15 combinații perfecte pentru garderoba de iarnă

Distribuie

LifestyleFashion15 combinații perfecte pentru garderoba de iarnă

Culori calde, culori reci… Totul se rezuma la nuante!!!

Albastru si gri

Garderoba in nuante

Nuante reci pentru o tinuta impecabila. Culori frumos asortate, pefecte pentru anotimpul rece. Alege jeansi de nuante inchise, astfel incat sa poti combina jacheta/haina intr-un mod placut. Cu aceste culori combinate, vestimentatia parca vine „perfect” de la sine .

Rosu si beige

Garderoba in nuante

Subtil si indraznet in acelasi timp. Nu vei putea da gres cu asemenea combinatii. Rosul indraznet se muleaza perfect intre nuante de bej de la inchis pana la cel mai deschis. Vei avea alura de femeie puternica, sigura pe sine si putin nonconformista!

Albastru si smarald

Garderoba in nuante

Combinatia perfecta pentru vestimentatia de zi cu zi. Fie ca iesi la plimbare, fie la serviciu, aceste nuante cad perfect pentru oricare din zile. Culorile sunt frumoase si linistitoare, astfel starea ta poate fi transformata doar in bine. Prin aceste culori vei transpune zambete.

Gri-ul la putere

Garderoba in nuante

Niciodata nu vei da gres combinand nuante de gri. Aceasta culoare se pliaza perfect persoanelor serioase cu un job pe masura. Inspira incredere, siguranta si devotament. Culoare poeate fi folosita pe o vestimentatie eleganta dar si pentru cea casual sau office.

Pastel

Garderoba in nuante

Cu zambetul pe buze poti alege nuante pastel pentru iarna. Combinatia dintre nuante deschise de gri cu blue si/sau bordo, vestimentatia perfecta pentru zile insorite, pentru plimbari in aer liber si pentru ca … esti in ton cu iarna.

Maro si carmin

Garderoba in nuante

Desi pare ca aceste nuante merg mai bine toamna, afla ca si iarna se poarta. De la cel mai deschis maro, poti combina nuante pana la cel mai senzual carmin!

Monocromatic

Garderoba in nuante

Preferi nuante si culori deschise? Crezi ca te prind mult mai bine? Super! Poti alege nuante monocromatice… orice fel de nuanta monocromatica iti poate crea vestimentatia perfecta pentru o zi de iarna fie ea cu ninsoare sau cu soare!

Nuantele toamnei

Garderoba in nuante

Continuam sa combinam culori care ne plac. Putem purta si iarna culorile toamnei. Mustarul nu se va demoda niciodata.

Negru

Garderoba in nuante

Negru se poate combina cu aproape orice culoare dorim, dar iarna cele mai frumoase combinatii sunt intre negru si bordo… visiniu, daca este sa vorbim in romana, cu nuante de gri. O astfel de combinatie nu poate da gres.

Pinky Style

Garderoba in nuante

Ce fetita nu a avut haine roz? Ce fetita nu visa sa devina printesa? Sau care fetita nu era terorizata de culoarea roz? Si totusi culoarea roz este frumoasa, calma si dulce. Iti place sa indraznesti? Atunci alege sa combini aceste nuante.

Purple si gri

Garderoba in nuante

Vestimentatie indrazneata. Nu multe sunt femeiele care poarta nuante purple. Aceste nuante ies in evidenta. Combinatia lor cu nuante de gri poate iti pot da impresia de fad, dar dimpotriva, aceste culori te fac o persoana puternica care stie sa transpuna ce vrea si care indrazneste mult.

Rosu

Garderoba in nuante

Sarbatorile vin, iar rosu este culoarea Craciunului. Unghii rosii, buze rosii, vestimentatie… mult rosu va fi folosit in aceasta perioada. Combina rosul cu nuante de gri chiar daca mergi la serviciu sau la cumparaturi!

Purtam Roz?

Garderoba in nuante

Da. Este o culoare frumoasa, iar in combinatie cu griu-ri sau nuante de carmin, vei alege tinuta perfecta pentru orice zi de iarna.

Tonuri gri cu umbre de violet

Garderoba in nuante

Combinatii perfecte pentru femei perfecte. Pentru femei care ofera siguranta si seriozitate dar totusi vor sa isi arate latura nonconformista. Culori perfecte pentru iarna, placute si potrivite pentru vestimentatii impecabile.

Si iar vin Sarbatorile

Garderoba in nuante

Nu putem renunta la nuantele specifice verdelui. Cu siguranta nu vom purta verdele bradului dar nuantele verdelui sunt variate, avem de unde alege. Combinatii perfecte pentru orice zi a iernii sunt cele dintre verde si mustar, mustar si bordo, negru si mustar si… Alege nuantele tale preferate si transpunele prin vestimentatia perfecta pentru tine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole