9 Sfaturi de frumusețe pentru persoanele care poartă ochelari

Distribuie

LifestyleFashion9 Sfaturi de frumusețe pentru persoanele care poartă ochelari

Se spune că ochii sunt ferestrele către sufletul cuiva și este, de asemenea, primul lucru pe care majoritatea oamenilor îl observă când întâlnesc pe cineva.

Dacă e să te gândești la asta, ochii sunt probabil cele mai expresive trăsături ale feței. Ele pot transmite o mie de emoții chiar și atunci când limbile noastre nu reușesc să le articuleze corect.

Ochii creează și un loc de joacă perfect pentru cineva care iubește machiajul. Unul poate fi un seducător, altul trist, o linie de tus simplă, un glamazon – doar experimentând câteva aspecte de machiaj pentru ochi vedem ce ne place.

Dar dacă ochii tăi dați de Dumnezeu au nevoie de un sprijin? Atunci ce? Vorbim despre acei dintre noi care au nevoie de patru ochi pentru a ne face munca în loc de perechea obișnuită. Cei care trebuie să poarte ochelari!

Machiajul sub ochelarii de vedere

Ei bine, suntem aici pentru a vă spune că, chiar dacă se întâmplă să purtați ochelari, puteți încă să vă machiați drăguț! Vreti să știti cum? Citiți mai departe.

1. Împiedicați-vă genele să ajungă in rama ochelarilor

Dacă aveți genele lungi, atunci v-ați fi confruntat cu inconvenientul acestea ca ele să se lovească de ochelari și să lăsați pete de rimel peste tot.

Cea mai bună soluție ar fi să le ondulați în sus, astfel încât să fie departe de ochelarii dvs. Acest lucru ar face, de asemenea, ochii formidabili.

2. Utilizați un liner colorat pentru a vă face ochii diferiti

Dacă ai purta rame voluminoase sau acei ochelari uriași de nerd, ai observa că cea mai mare parte din machiajului tău se ascunde în spatele lor sau poate este chin invizibil sub umbrele aruncate de ei.

Așadar, pentru a face machiajul ochilor să iasă în evidență, ar trebui să treceți la dermatografele mai vii și mai colorate.

3. Oferă buzelor un makeover Marilyn Monroe atunci când vrei să renunți la machiajul ochilor

Machiajul sub ochelarii de vedere

Dacă doriți să oferiți ochilor o pauză de la toate machiajele sau doriți să mergeți pe un aspect natural, fără machiaj, dar nu doriți să arătați de parcă sunteți pe patul de moarte, avem un alt sfat pentru dumneavoastră.

Vopseste-ti buzele in rosu! Fără glumă, aceasta va oferi feței tale un makeover total și te va face să pari foarte șic.

4. Păstrați în minte tipul de machiaj care vă place să-l purtați în timp ce alegeți culoarea ramelor ochelarilor

Dacă sunteți cineva care iubește să se joace cu machiajul purtând nuanțe colorate, atunci de ce sa nu țineți cont de acest lucru în timp ce alegeți ramele pentru ochelarii voștri.

Deoarece purtarea cadrelor colorate, îndrăznețe, s-ar putea confrunta cu machiajul tău. Prin urmare, luați în considerare întotdeauna aspectul machiajului în timp ce alegeți ramele pentru ochelari.

5. Folosiți un Concealer luminos sub ochi

Ochelari cu rame mari, sau mai mici, rotunzi, patrati… aproape tot felul de ochelari creează umbre sub ochi, care, atunci când sunt cuplate cu cearcane întunecate, vă pot oferi o paloare foarte zombie. Pentru a evita ca acest lucru să se întâmple, ar trebui să folosiți un efect de strălucire sub ochi pentru a vă oferi un aspect mai „alive”.

6. Pentru ramele voastre îndrăznețe și viu colorate, mergeți pe o culoare de buze neutră

Machiajul sub ochelarii de vedere

Vă amintiți ce am spus despre coordonarea culorii ochelarilor cu machiajul dvs.? Ei bine, acest sfat este pentru cei dintre voi care port ochelari colorati si funky.

Dacă doriți un aspect mai lustruit sau mai elegant, ar trebui să alegeți o nuanță de buze neutră în timp ce vă purtați ochelarii funky. Va reduce culoarea cadrelor dvs. și vă va oferi mai multă atmosferă „primă și adecvată”.

7. Vă puteți permite un Bolder la machiajul ochilor

Spre deosebire de cei care nu poartă ochelari, cei care îi poartă își pot permite să fie ceva mai dramatici cu machiajul ochilor.

Fie că este vorba de fard de ochi colorat sau de un eyeliner îndrăzneț, vă puteți permite să mergeți puțin peste bord, deoarece acesta va fi acoperit în spatele ochelarilor.

Și aspectul tău dramatic va arăta mai scăzut, de aceea alege cu grija doar tonul pe care ți-l dorești.

Machiajul sub ochelarii de vedere

8. Amintiți-vă întotdeauna să vă îngrijiți sprancenele, acestea sunt mai importante decât credeți

Dacă aveți impresia că sprancenele dvs. sunt acoperite de ramele ochelarilor, atunci vă înșelați!

Sprancenele actioneaza ca piloni ai fetei tale. Îți încadrează fața evidențiindu-ți trăsăturile și făcându-le distincte. Așadar, faceți întotdeauna un punct in a vă îngriji  sprâncenele corect, chiar și atunci când purtați ochelari. Puteți utiliza un gel de sprâncene în acest scop.

9. Folosiți fondul de ten pentru a evidenția amplasarea ochelarilor

Nu este vorba doar despre prețioșii tăi ochelari! Acum că am discutat despre machiajului ochilor, să discutăm un alt element al aspectului tău de machiaj, adică fondul tău de ten.

Ochelarii îți pot acoperi o mare parte a feței, dar asta nu înseamnă că nu ar trebui să te machiezi pentru a evidenția alte caracteristici ale feței tale, cum ar fi nasul sau obrajii. De fapt, un mod foarte frumos de a-ți evidenția obrajii este să aplici fondul de ten exact acolo unde sunt așezati ochelarii. Vă va oferi un aspect mai înroșit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole