5 Iulie 2020 – O noua eclipsa de luna incarcata cu magie si stare de bine!

Distribuie

InspirationInspiratie5 Iulie 2020 - O noua eclipsa de luna incarcata cu magie...

Ce este o eclipsă de Lună prin penumbră

Luna şi toate fenomenele astronomice care au avut loc în jurul ei i-au atras dintotdeauna pe mulți învățați. Încă din Antichitate, aceștia au stabilit că prima eclipsă de Lună consemnată ar fi avut loc în anul 3.450 îHr.

Când satelitul natural al Terrei trece prin penumbra Pământului are loc ceea ce astronomii numesc Eclipsa de Lună prin penumbră. În timpul acestui fenomen nu se produc modificări majore asupra astrului. Luna nu se întunecă, dar suprafaţa ei capătă o nuanţă gălbuie.

Cea mai spectaculoasă eclipsă de Lună este cea totală, atunci când satelitul natural al Terrei intră total în conul de umbră al Pământului. Atunci Luna se întunecă şi capătă o nuanţă roşiatică. Un astfel de eveniment va fi vizibil din țara noastră abia în 2022…

Eclipsa de luna 2020

Magia si starea de bine

O perioadă magică, încărcată de stări frumoase, de emoții pozitive, de armonie și de fericire și de care ar fi bine să profităm.

În următoarele zile suntem concentrați asupra relației pe care o avem cu oamenii din jurul nostru – de la relațiile de cuplu, la cele de familie, de prietenie sau chiar de muncă.

Obiectivul noastrue este să încercăm să facem pace cu oamenii cu care avem conflicte, să vorbim deschis, să ne învățăm lecțiile și să încercăm să mergem mai departe cu viața noastră.

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte…

Berbec – Este momentul să spui ce ai pe suflet. Să fii sinceră nu doar cu oamenii din jurul tău, ci și cu tine însăți. În cazul în care simți nevoia să iei o decizie importantă, acesta este cel mai bun moment.

Taur – Vindecă-ți sufletul de toată durerea pe care o simte. Vindecă-ți inima de toată suferința care există în ea. Tu ești puternică, învață să mergi mai departe cu viața ta; în curând va răsări și curcubeul pe strada ta.

Gemeni – Acum ai ocazia de a avea acea discuție sinceră și serioasă cu partenerul de cuplu cu privire la planurile voastre de viitor. Încearcă să spui ce ai pe suflet și să afli dacă sunteți pe aceeași lungime de undă.

Rac – Ajungi să regreți o decizie luată mult prea repede și încerci să cauți soluții și variante pentru a da timpul în spate și a rezolva situația în care te afli. Este foarte important să fii sinceră și să vorbești deschis cu oamenii din jurul tău.

Leu – Acceptă ceea ce se întâmplă și mergi mai departe; amintește-ți că nu poți schimba o persoană dacă aceasta nu vrea să se schimbe. Tot ce poți face, în schimb, este să o iubești pentru ceea ce este.

Fecioară – Nu îți fie teamă să faci schimbările pe care tu le consideri necesare astfel încât să fii fericită. Este momentul să te pui pe primul loc și să alegi cu sufletul. Îndrăznește să fii fericită.

Balanță – Trebuie să lași în trecut toată suferința pe care o simte sufletul tău. Încearcă să te eliberezi de sentimentele dificile care îți îngreunează inima și să mergi mai departe cu multă încredere în tine.

Scorpion – Îndrăznește să fii sinceră cu oamenii din jurul tău și să spui ce te deranjează. Nimeni nu știe ce se află în sufletul tău dacă tu nu alegi să spui ceea ce simți. Vorbește deschis, fără perdea.

Săgetător – Este momentul potrivit pentru a ieși din zona de confort și a îți urma visurile. Crede în tine, crede în planurile pe care le ai și luptă pentru ceea ce îți dorești. Nu te da bătută până când nu vei ajunge acolo unde îți dorești.

Capricorn – Trebuie să iei o pauză de la tot ce faci și să te mai concentrezi și pe tine. Nu te neglija, încearcă să te pui pe primul loc și să faci o prioritate din relația pe care o ai cu tine însăți.

Vărsător – Relația pe care o ai cu oamenii din jurul tău se poate îmbunătăți considerabil dacă alegi să fii sinceră și să spui tot ce ai pe suflet. Nu-ți fie teamă, cei care te iubesc te vor accepta pentru ceea ce ești.

Pești – Lasă orgoliul deoparte și îndrăznește să lași garda jos în ceea ce privește relația sentimentală. Ajută-ți partenerul de cuplu, alege să fii alături de el necondiționat și să îl susții în momentele dificile. Într-o relație trebuie să faci compromisuri, nu uita niciodată asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole