8 Tendințe de toamnă pe care le aveți deja în dulap și cum să le purtați…

Distribuie

LifestyleFashion8 Tendințe de toamnă pe care le aveți deja în dulap și...

Uneori, este pur și simplu o decizie de impuls. Vedem o pereche drăguță de pantofi pe celebritatea noastră preferată și, dintr-o dată, căutăm lucruri precum „cizme verzi”, în speranța de a le găsi pe ale noastre.

Sau facem clic într-o strângere super aleatorie și găsim cea mai superbă rochie, ceea ce ne face să pierdem tot controlul și să tot adăugăm în coș – și ne face să începem cumpărăturile sezoniere mai repede decât amfi crezut.

La fiecare câteva luni, moda ne oferă o nouă recoltă de tendințe pe care ne simțim presați să le cumpărăm, ca să nu ne uităm în urmă. Ei bine, pentru toamna anului 2021, cerem o strategie opusă: vrei să te îmbraci ca în viitor? Uită-te mai întâi în propriul tău dulap.

Am descoperit că opt dintre cele mai importante tendințe actuale – aka stiluri pe care le-am văzut peste tot pentru tendințele de toamnă 2021 – sunt articole în care mulți dintre noi am investit deja. Gândiți-vă la cămăși, culori saturate, și seturi asortate.

Acum întrebarea este: cum reinventăm aceste piese și le facem să se simtă proaspete pentru lunile următoare? Pe scurt! Introduceți un pic mai mult haos în felul în care obișnuiați să le purtați. Avem câteva idei pentru a vă ajuta să începeți.

Cămăși Buton-Downs

tendinte de toamna 2021

Întrucât această piesă este considerată în esență piesa finală a dulapului, este destul de probabil să aveți una sau chiar mai multe. Nu contează dacă este pe alb, cu dungi sau nuanță pastelată, în acest sezon, va fi utilă pentru o varietate de scenarii.

Cum să purtați o cămașă în toamna anului 2021: transformați-o în piesa dvs. inițială. Când nu o purtați în locul unui pulover sau a unei jachete (celebritățile fac acest lucru, o poartă deschis cu un sutien dedesubt), utilizați-o ca bază a look-ului dvs., purtând-o sub veste sau blazere. Dacă opțiunea dvs. este supradimensionată, puteți chiar să oferiți tinutei dvs. o întorsătură Y2K adăugând o curea (îndrăznește).

Pantaloni supradimensionați

tendinte de toamna 2021

Am petrecut mai mult timp decât suntem dispuși să recunoaștem purtând pantaloni de lounge, iar picioarele noastre nu sunt prea pregătite pentru o pereche de blugi de zi cu zi, rigizi. „ Pantalonii de lucru supradimensionați” , pantalonii AKA, au intervenit ca piesă de tranziție și se întâmplă să fie mai versatili decât am crezut inițial.

Cum să porți pantaloni pentru toamna anului 2021: Îi porți … ca pantalonii. Deși cândva erau considerați formali, pantalonii sunt acum priviți ca o pereche de pantaloni de zi cu zi cam-casual. Îi puteți împerechea cu un tricou grafic, un pulover tricotat sau îi puteți îmbrăca cu un corset și tocuri pentru o noapte. Vă garantăm că, odată ce ați început să purtați în mod regulat acest tip de pantalon, nu veți mai dori să vă opriți.

Seturi

tendinte de toamna 2021

Seturile nu sunt nimic nou – de fapt, asortările au fost principalele ținute ale noastre, chiar înainte ca treningul să devină uniforma noastră de pandemie. Dar, designerii nu sunt încă pregătiți să renunțe la această tendință și noi nu ne plângem. La urma urmei, ce este mai bun decât o ținută prefabricată pe care o poți arunca într-un minut?

Cum să porți seturi de potrivire pentru toamna anului 2021: adaugă un al treilea articol. Setul din 3 piese este în creștere, iar topurile și pantalonii de coordonare se simt și mai distractivi prin adăugarea unei haine sau accesorii asortate. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că trebuie să scoți un aluat suplimentar pentru a obține aspectul. Descoperiți doar un articol pe care îl dețineți și care se întâmplă să aibă aceeași familie de culori (sau tipărite!) Și stilizați-le pe toate împreună. Ținută monocromatică? gata!

Carouri

tendinte de toamna 2021

Surpriză, surpriză – carourile sunt încă un print de toamnă obligatoriu. Acesta se întoarce în fiecare an, așa că, dacă vă întrebați dacă pantalonii preferați în carouri din 2019 sunt încă în tendință, răspunsul este 100% da.

Cum să porți carouri pentru toamna anului 2021: înclină-te în aspectul preppy. Dark and Light Academia, Schoolcore – oricum doriți să o numiți! – este un favorit actual în rândul mulțimii de modă, așa că îmbrăcați-vă fusta în carouri, blazerul sau cămața cu alte articole structurate (vă putem sugera cîmîșile și pantalonii menționați mai sus?), Apoi asortați niște șosete și mocasini groși.

Slogan și grafice

tendinte de toamna 2021

Deși am considerat odată sloganul și grafica ca fiind oarecum juvenilă, motto-ul nostru actual este că nu ești niciodată prea bătrân pentru a purta ceva. Hainele sunt haine și adevărul este că o zicală sau o ilustrație dulce este un stimulent instantaneu și îți permite să spui ceva fără să deschizi gura vreodată. Și asta este la îndemână, deoarece încă purtăm măști peste tot.

Cum să porți slogan și grafice pentru toamna anului 2021: Gândește în afara cutiei și combină piesele pe care le consideri opuse total. Un tricou grafic cu o fustă midi pufy va atrage atenția tuturor, în timp ce un hanorac slogan asociat cu blugi și adidași este un aspect cu efort redus care încă face o declarație.

Culori strălucitoare, saturate

tendinte de toamna 2021

Odată ce soarele începe să apună mai devreme și un frig mușcător lovește aerul, suntem adesea tentați să izbucnim neutre și culori mai întunecate pentru a se potrivi dispoziției noastre generale. Dar în acest sezon este vorba de străluciri îndrăznețe, șocant de vibrante, așa că nu împachetați încă rochia galbenă soare și pantalonii violet electrici.

Cum să purtați culori strălucitoare, saturate pentru toamna anului 2021: îngropați-le. Fii jucaușă și combină două sau mai multe nuanțe pentru a obține un aspect colorat. Sau, opriți-vă cu restul aspectului și permiteți unui singur articol colorat, cum ar fi o pereche de pantofi sau jachetă, să acționeze ca piesă de declarație.

Decupaje

tendinte de toamna 2021

Decupaje pentru brațe, decupaje găuri, decupări laterale, decupări de șold – totul a fost introdus și ieșit din rodaj în ultimul deceniu sau cam așa, și este posibil să aveți în continuare o piesă perforată îngropată în spatele sertarului. Atâta timp cât este mai potrivit și nu este prea stresat (gen acele modele de craniu decupat), se va potrivi cu stilurile moderne, fără probleme.

Cum se poartă decupaje pentru toamna anului 2021: Cu cât mai mult cu atât mai bine – nu, cu adevărat. După cum au dovedit Dua Lipa și Bella Hadid, este minunat să porți decupaje de la gât până la picioare. Dacă vi se pare prea extrem, mergeți mai departe și permiteți unui singur element decupat să fie punctul culminant al look-ului dvs. Păstrați restul ținutei simple lipindu-vă de elementele de bază pentru a vă asigura că aceste găuri apar într-adevăr.

Franjuri

tendinte de toamna 2021

Acesta este un detaliu de design care nu dispare cu adevărat, mai ales pentru că este atât de distractiv de purtat, și se confruntă cu o reală reapariție chiar acum. Dacă dețineți o jachetă, o rochie sau o poșetă cu franjuri, veți dori cu siguranță să încorporați acel articol în garderoba dvs. de toamnă, indiferent dacă sperați să canalizați noul stil flapper anilor ’20 sau simțiți influența anilor ‘2021 .

Cum să porți franjuri pentru toamna anului 2021: nu există într-adevăr o modalitate greșită de a purta îmbrăcăminte cu franjuri, dar să te menții cu un deceniu specific este întotdeauna destul de distractiv. Oferă-i rochiei tale cu franjuri un rodaj grozav Gatsby accesorizând-o cu cercei mari și articole metalice, sau ia acea geacă cu franjuri back în anii ’70, coafându-o cu piese patchwork și pantaloni evazați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole