ (cărbune tratat cu oxigen) a devenit mai eficient pentru a curata fata de impurități.

Carbunele a devenit un erou al frumuseții pentru mulți.

  • Are o proprietate specială care atrage impuritățile din porii înfundați și predispuși la umezeală – ce anumite produse de frumusețe nu le pot atinge.
  • Cernelurile de cărbune din soia permit să facă dinții mai albi și mai curați. Iată un cuvânt de prudență, totuși: acesta nu este un produs de igienă, deci asigurați-vă că vă păstrați încă pasta de dinți la îndemână.
  • Unele săpunuri de mână și faciale din cărbune conțin ulei de copac și ulei de eucalipt pentru a adăuga proprietățile purificatoare ale produsului. Prin urmare, acum este mai ușor să reduceți excesul de uleiuri și să curățați pielea pentru a obține o piele mai clară și sănătoasă.
  • Datorită contribuției sale utile pentru organism, experții sunt siguri că va fi în continuare la fel de relevant în 2019.

Cu asta în minte, sunteți gata să aduceți ce este mai bun pentru voi? Să ne întâmpinăm într-adevăr 2019 cu un bang prin aceste tendințe uimitoare de frumusețe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole