20 de combinatii uimitoare in culori calde. Garderoba ta in aceasta toamna trebuie sa tina cont de aceste culori.

Distribuie

LifestyleFashion20 de combinatii uimitoare in culori calde. Garderoba ta in aceasta toamna...

Trebuie doar sa alegem tinute care ne avantajeaza in culori ce merg bine asortate. Ce poti purta toamna pentru a avea un aspect cat mai placut, stylish sau chiar mai indraznet? Poti alege din urmatoarele imagini combinatiile de culori care te pot avantaja toamna aceasta.

Poti purta culori precum albastrul deschis, care este minunat!

tinuta-albastra

Daca esti adepta culorilor deschise, aceste nuante gri merg foarte bine in combinatie cu albastrul deschis. Indiferent de ordinea culorilor sau ordinea obiectelor asortate, aceste combinatii nu vor da gres. Toamna asta este o oportunitate in a-ti alege cel mai cool sau cel mai fresh look.

Gri, cu un amestec uimitor de nuante violet

tinuta-purple

Arunca un pulover pe tine si o pereche de jeans, dar tine cont de nuantele placute si reconfortante pe care le pot oferi culorile din gama purple.

Albastru inchis in combinatie cu gri

tinuta-blue

La serviciu, la o cafea, in deplasare, oriunde – in aceasta toamna griul este la putere. Incearca combinatia dintre albastru inchis cu gri adaugand o nota de toamna precum maro, iar combinatia trebuie sa fie perfecta. Un look pe cat de simplu pe atat de placut. Cu acest amestec de culori, nu ai cum sa dai gres.

Un contrast puternic intre nuantele caisa si combinatia gri-verde

tinuta-caisa

Daca tot vine frigul, hai sa ne axam pe culorile toamnei. Insa nu vom renunta la culorile cu tonuri gri. Nuantele ce bat in maro spre caisa sunt perfecte pentru tinute de toamna. Gaseste combinatia perfecta pentru tine.

Maro si albastru in nuante tipatoare

tinuta-maro

Putem alege si culori tari, care ies in evidenta. Tonurile culorilor pot fi usor influentabile, insa tinuta trebuie sa ne caracterizeze.

Verde-gri / verde-alb

tinuta-verde

O tinuta simpla, culori simple, nuante placute. Se spune ca o femeie fericita se imbraca cat mai simplu. Tu crezi ca ti s-ar potrivi aceasta tinuta? Ce altceva iti mai poti dori cand simplitatea intrece orice tinuta sofisticata!?

Verde inchis, bej si bordo

tinuta-bordo

Trei culori care nu se vor demoda niciodata. Nu vei da gres niciodata cu o asemenea combinatie!

O combinatie glorioasa

tinuta-mustar

Mustar si albastru – combinatia care tinde spre eleganta, rafinament si bun gust. Incearca aceste culori in combinatie, iar tinuta ta poate deveni vedeta zilei.

Albastru si gri

tinuta-albastra-gri

Albastrul si griul sunt la putere. Sunt cele mai simple combinatii. Poti alege orice albastru, de la cel mai deschis la cel mai inchis, de la cel mai evidentiat pana la cel mai decolorat. Incearca sa combini orice nuanta de albastru cu orice ton gri. Combinatia va fi ireprosabila.

Stacojiu frapant cu imprimeu leopard

tinuta-rosie

Ceva mai indraznet pentru femei cu caracter puternic.

Bordo bland in combinatie cu roz

tinuta-roz

Esti sau te simti adolescenta? Atunci, aceasta combinatie a tinutei este perfecta pentru tine. Aceste nuante caracterizeaza tineretea. Adauga si cate un bling-bling iar varsta ta nu va avea varsta!

Lavanda

tinuta-lavanda

Griul si lavanda in combinatie = un outfit ideal. Poate acest ”mov” nu este o culoare a toamnei, dar cu siguranta se poate transforma daca obiectele vestimentare sunt combinate asa cum trebuie.

Tonuri delicate de violet si liliac

tinuta-lila

Aceste nuante sunt perfecte pentru o zi implinita. Cu cat nuantele sunt mai deschise cu atat poti deveni mai binedispusa. Tonurile pastel, griul si orice nuanta de la roz, caisa si pana la culori verde, albastru pastel, sunt cele mai relaxante si cele mai revigorante. Alege nuanta potrivita pentru tine in combinatie cu cele mai placute stiluri vestimentare.

Verde persan si imprimeu leopard

tinuta-imprimeu

O combinatie perfecta pentru o toamna perfecta!

Interactiune perfecta intre verde si blue

tinuta-green

Cat poate fi de simplu sa combini nuantele cand ai un ghid ca acesta. Cum sa nu adori aceasta combinatie simpla si placuta vizual?

Un mix armonios intre piersica, menta si light beige

tinuta-bej

Preferi tinutele casual? Aceste nuante sunt perfecte pentru astfel de tinute. La plimbare, la o intalnire, cu gasca poate, aceste nuante te vor scoate in evidenta atat cat trebuie si iti vor pune in valoare tenul. Daca bronzul tau este inca persistent, vei fi in ton cu nuantele asortate.

Shades of grey

tinuta-gri

Poate doresti ceva nul, fara sa iesi in evidenta cu toate nuantele provocatoare precum rosu, albastru sau verde. Griul este cea mai potrivita culoare pentru a ramane in anonimat. Gasesti haine in diferite nuante de gri, de la cel mai deschis la cel mai inchis.

Roz si gri cenusiu

tinuta-cenusie

Nuantele cenusii sunt la putere. Griul este o culoare intalnita peste tot. Trebuie combinata cu nuante potrivite pentru un stil unic, pentru stilul tau. Tu esti creatorul stilului tau, tu poti decide ce nuante si ce culori combini, dar tine cont de acest ghid care te poate ajuta sa iti asortezi cea mai potrivita tinuta.

O combinatie neobisnuita: negru si caisa

tinuta-neagra

Stim cu toate ca negrul merge cu orice. Dar v-ati gandit vreodata daca orice merge cu negru? Luam de exemplu aceasta nuanta caisa si o asortam adaugand nuante de negru! Aceasta este o combinatie reusita, perfecta pentru o plimbare in parc, intr-o dupa amiaza de toamna.

Cires deschis cu gri-albastru

tinuta-cires

Dupa cum am observat, toamna se poarta nuantele cenusii foarte mult. Griul este vedeta acestui sezon. Tinutele sunt ireprosabil de placute. Daca nu iti plac anumite culori, ai de unde alege altele, insa nu cred ca nu iti place o tinuta ca cea de mai sus, in culorile ei usor fade dar totusi de efect. Speram ca iti este de folos acest articol, inspirat din postarile Alina Babina!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole