13 Modalitati de a purta mai multi cercei intr-o singura ureche

Distribuie

LifestyleFashion13 Modalitati de a purta mai multi cercei intr-o singura ureche

Obținerea găurilor în urechi este o experiență interesantă. De astfel este și alegerea primei perechi de cercei! Există câțiva factori pe care trebuie să îi luați în considerare.

Atunci când vă alegeți cerceii, inclusiv stilul pe care îl doriți, trebuie să stabiliți mai întâi tipul de metal pe care îl doriți.

Apoi alegerea locului pentru a vă străpunge urechile. Dacă nu sunteți sigur ce fel de cercei să folosiși, puteți întotdeauna să întrebați un profesionist pentru câteva sfaturi.

Modalitati de a purta cercei

Cercei din oțel inoxidabil chirurgical sunt de obicei cea mai bună alegere pentru piercing-uri noi, deoarece acest metal va provoca cel mai puțin probabil o reacție alergică.

Alergiile la nichel și la cobalt sunt foarte frecvente, evitați aceste metale atunci când vă faceți prima dată gaura in urechi. Când vă găuriți urechile, întrebați-l pe perforator anume să alegeți în alegerea metalului potrivit.

  • În afară de oțelul inoxidabil chirurgical, alte opțiuni destul de sigure includ platina, titanul și aurul de 14K.
  • Discutați cu medicul dacă doriți să determinați ce fel alergii la metale aveți.

Alegeți inele mici / cercuri pentru o curățare și o vindecare ușoară. Aceste cercuri mici și inele sunt, de obicei, fabricate din oțel inoxidabil. Sunt tipul ideal de bijuterii de start pentru o gaurire a lobului. Poate oricând apărea o ușoară umflare după ce ați străpuns urechile. Purtarea cercurilor sau a inelelor nu va pune nici o presiune asupra urechii, cum se intampla cu șuruburile uneori.

Există 2 tipuri comune de inele / cercuri:

Cercei cu bila

Piercingurile inelele cu bile de închidere, acestea sunt strânse împreună în jurul unei bile pentru a rămâne în poziție. Bila are o mică indentare pe fiecare parte pentru a potrivi capetele inelului. Presiunea inelului ține bila în poziție.

Cercei cu inchidere

Cerceii cu închidere / hoop sunt cercuri / inele care se deschid și se închid cu un resort care intră și iese din loc. Deschideți arcul pentru a pune cercei pe ureche și, odată ce cercelul este introdus, închideți arcul. Acest lucru creează un cerc / inel solid.

Hoop și piercingul inel sunt, de obicei, mai ușor de curățat, deoarece acestea sunt subtiri și nu blochează gaura din ureche.

Alegeți știfturile / țintele pentru piercingurile urechilor. Țintele sunt cele mai populare tipuri de cercei pentru urechi, deoarece acestea sunt mici și drăguțe.

Mulți oameni preferă țintele pentru că nu îți stau în cale și se potrivesc cu orice. Țintele sunt destul de ușor de curățat, dar au tendința de a infecta urechea mai ușor decât cercurile.

Acest lucru se datorează faptului că acestea au spatele acoperit, deci poate fi dificil de curățat.

Dacă alegeți țintele, asigurați-vă că aveți grijă deosebită atunci când le curățați.

Majoritatea magazinelor de piercing, folosesc știfturi de specialitate când străpung urechile.

Aceste știfturi au, de obicei, un vârf ascuțit pentru a face o perforare curată, precum și un spătar de siguranță pentru ambreiaj „de siguranță” care limitează riscul de a împinge spatele prea strâns împotriva proaspătului piercing.

Dacă mergeți la un magazin pentru a vă străpunge urechile, alegeți cercei care nu se prind de haine, cum ar fi cele cu pietre deoarece au nevoie de picioruse pentru a le ține înăuntru.

De asemenea, evitați cerceii prea mari cu incuietoare din spate mare, deoarece acest lucru va face piercing-ul mai greu de curățat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole