7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a-ți face unghiile cu tipsuri

Distribuie

LifestyleManicure7 lucruri pe care trebuie să le știi înainte de a-ți face...

O manichiură realizată corect poate fi grozavă pentru îngrijirea adecvată a unghiilor și pentru susținerea creșterii sănătoase a unghiilor.

Servește de altfel și ca o pânză albă pentru auto-exprimare și creativitate. Înțelegerea tuturor opțiunilor de stil și design al unghiilor este una dintre cele mai bune modalități de a obține aspectul unghiilor de vis.

Iată ce trebuie să rețineți despre cum să aveți o manichiură adecvată din orice punct de vedere, atât a designului cât și realizarea tehnicilor în mod corect.

Ce sunt tipsurile de unghii?

În timp ce numele este destul de explicit, este important de știut că aveți o mulțime de opțiuni diferite atunci când vine vorba de tips de unghii.

Tipsurile de unghii vor adăuga lungime unghiilor tale, ceea ce înseamnă că ai mult mai multe opțiuni atunci când vine vorba de modele unice. De asemenea, tipsurile contribuie de fapt și la grosimea unghiei.

Pot fi o opțiune cu un impact mult mai redus decât alte stiluri și modele de unghii și pot fi o opțiune perfectă pentru nevoile tale. Cu atât de multe opțiuni diferite de modele de unghii din care poți alege, poate fi dificil să știi de unde să începi.

Iată câteva lucruri pe care vei dori să le iei în considerare atunci când decizi dacă tipsurile de unghii sunt opțiunea potrivită pentru următoarea ta manichiură.

Au un impact mai redus decât acrilicele.

Dacă ați avut vreodată unghii acrilice sau unghii construite cu gel, atunci tipsurile de unghii pot fi o schimbare binevenită.

În general, tipsurile de unghii au un impact mai mic asupra unghiei și un risc mai mic de deteriorare.

Bineînțeles, este întotdeauna important să asculți nevoile unghiilor tale și să vezi ce funcționează cel mai bine pentru tine, dar tipsurile pot fi un mijloc excelent pentru următoarea ta manichiura. ​

Nu toate stilurile sunt create în aceleași moduri

Aveți o mulțime de opțiuni pentru manichiură din care puteți alege, iar acest lucru se extinde și la opțiunile pentru tipsurile de unghii.

Dacă vă place senzația de acrilic, există opțiuni disponibile de tipsuri pentru unghii acrilice. Unghiile cu gel și cele cu imersie tind să aibă un impact mult mai mic și necesită mai puțin timp pentru a te obișnui cu ele.

Atunci când vă decideți asupra celei mai bune metode pentru următoarea adăugare de tipsuri de unghii, explorați opțiunile și vedeți care se potrivește atât stilului dvs. cât și nevoilor dvs. de confort.

Prețul poate varia în mod serios

Credem că manichiura și îngrijirea unghiilor ar trebui să fie disponibile pentru toată lumea.

La urma urmei, îngrijirea corespunzătoare a unghiilor este importantă pentru sănătatea și bunăstarea ta generală.

Expresia artistică nu ar trebui să fie nevoită să spargă banca. De aceea, există o opțiune accesibilă de tipsri de unghii pe care le puteți aplica în confortul propriei case.

Luați în considerare întreținerea

Atunci când vă alegeți stilul de manichiură, veți dori să luați în considerare și costurile de întreținere. Tipsurile pot dura între una și trei săptămâni, în funcție de tipul de tips pe care îl alegeți și de cât de complicate sunt designul și aplicarea.

Va trebui să gestionezi efectele creșterii. Asta înseamnă să contabilizezi costurile și timpul petrecut pentru retușuri și pentru o îngrijire adecvată, ceea ce te va ajuta să îți păstrezi unghiile sănătoase și unghiile să arate perfect.

Durează ceva timp până când te obișnuiești cu ele

Orice tip de unghii sau extensie de unghii se va simți puțin diferit pe degetele tale, iar tipsurile nu fac excepție. În timp ce contribuie la lungimea unghiei tale, ele au, de asemenea, un efect asupra grosimii unghiei tale.

Acest lucru o poate face să se simtă mai grea și ușor dezechilibrată la început. Atunci când vă aplicați pentru prima dată tipsurile, este important să vă acordați puțin mai mult timp atunci când încercați sarcini precum dactilografierea sau deschiderea pachetelor.

Îndepărtarea corectă contează

Îndepărtarea corectă este unul dintre cei mai importanți pași pe care îi puteți face atunci când vine vorba de protejarea unghiilor de deteriorări sau complicații.

Atunci când ne ciobim sau ne răzuim oja, aceasta poate face ca unghia să devină fragilă sau iritată și să ducă la infecții. Dacă vă decideți asupra unor tipsuri pentru unghii pentru următoarea manichiură, trebuie să luați în considerare procesul de îndepărtare.

Tehnicienii certificați sunt probabil cea mai bună opțiune pentru a vă îndepărta tipsurile în mod corespunzător, dar le puteți scoate acasă cu grijă.

Procesul de îndepărtare este similar cu cel de îndepărtare a unghiilor acrilice sau cu gel.

Este important să faci pauze

Tuturor ne place să ne facem unghiile, dar este la fel de important să luăm o pauză între manichiuri, așa cum este bine și să ne facem manichiura în primul rând.

Chiar dacă produsele acrilicele și tipsurile de unghii sunt aplicate corect, acestea pot avea un impact asupra nedorit asupra sănătății și rezistenței unghiei. Acesta este motivul pentru care veți dori să le oferiți unghiilor posibilitatea de a respira înainte de a aplica mai mult lac sau un alt set de tipsuri.

Indiferent de tipul de manichiură pe care l-ai ales, acordă-ți o săptămână fără acoperire dacă poți. Acest lucru va permite unghiei să crească puternic și îți va da ocazia să rezolvi orice alte probleme ale unghiilor pe care le-ai putea avea.

Concluzie

  • Tipsurile de unghii sunt o opțiune foarte simplă pentru a obține un nou aspect unic.  Aceasta opțiune poate fi folosită fără a avea un impact extrem asupra unghiilor.
  • Aveți diferite opțiuni de stil și formă din care puteți alege în funcție de stilul de viață și preferințele personale.
  • Când vine vorba de alegerea tipsurilor și de a decide asupra celor mai bune alegeri pentru nevoile tale, există câteva lucruri importante pe care vei dori să le ai în vedere.
  • Prețurile manichiurii cu tipsuril pot varia foarte mult, în funcție de modul în care le obțineți și dacă vizitați un salon sau le aplicați acasă.
  • De asemenea, veți dori să vă faceți timp pentru a le îndepărta în mod corespunzător, pentru a evita deteriorarea unghiei de dedesubt. În plus, vrei să te asiguri că unghiile tale au șansa să respire.
  • Când vine vorba de următoarea manichiură făcută acasă, nu uita că trebuie să te accesorizezi cu tot ce ai nevoie.
  • Indiferent de modelele pentru unghii pe care vrei să le încerci sau tipsurile cu care vrei să te joci, noi te putem ajuta cu sfaturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole