23 Semne și simptome spirituale de trezire

Distribuie

InspirationInspiratie23 Semne și simptome spirituale de trezire

Există multe simptome de trezire spirituală. De fapt, simptomele de trezire spirituală nu sunt numai emoționale, ci și psihologice și chiar fizice. Iată douăzeci și trei dintre cele mai frecvente simptome. Vedeți câte persoane vă puteți identifica cu:

  1. Simți ca și cum viața ta este falsă
  2. Ai viata fara sens și scop
  3. Începi să pui întrebări profunde
  4. Vă dați seama că multe din ceea ce ați învățat sunt minciuni
  5. Te simți complet pierdut și singur
  6. Vezi prin iluziile societății
  7. Vezi cât de nefericită este majoritatea oamenilor
  8. Vreți să vă „curățați” viața
  9. Începi să experimentezi empatie și compasiune profundă
  10. Vrei să fii singur
  11. Conversațiile par superficiale
  12. Vrei să renunți la job
  13. Îți este sete de autenticitate și de adevăr
  14. Devii conștient de vechile tale obiceiuri negative
  15. Aveți anxietate și / sau depresie
  16. Devii mai sensibil
  17. Vrei să faci din lume un loc mai bun
  18. Vrei să înțelegi profund cine ești
  19. Intuitia ta este accentuată
  20. Mai multă sincronizare
  21. Simți mai multă curiozitate
  22. Începi să iubești necondiționat
  23. Vedeți că toți suntem Unul

23 Semne și simptome spirituale de trezire

Voi extinde aceste semne mai jos:

1. Simți ca și cum viața ta este falsă

Tot ceea ce ați crezut, construit și lucrat pentru a părea a fost fals. Viața ta nu se simte de parcă ar fi a ta. Nu te mai simți ca tine – aproape de tot ce te-ai bucurat cândva nu-ți mai aduce sens sau satisfacție.

2. Doriți să aflați care este sensul și scopul

Doriți profund să găsiți sensul vieții voastre. Nu ai idee care este scopul tău, dar vrei să îl găsești cu disperare. Există un sentiment că ceva „lipsește” în interiorul tău (ca o parte a sufletului tău).

3. Începi să pui întrebări profunde

Întrebări precum „De ce sunt aici?” „Care este scopul vieții?” „Ce se întâmplă după ce murim?” „De ce suferă oamenii?”. Începi să gândești mai filosofic. Asemenea gânduri profunde vă pot deranja foarte mult, deoarece nu știți răspunsurile.

4. Îți dai seama că multe din ce ai fost învățat au fost minciuni

Începi să vezi cât de multe credințe, sentimente și valori nu sunt de fapt ale tale, ci ale altor persoane sau moștenite din cultura ta.

5. Te simți complet pierdut și singur

Nimic din viața ta nu pare să mai aibă sens. Te simți ca și cum ai rătăci printr-o pustie nesfârșită. Ca vagabond, te simți complet singur și tăiat de oameni. Te străduiești să te raportezi la cei cu care te-ai simțit cândva bine(adică prietenii, colegii de muncă și membrii familiei).

6. Vezi prin iluziile societății

Materialismul, succesul și profitul nu mai înseamnă nimic pentru tine. Începi să te simți ca și cum ai fi o înțepător în mașina societății.

7. Vezi cât de nefericiti sunt majoritatea oamenilor

Te trezești la nefericirea și suferința altora. Puteți începe să explorați activismul sau să citiți mai multe despre condiția umană. Te chinuie să realizezi câtă durere există în lume.

8. Doriți să vă „curățați” viața

Ești bolnav și obosit să te simți blocat, deprimat și fără speranță. Dintr-o dată, simți nevoia să-ți simplifici și să-ți declini viața. Acest lucru ar putea însemna tăierea legăturilor cu persoanele toxice, reevaluarea obiceiurilor, aruncarea de lucruri vechi, mutarea într-un loc de muncă nou sau un loc unde să trăiești sau chiar să dai mai mult din ceea ce deții.

9. Începeți să experimentați empatie și compasiune profundă

Pe măsură ce începeți să acordați mai multă atenție multor greutăți cu care se confruntă umanitatea și natura deopotrivă, dezvoltați mai multă compasiune. Empatia voastră inerentă este trezită și este dificil să faceți față intensității sentimentelor voastre. Acesta este un punct esențial în transformarea ta interioară: ori amortizzi durerea pe care o resimți cu dependențe, sau găsești modalități sănătoase de a-ți accepta și de a-ți exprima emoțiile.

10. Vrei să fii singur

Îți dorești singurătatea . Întrucât odată ce ați putut fi extrovertit, acum vă confruntați cu partea introvertită a naturii voastre. Petreci mult timp introspectând și bucurându-te de liniște. Cu orice cost, încercați să reduceți contactul social. În acest moment, este posibil să pierdeți legătura cu mulți prieteni vechi.

11. Conversațiile par superficiale

Când vorbești cu oamenii simți un simț acut de separare. Vă dați seama că foarte puțini oameni sunt confortabili când vorbesc despre pasiune, emoții, sens și suflet. În conversații, te simți neliniștit și iritat. Țipi tăcut: „ Nu se poate cineva să se trezească și să-și dea seama ce se întâmplă? ”Nemulțumirea ta pentru un chit-chat frivol te atrage mai mult în singurătate. Poți deveni un lup singur sau un spirit liber rebel .

12. Vrei să renunți la locul de muncă

Chiar dacă ați lucrat ani întregi obținându-vă diploma, stabilindu-vă cariera și urcând pe rând, nu simțiți altceva decât goliciunea. Locul de muncă nu vă mai oferă sentimentul de împlinire de care aveți nevoie. Doriți cu disperare ceva mai mult.

13. Ți-e sete de autenticitate și de adevăr

A fi adevărat pentru tine devine prioritate. Urați să falsificați și să vă puneți măștile vechi pe care le purtați. Vrei să fii complet autentic. Pretinderile te face să te simți rău și dezgustat.

14. Devii conștient de vechile tale obiceiuri negative

Ești dureros conștient de defectele și obiceiurile tale distructive. În interiorul tău apare un îndemn puternic de a șterge curățenia ardezie și de a începe un nou start.

15. Aveți anxietate și/ sau depresie

Puteți trece prin atacuri profunde de depresie existențială sau anxietate persistentă. Șocul cufundării în trezirea ta te lasă să te simți instabil. Este posibil să fiți diagnosticat greșit cu o boală mentală. Incertitudinea și frica te urmăresc peste tot.

16. Devii mai sensibil

Totul te impactează mai mult. Simțiți mai puternic energia celorlalți, durerea celor dragi mai intens și dificultățile din viață mai adânci ca niciodată. În același timp, simțiți o conexiune îmbunătățită glorios cu animalele și natura. Începi să te simți mai acasă în lumea naturală (mai degrabă decât în ​​lumea artificială).

17. Vrei să faci din lume un loc mai bun

Când toate sunt spuse și făcute, vrei să părăsești lumea veche pentru un loc mai bun. Începi să te gândești la „un ansamblu mai mare”. Acest dor de a avea un impact real se traduce prin a ajuta activ pe ceilalți sau a găsi un scop de viață care să se alinieze acestei dorințe.

18. Doriți profund să înțelegeți cine sunteți

Apar întrebări interminabile despre identitatea și viața ta, de exemplu, „cine sunt eu?” „De ce m-am născut?” „Ce fac eu aici?” „Care este scopul existenței mele?” În consecință, începeți să citiți multe cărți de ajutor de sine și texte spirituale. Nu e de mirare că ai ajuns aici.

19. Intuitia ta este accentuată

Treptat, începi să asculți vocea liniștită și mică din interior. Îi permiteți să ghidezi deciziile. În cele din urmă, începeți să vă descoperiți darurile și talentele spirituale ascunse.

20. Mai multă sincronizare

Începi să devii conștient de numeroasele semne și omensiuni pe care vi le aduce viața. Viața devine mult mai receptivă și mai interactivă cu tine. Creșterea sensibilității și a déjà vu-ului. Este posibil să suferiți chiar și numeroase experiențe mistice.

21. Simțiți mai multă curiozitate

Cele mai mici lucruri încep să vă aducă bucurie și fericire: o frunză căzută, o pânză de păianjen, râsul unui copil, o baltă. Viața nu mai este ignorată – este văzută ca fiind magică, uimitoare și frumoasă.

22. Începi să iubești necondiționat

Ca bariere ale descompunerii ego-ului , începi să iubești alți oameni fără așteptări sau condiții. Vă pierdeți interesul pentru dramă, conflict și orice lucru care perpetuează ura.

23. Vedeți că toți suntem Unul

Nu numai că înțelegeți intelectual că suntem cu toții interconectați, dar o simțiți profund în oasele voastre. Vă dați seama că gândurile și credințele noastre influențează realitatea și că toți suntem fragmente dintr-un întreg – adică Duh.

După ce ai experimentat pe deplin că suntem această Unitate , în sfârșit găsești pacea. Uneori, această etapă poate dura ani întregi sau chiar o viață întreagă.

7 etape de trezire spirituală

Simptome de trezire spirituală fizică

Semnele fizice diferă, evident, pentru toată lumea. Iată câteva simptome pe care observate în timp și multe altele care pot începe procesul de trezire spirituală:

  • Amplificarea simțului. De exemplu, vederea, auzul, gustul, atingerea și / sau mirosul se intensifică. Este posibil să descoperiți chiar că sunteți un HSP (persoană extrem de sensibilă) .
  • Descoperiți intoleranța alimentară pe care nu i s-a părut niciodată înainte (sau poate că nu acordam atenție). De exemplu, alergii la grâu, nuci, leguminoase, soia, condimente
  • Modificări de somn modificate, adică dormiți mai mult sau simțiți un somn mai perturbat, adesea provocând insomnie
  • Vise vii – visele tale devin înfricoșătoare, bizare sau intense
  • Amețeli – senzație de lumină ca urmare a faptului că a fost neîntemeiat în timpul zilei
  • Schimbare de greutate – fie câștigă, fie pierzi multă greutate
  • Obiceiurile alimentare schimbate – ceea ce ți-a plăcut cândva să nu mă mai atragă. De asemenea, poate doriți să experimentați cu alte alimente pe care nu le-ați încercat niciodată
  • Fluctuații ale energiei – simțindu-te mai puțin energizat decât obișnuiai
  • Scădere sau creștere a impulsului sexual
  • Scăderea funcției imunitare (mai multe boli) și, în cele din urmă, creșterea funcționării imune

Este neobișnuit să experimentăm toate aceste simptome fizice de trezire spirituală deodată (unul sau două este mai probabil). Dacă ați observat o schimbare rapidă a sănătății dvs. în această perioadă, s-ar putea să se datoreze schimbării drastice a conexiunii dvs. minte-corp-suflet. Dacă nu se găsește niciun motiv logic zilnic (cum ar fi boala anterioară, stresul familiei, vătămarea, derularea relațiilor etc.) nu exclude o explicație mai metafizică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole