22 de coroane de Halloween înfricoșătoare pentru designul casei tale

Distribuie

InspirationInspiratie22 de coroane de Halloween înfricoșătoare pentru designul casei tale

Primele impresii spun totul, mai ales când vine vorba de decorațiuni de Halloween. Impresionează-i pe toți cu trucurile tale de acasă în această toamnă chiar dacă nu ești persoana care să sărbătorească această zi, alegând coroana perfectă pentru ușa din față.

Fie că stilul dvs. de decorare de Halloween este puțin glam sau mai mult gotic, aceste idei de coroane de Halloween sunt surprinzător de ușor de bricolat. Nu sunteți gata să vă scoateți toată artileri pentru arte și meserii? Avem opțiuni distractive cumpărate din magazine ce pot fi luate în considerare. Când vine vorba de agățat, ne place să folosim cârlige simple. Recommand pentru decorarea coroanelor și pentru design fără probleme.

Coroana SNAKE (1)

Înspăimântați vecinii cu această coroană încărcată de șerpi. Pentru a face coroana, adunați/cumpărați un sortiment de șerpi din cauciuc și o formă de coroană. Începeți cu cei mai mari șerpi pe care îi aveți și țeseți-i între crenguțe, repetând până când utilizați toți șerpii de cauciuc și acoperiți cu cât mai multe crengi. Folosiți adeziv silicon, după cum este necesar, pentru a le ține de coroană.

Candy Wreath (2)

Bomboanele de modă veche în nuanțe de toamnă lipite de o coroană din spumă fac o coroană excepțional de dulce.

PENE DE CORB (3)

Faceți o coroană simplă din  viță de vie și din pene și faceți culoarea închisă folosind vopsea neagră spray pentru a acoperi coroana. După ce sunt uscate, înmuiați vârful  penelor în clei și introduceți-le în forma de coroană. În cele din urmă, utilizați sârmă pentru a atașa un corb negru fals la forma coroanei.

Coroană de Halloween din fire textile (3)

Acest cerc înfășurat în fire este probabil cel mai puțin înspăimântător „boo” pe care îl veți întâlni în această toamnă – dar tocmai de aceea, vecinilor le va plăcea.

Coroană din pănuși de porumb (4)

Pentru o încuviințare elegantă a porumbului bombonat (o adevărată capcană sezonieră), fixați piesele de țesătură îndoite în tonuri calde gradate la o formă de spumă de poliester.

Coroana scheletului de Halloween

Fie că alegeți să îmbrăcați o ușă sau o fereastră, această coroană de flori completată cu ramuri negre, brațe osoase și un craniu împodobit în panglici cu modele, este un mod distractiv de a intra în spiritul de Halloween.

Coroană din fâșii de pănuși de porumb si dulciuri false (2)

Bine ați venit vrăjitoare și fantome! În casa ta se află o coroană prietenoasă care sărbătorește partea dulce a toamnei.

Sticker Wreath BOO (1)

Autocolantele de Halloween sunt un mod inteligent de a personaliza o coroană atât de simplă, vicleană, cât și elegantă.

Coroana SPIDER EYES (1)

Cu doar doi ochi googly extra-mari, puteți crea o coroană jucausă, ciudată, care arată într-adevăr surprinzătoare.

SCHELEȚI (2)

De departe, acest design pentru uși arată pur și simplu ca un accesoriu de toamnă. Dar, de aproape, trucurile se vor observa trupurile subtile ale scheleților care dovedesc că casa ta este mai ciudată decât pare.

Coroană din pene (3)

Această coroană de flori continuă să se sperie chiar și după apusul soarelui, deoarece crawlerele verzi înfiorătoare sunt de fapt lumini de șir.

Globulețe Dovlecei (1)

Cine spune că ornamentele sunt doar pentru Crăciun?

Coroana Ghotika Neagră (2)

Nu în fiecare zi vă recomandăm să vă salutați vizitatorii cu cea mai rea augură din lume, dar este sezonul de speriat!

SCARY EYES (3)

Pentru că un glob ocular în mod clar nu este suficient de înfricoșător, câțiva globi oculari susțin factorul de creep al acestei coroane, în timp ce florile negre neașteptate echilibrează aspectul.

Trusă de meșteșuguri pentru Halloween (1)

Nu este niciodată prea devreme pentru a-ți implica copiii într-un proiect bun de bricolaj. Spark-le creativitatea cu acest kit distractiv de coroane de Halloween.

Coroana GOTICĂ (3)

Un craniu înconjurat de trandafiri roșii și frunze verzi false face din această coroană de Halloween un must-have.

Coroană din pene (2)

Dacă v-ați săturat de decorul kitsch de Halloween, această coroană sofisticată de pene este pentru dvs.

Coroana globul ocular (1)

Aceasta este o ambarcațiune pe care veți dori să o supravegheați! Descărcați pictograma globului ocular și imprimați-o pe hârtie cu autocolant transparent , apoi folosiți foarfece sau un pumn rotund pentru a tăia elevii. Așezați autocolante pe bile albe de ping-pong, apoi atașați „globii oculari” la o formă de coroană de spumă cu adeziv, asigurându-vă că aveți ochii „cu aspect” în direcții diferite și lăsați să se usuce.  Creați o buclă cu sârmă manuală și adeziv fierbinte pentru ca partea din spate a coroanei să atârne.

Spooky Spider Egg (3)

Începeți prin vopsirea păianjenilor din plastic în culori îndrăznețe și lăsații să se usuce. Apoi lipiți bilele din polistiren in jurul unei coroane din viță de vie într-un model aleatoriu pentru a obține aspectul ouălor de păianjen. (Asigurați-vă că aveți o mulțime de bile mici amestecate!) Trageți materialul de final, pânza de păianjen, strânsă în jurul coroanei înainte de a lipi păianjenii.

Coroana pânză de păianjen (2)

Țeseți o pânză înfricoșătoare în acest Halloween luând un capac metalic de la un borcan cu gură mare/mică și vopsiți-l în negru. Apoi, vopsiți cu spray o mână de gândaci din plastic, indiferent de culoarea dorită. Apoi, lipiți 12 bețișoare negre, distanțate uniform, până la centrul cercului metalic cu o cantitate bună de lipici fierbinți și lăsați să se usuce.

Luând o frânghie sau o sfoară de bumbac, înfășurați-o o dată în jurul bețișorului și continuați cu următoul și înfășurați până când ați ocolit toate bețișoarele. Luați o altă lungime de frânghie cu aproximativ cinci centimetri mai mult decât cea anterioară și repetați la aproximativ un centimetru și jumătate de cercul anterior de frânghie. Repetați până ajungeți la capătul bețișoarelor. Adăugați gândacii în centru cu adeziv , precum și câțiva păianjeni pe exteriorul pânzei.

Cadru Vintage suspendat Black Magic (5)

Această ambarcațiune upcycle este înfricoșătoare. Vă recomandăm să agățați acest decor de ușă în interiorul casei dvs. sau în exterior sub o zonă acoperită, astfel încât să nu fie expus la prea multă umiditate.

Coroană Pânză de păianjen (4)

Pentru a face această coroană simplă, întindeți o pânză de păianjen falsă pe un cerc de broderie și închideți cercul. Apoi, tăiați orice pânză suplimentară din spate și adăugați câțiva păianjeni mici în față.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole