HairStyle

5 coafuri simple si usor de facut

Coafuri simple si usor de facut acasa.

Coafuri simple si usor de facut acasa.

Cozile de cal, impletiturile si cateva coafuri pentru toate tipurile de par, sunt simple si pot fi facute de oricine incearca.

Poate nu ai timp sau buget pentru a merge zilnic la coafor sa iti aranjezi parul. Cel mai simplu mod de a avea un par si o coafura de invidiat, este sa inerci singura cateva coafuri simple.

Va prezentam cateva imagini pentru a va fi de folos.

Pony Tail – Tehnica cozii de par rasucite

Coafuri simple si usor de facut acasa.

Exista multe modalitati de a-ti prinde parul intr-o coada de cal. Depinde de lungimea parului si de structuta acestuia. In functie de aceste doua a ta pony tail va arata minunat.

Aceasta imagine va prezinta o modalitate usoara de prindere a parului. Multe dintre noi stim tehnica, este simpla, de efect si e gata intr-un minut.

Impletitura – Breton asimetric

Coafuri simple si usor de facut acasa.

Ai avut breton si acum esti hotarata sa il lasi sa creasca. Lungimea lui nu este intocmai ideala si de multe ori nu gasesti cum sa il prinzi.

O madalitate usoara si chiar interesanta este sa il impletesti. Incepi cu sectionarea lui din topul capului, apoi il impletesti in partea in care iti este favorabila. Ai prins impletitura intr-o arafa dupa ureche, si ai obtinut un look simplu, dragut si eficient.

Coc simplu din coada impletita

Coafuri simple si usor de facut acasa.

Nu toate femeile au inclinatie spre a se coafa singure, dar majoritatea noastra stim sa impletim in 3. Daca esti adepta parului strans, o modalitate simpla ar fi aceasta coafura. Iti impletesti partile din fata. Prinzi tot parul intr-o coada. Apoi impletesti si coada, iar la final poti obtine un coc exceptional.

Fir rasucit – si parul scurt are metode!

Fir rasucit

Bobul este o obtiune placuta. Insa de cele mai multe ori nu prea ai cum sa iti prinzi parul daca bobul este prea scurt. Nu ai posibilitatea de a-l prinde coc sau in coada, insa exista alte optiuni.

O modalitate simpla de a-ti prinde parul scurt, sa ii dau o alta alura decat cea uzuala, poate fi aceasta: Bretonul rasucit, prins in laterala cu 2 agrafe, fie ele simple sau poate colorate, diferite forme si marimi.

Breton voluminos sau Bretonul altfel

Coafuri simple

Nu este usor cu breton, dar si acesta poate fi remodelat, creand astfel un efect de par coafat. Aceasta imagine ne ofera un exemplu simplu si o modalitate placuta si copilareasca de a ne prinde bretonul altfel.

Depinde de tunsoare si de firul de par, dar cred ca acest breton poate fi improvizat, prins cu agrafe de diferite forme.

Coafatul parului poate deveni o joaca. Zilnic poti avea coafuri diferite. Trebuie sa iti acorzi cateva minute si poti obtine un look special in orice zi!

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *