5 moduri de a vă crește vibrațiile în mai puțin de 60 de secunde

Distribuie

InspirationAstrology5 moduri de a vă crește vibrațiile în mai puțin de 60...

Cei mai mulți dintre noi cunoaștem beneficiile unei vibrații ridicate. În unele zile, oricât de mult ai încerca să îți schimbi starea, este posibil să continui să te simți într-o stare proastă sau pur și simplu să te simți „bleh” în legătură cu viața ta.

Ni se întâmplă tuturor, oricât de luminați am fi, dar cu cât puteți aduce mai multă conștientizare în această stare, cu atât va fi mai ușor să navigați prin ea.

Simțirea demoralizantă este naturală și normală. Permiteți-vă să mergeți acolo, permiteți-vă să stați în acea stare atât timp cât aveți nevoie. Aflați ce vă spune corpul, mintea și inima. Acceptați-o – este bine să vă simțiți mizerabil și este bine să vă simțiți uneori negativ.

Problema apare atunci când aceste sentimente devin normale sau când aceste sentimente rămân puțin mai mult decât trebuie.

Deși este întotdeauna minunat să folosești aceste sentimente ca o șansă de a sapa mai adânc în sufletul tău, uneori există multe săpături pe care le poți face înainte să fie suficient!

Când apare acel moment, iată câteva modalități foarte rapide, ușoare și simple de a-ți stimula vibrațiile și de a te scoate din starea negativă în mai puțin de 60 de secunde.

1. Ascultă muzica ta preferată

Muzica care dorește să te facă să dansezi sau să cânți îți poate ridica instantaneu vibrația.

Poate vă puteți face timp să creați o listă de redare cu melodii pe care le iubiți și să le aveți la îndemână pentru acele zile în care aveți nevoie doar de o încurajare.

Încercați să alegeți melodii care vă fac să doriți să vă mișcați sau să cântați, deoarece acestea pot fi cele mai puternice atunci când vine vorba de a vă ridica vibrațiile.

2 . Urmăriți un videoclip amuzant

Ideea cu aceasta este să te facă să râzi. Râsul vă poate crește instantaneu vibrațiile și vă poate ajuta să eliminați și să eliberați orice energie stagnantă.

Există atât de multe clipuri amuzante de vizionat pe YouTube, așa că răsfoiți un cuplu și găsiți unele care vă fac să râdeți.

3. Ia o gură de aer proaspăt

O doză de aer proaspăt poate face minuni sufletului și vă poate ajuta să vă ridicați vibrațiile instantaneu.

Faceți o scurtă plimbare sau pur și simplu ieșiți afară și simțiți briza peste față și corp. Luați 4-5 inspirații profunde și expirați și relaxați-vă pe măsură ce vibrațiile se ridică.

4. Faceți ceva pentru altcineva

Uneori, cel mai bun mod de a te simți mai bine cu tine este să-l ajuți pe altcineva să se simtă mai bine cu sine.

Nu  trebuie să fie un act măreț, chiar și ceva la fel de mic precum a ține o ușă deschisă pentru cineva. Sau trimite un mesaj text iubitor unui prieten, acest lucru poate contribui la ridicarea spiritului.

5. Faceți o listă de recunoștință

Recunoștința este cu siguranță una dintre cele mai rapide și mai bune modalități de a vă ridica vibrațiile.

Pur și simplu acordați-vă un minut să vă gândiți la toate lucrurile pe care le simțiți recunoscători pentru dvs. în viața voastră.

Poate fi ceva la fel de simplu ca „accesul la apă curată” sau ceva mai specific despre locul în care te afli în viața ta. Aducând conștientizarea la tot ceea ce vă simțiți recunoscător. Vă poate crește frecvența și vă poate ajuta să vă concentrați asupra pozitivului.

Aceste acte mici, dar puternice tehnici, vă pot oferi impulsul de care aveți nevoie pentru a vă deplasa vibrația la un nivel superior. Deși este posibil să nu fie o soluție pe termen lung, vă poate ajuta să vă împingeți spre direcția corectă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole