17 pantofi confortabili de nunta pentru mireasa

Distribuie

LifestyleFashion17 pantofi confortabili de nunta pentru mireasa

Nuntile necesita foarte multa munca. Cand soseste ultima zi, ar trebui sa stai linistita, sa te relaxezi, si sa lasi alte persoane sa se ocupe de tot. Si totusi, in ziua nuntii, mireasa si mirele sunt cei mai epuizati – din cauza ceremoniei, receptiei, dansului… Ceea ce inseamna ca trebuie sa te simti confortabil din cap pana in picioare. Vorbind de degetele de la picioare (cred ca stiti unde batem), aveti nevoie de pantofi confortabili; s-ar putea sa va para un detaliu banal. Atunci cand alegem pantofii de mireasa ne gandim mai intai la cum arata, dar rareori luam in considerare confortul acestora. Poate ca e timpul sa ne uitam la pantofi care sunt la fel de confortabili pe cat sunt de eleganti.

Cei mai buni pantofi pentru mireasa

1. Pantofi de nunta argintii

Pantofi de nunta argintii

Sincer, pantofii cu toc arata cel mai bine cu rochiile de mireasa care au trasee lungi – cu cat sunt mai mari, cu atat mai bine. Cu toate acestea, daca tocurile nu sunt pentru dumneavoastra, nu este sfarsitul lumii. Optati pentru tocuri mai mici, cum ar fi acesti pantofi argintii, care sunt la fel de fermecatori. Inchiderea cu fermoar va ofera o aderenta mai buna. Daca rochia ta se opreste la glezna, este asimetrica sau scurta – acestia sunt o alegere excelenta.

2. Pantofi cu toc gros albastru

Pantofi cu toc albastru

Aveti o tema de nunta bazata pe o culoare? Daca se intampla sa fie culoarea albastru, care este oricum o culoare foarte cautata de nunta, aici sunt pantofii care se vor potrivi de minune. Pantofii cu toc gros vin inapoi la moda, pentru ca sunt eleganti si oamenii incep sa se gandeasca si la confort, nu numai la stil. Pentru ca acesti pantofi vi le ofera pe amandoua, oferiti-le o sansa.

3. Pantofi alb transparent

Pantofi alb transparent

Daca nu doriti pantofi cu toc scurt, incercati acesti pantofi. Ei sunt albi, stralucitori, uluitori, frumosi si de nunta.

4. Pantofi cu toc scurt cu ornamente

Pantofi cu toc scurt impodobiti

Aceste frumuseti colorate in pastel se potrivesc perfect cu rochia dumneavoastra alba sau cu alte tonuri de pastel. Acestea vor arata extraordinar de bine cu o fusta mai scurta sau cu rochii asimetrice, daca doriti sa evidentiati decoratiunile. Chiar daca optati altfel, acestea sunt confortabile, usoare pe picioare si frumoase.

5. Balerini de nunta albi cu talpa ortopedica si ornament

Balerini de nunta albi cu talpa ortopedica si ornament

Aveti de gand sa purtati balerini? Asa sa fie, dar hai sa mergem cu ceva special, diferit si de nunta. Acesti balerini cu talpa joasa cu fundita de satin si ornamente sunt perfecti.

6. Balerini de nunta cu talpa plata ornamentati

Balerini de nunta cu talpa plata ornamentati

Balerinii sunt nesemnificativi ca sandalele de nunta, nu-i asa? Dar, uitate bine si vei fi placut surprins. Accentul colosal al acestor balerini ar trebui sa fie ceva demn de luat in considerare daca aveti de gand sa purtati balerini.

7. Balerini de nunta cu talpa ortopedica

Balerini de nunta cu talpa ortopedica

Daca credeti ca tocurile nu sunt negociabile si nu va puteti scoate asta din gand, optati pentru balerini. Acestia sunt considerati extrem de eleganti si au fost gasiti pe rafturile pentru mirese.

8. Sandale din dantela cu toc mic

Sandale din dantela cu toc mic

Ingrijorarea este primul lucru care va vine in minte atunci cand va uitati la aceste sandale, dar nu va mai puteti lua ochii de la aceste frumuseti. Iluzia creata de dantela in partea din fata a sandalelor arata uimitor.

9. Saboti cu curea la glezna si talpa ortopedica cu ornamente argintii

Saboti cu curea la glezna si talpa ortopedica cu ornamente argintii

Inca o pereche frumoasa de saboti – pentru iubitorii de tocuri inalte. Acestia sunt inalti, dar spre deosebire de altii, se potrivesc mai bine in picioare si nu va raniti chiar daca le purtati pentru o perioada mai lunga de timp. Cureaua de glezna adauga confortul, in timp ce spatele puternic infrumusetat se ocupa de estetica.

10. Pantof cu toc gros si broderie imprimata

Pantof cu toc gros si broderie imprimata

Veti purta o rochie de dantela? Alegeti acesti pantofi cu tocuri de culoare alba care va vor completa rochia si va vor mentine confortabila.

11. Pantofi stiletto cu toc mic

Pantofi stiletto cu toc mic

Avem nevoie de tot ce straluceste si chiar mai mult pentru nunta. Iar stralucirea acestor pantofi nu rateaza nici o piatra. Acesti pantofi tin sa va demonstreze ca nu e vorba doar de tocuri.

12. Sandale negre-aurii cu toc gros si curea la glezna

Sandale negre-aurii cu toc gros si curea la glezna

Negru si auriu nu este alegerea cea mai evidenta de culoare pentru teme de nunta, cu exceptia cazului in care… este. Uitati-va pe Pinterest si veti putea observa ca aceasta combinatie de culori este favorita multor cupluri. Oricum, daca se intampla sa fie tema ta, ce zici de aceste sandale care merg cu o rochie de mireasa alba?

13. Pantofi stiletto ivory

Pantofi stiletto ivory

Pantofii ivory cu panglici din piele ofera o acoperire completa si va proteheaza picioarele fara a indeparta un pic de eleganta.

14. Sandale rosii cu fundita

Sandale rosii cu fundita

Uau! Cine ar fi crezut, nu? Sandale rosii pentru nunta! Nu fi surprins, dar foarte multe mirese care aleg rochii de mireasa colorata prefera si pantofii care ies in evidenta. Si ce culoare mai buna decat rosu pentru sarbatoare? Faceti toate acestea cu aceste sandale rosii cu fundita din satin si furati spectacolul.

15. Sandale aurii vintage

Sandale aurii vintage

Adaugati stralucire si eleganta la rochia de mireasa cu aceste sandale aurii vintage.

16. Saboti aurii cu talpa ortopedica

Saboti aurii cu talpa ortopedica

Daca doriti o pata de aur pe incaltamintea dumneavoastra si aveti nevoie de toc inalt, aveti acesti saboti perfecti. Daca suntenti adeptul stilului vintage boem sau victorian, stiti ca veti avea nevoie de ele.

17. Sandale argintii cu talpa ortopedica

Sandale argintii cu talpa ortopedica

Daca doriti sa nu folositi tocuri, uitati-va la aceste sandale si nu veti avea probleme. Ele sunt stralucitoare, cu talpa ortopedica si tot ce trebuie pentru un pantof de mireasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole