20 de lucruri pe care le spune coafura ta despre tine

Distribuie

LifestyleHairStyle20 de lucruri pe care le spune coafura ta despre tine

1. Dacă aveți părul roșcat, se spune că sunteți distractive.

20 de lucruri pe care le spune coafura ta despre tine

20 de lucruri pe care le spune coafura ta despre tine

Alte culori de păr în combinație cu trăsăturile tale faciale semnifică si ele ceva, însă părul roșu este singurul care iese în evidență de la sine.

Dacă aveți părul roșu (și chiar dacă vă vopsiți părul roșu), de obicei, înseamnă că sunteți iubitor de distracție, vă plictisiți, aveți un bun simț al umorului și doriți să păstrați lucrurile ușoare.

Roșcatele pot fi, de asemenea, înfocate în relații, pentru că le place etapa de infatuare a iubirii. Uneori pot fi chiar regine de dramă. În schimb, pot fi și timide și se pot teme de respingere.

2. Părul ondulat este egal cu o personalitate plină de dragoste, cu inimă caldă. Si fac lucrurile mai repede decât alte persoane.

20 de lucruri pe care le spune coafura ta despre tine

20 de lucruri pe care le spune coafura ta despre tine

Femeile cu părul ondulat sunt, de asemenea, generoase și tind să facă totul, cum ar fi să îndeplinească sarcinile, mai repede decât alte persoane.

Au o „personalitate de foc”, fiecărei trăsături i se includ leadership, dragoste, pasiune, intuiție, dinamism, agresivitate, rațiune și expresivitate.

De asemenea, le este greu să se concentreze asupra unui lucru prea mult timp. Și, există și posibilitatea ca acestea să fie regine de dramă.

3. Cele cu părul ondulat, gros și lustruos, sunt inovatoare și creative.

De obicei au o energie mare, o voință puternică, sunt profund emoționate, au nevoie de o conexiune profundă intensă, iar sentimentele lor pot fi rănite mai ușor decât crezi.

Uneori, le este mai greu să vorbească despre lucruri și se înfundă. Oamenii cu părul ondulat au nevoie și de timp regulat singuri.

De asemenea, libertatea este foarte importantă pentru ei (poate pentru că părul lor este atât de sălbatic!), Astfel încât să fii monogam poate fi mai greu pentru aceste persoane.

Dacă aveți părul subțire ondulat, pe de altă parte, înseamnă că trebuie să vă păstrați energia pe care o aveți, dar că sunteți creativ.

4. A avea părul gros înseamnă a avea voință puternică.

20 de lucruri pe care le spune coafura ta despre tine

Dacă părul tău este gros, probabil ai tendința de a avea multă energie și ai o voință foarte puternică, dar poate însemna și că ești încăpățânată.

În schimb, dacă aveți părul subțire, sunteți o persoană delicată, ceea ce înseamnă că nu sunteți adepta sporturilor extreme și că vă place să vă păstrați energia relaxadu-vă.

5. Dacă aveți părul drept pe care îl ondulați întotdeauna, poate însemna că doriți mai multă distracție în viața dvs.

20 de lucruri pe care le spune coafura ta despre tine

La fel cum corpul îți dorește anumite alimente, ondularea părului poate fi ca și cum ti-ai satisface pofta.

Teoria din spatele acestei gândiri este aceea că, ondulandu-ți părul, se creează o schimbare în tine, de unde vei atrage experiențe mai interesante, deoarece părul tău devine instantaneu mai interesant și vei transmite, de asemenea, un mesaj mai pozitiv și distractiv în lume.

6. Dacă aveți părul cret, pe care tot ce doriți să îl faceți este să îndreptați, tinde să însemne că viața dvs. este prea haotică și că probabil trebuie să vă calmați.

20 de lucruri pe care le spune coafura ta despre tine

În medicina chineză, toate sistemele depun eforturi pentru echilibru, astfel că există o dorință de bază a tuturor de a reveni în echilibru.

Așadar, îndreptându-vă părul, îl faceți drept, controlându-i intensitatea și dându-vă un sentiment de calm.

7. Adoptați lungimea medie, sunteți un bun gânditor și apreciați logica.

20 de lucruri pe care le spune coafura ta despre tine

Ai tendința să fii nerăbdătoare și ușor frustrată, așa că acest stil este perfect pentru tine, deoarece nu este cu băgare de seamă, nici tâmpenie.

Acest „lucru” este, de asemenea, foarte indicativ pentru cineva care apreciază logica mai presus de orice altceva, astfel încât femeile cu această coafură tind să fie cu adevărat gânditoare.

Ele apreciază bunul simț și cred că oamenii care se împiedică în propriile emoții ar trebui să treacă peste ceea ce nu pot face.

Sunt orientate spre obiective, iar unele dintre ele pot fi foarte competitive – sunt foarte directe și vor doar să finalizeze lucrurile.

8. Femeile care poartă părul lung

20 de lucruri pe care le spune coafura ta despre tine

Sunt mai romantice și creative. Îți place să fii în trend, în mod clar. Gândiți-vă la femeile hippies.

9. Dacă aveți o coafură super scurtă

20 de lucruri pe care le spune coafura ta despre tine

Cel mai probabil înseamnă că nu doriți să vă confruntați cu lucruri din viață, inclusiv cu părul.

De asemenea, înseamnă că de obicei ești mai puțin interesata de sentimentele tale. #shorthairdontcare

10. Dacă coafura dvs. are o întreținere ridicată, puteți fi autocritic sau o regină de dramă.

20 de lucruri pe care le spune coafura ta despre tine

Dacă îți ia mult timp să te pregătești dimineața, poate însemna două lucruri:
1. Că ești foarte autocritic, neliniștit și îți faci griji pentru detalii prea mult – de asemenea, lucrezi ore întregi încercând să obții totul bine, ceea ce înseamnă că probabil te ridici la 5 dimineața pentru a încerca să-ți faci perfect și părul. Sau:
2. Poți fi o regină de dramă căreia îi place atenția, așa că, implicit, îți faci coafura să iasă în evidență, astfel încât vei fi observată.

11. Femeile care nu au tendința de a își aranja părul și îl lasă în voia sorții sau într-o împletitură simplă

Dacă vă aruncați părul într-o împletitură și nu vă pasă mai de cum arată sau săriți peste tunsori și doar vă trageți părul în spatele urechilor să puteți pleca, aveți tendința să îi puneți pe alții pe primul loc.

12. Dacă ai ales să-ți razi capul chel în mod natural, este posibil să fii super romantic.

A fi chel este un lucru foarte pozitiv în citirea feței chinezești. Să ai acest stil la alegere sau să nu optezi pentru o perucă dacă părul tău se rumeneste sau înnebunești în mod natural, înseamnă, de asemenea, că ai o inimă imensă, o dorință de a iubi și o personalitate sclipitoare.

Această coafură ar putea însemna, de asemenea, că sunteți mereu în căutarea următoarei romanțe interesante, deoarece vă plac etapele timpurii ale iubirii.

13. Te poți aștepta ca cineva cu o tunsoare neconvențională să fie distractiv.

Femeile care aleg să aibă o tunsoare ieșită din comun sunt, în general, mai distractive, în comparație cu cineva care are o tunsoare practică, ceea ce indică o persoană care dorește doar să facă monoton lucrurile.

14. Dacă aveți o tunsoare nesimetrică dar cu tăietura dreaptă, sunteți cel mai probabil cineva care este în acest sens și un doritor.

20 de lucruri pe care le spune coafura ta despre tine

Această persoană, de asemenea, apreciază logica, își stabilește obiectivele și este bossy. De asemenea, își doresc o coafură ușor de întreținut, precum o croială tăiată, care nu necesită mult efort.

15. Dacă o coafură stratificată este ideală pentru tine, ești probabil o perfecționistă.

20 de lucruri pe care le spune coafura ta despre tine

 

O tăietură stratificată trebuie făcută tocmai pentru a arăta că este un mod normal de viață, așa că, dacă aveți tunsoare in scări, este posibil să fiți un perfecționist în ceea ce privește totul, inclusiv părul.

16. Dacă firul tău de păr creste drept, este semnul unui rebel care va încălca regulile.

20 de lucruri pe care le spune coafura ta despre tine

În citirea feței chinezești, firul de păr este adesea denumit „Influența mamei”. Așadar, dacă mama ta a crezut că contestă regulile, este posibil să ai o crestere dreaptă, ceea ce înseamnă că vei fi un rebel și vei avea tendința de a contesta regulile.

Este, de asemenea, un semn că aducerea unei schimbări pozitive în lume este importantă pentru ei.

17. Dacă firul tău de păr creste neregulat, înseamnă că este un semn al unei adolescențe cu probleme.

O linie de păr inegală poate arăta că mama ta (sau persoana în rolul respectiv) nu au avut un efect foarte puternic asupra ta, ceea ce indică o adolescență dificilă.

18. Femeile cu părul care creste la rotund sunt de obicei fete bune.

Dacă „Influența mamei” a fost mai puternică, veți avea o crestere a părului perfect rotunjită și veți avea tendința de a respecta regulile mai mult și de a fi foarte bine instruită.

19. Dacă ai vârful văduvei, este un semn de sex-appeal și farmec misterios.

Această trăsătură este practic un magnet care atrage oamenii spre tine din cauza carismei tale. Poți spune.

20. Dacă gravitați spre o coadă de ponei lustruită, înaltă, sunteți cel mai probabil orientat către obiective inalte.

20 de lucruri pe care le spune coafura ta despre tine

De asemenea, ești considerat ca fiind atletic și logic.

Îți place o coadă de ponei care nu este la fel de lustruită? Este un semn că ai tendința de a pune mai întâi nevoile celorlalți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cuprins

Articole asemănătoare

Ultimele articole