12 scheme de culori minunate pentru dormitor care vă vor inspira.

Distribuie

InspirationInspiratie12 scheme de culori minunate pentru dormitor care vă vor inspira.

Dacă îți place să citești reviste de design și să urmărești emisiuni de desingn interior, atunci știi că decorarea dormitorului perfect necesită o îngrijire atentă. Fiecare schimbare mare a dormitorului începe cu selecția paletei. Sursa: HOMEBNC

Prea mulți designeri amatori permit ca paturile lor și camerele în care se află să se detașeze unele de altele. Dacă aveți deja patul dvs., atunci luați în considerare ideile de scheme de culori pentru dormitor care funcționează cu pata acestuia și îi reflectă stilul. Pentru a obține un interior cu aspect profesional, toate piesele trebuie să se armonizeze. Culorile pereților și a podelei pregătesc scena, dar chiar și arta și lenjeria de pat ar trebui să se completeze reciproc.

Crearea unui aspect demn de revistă necesită răbdare și precizie, dar merită efortul. Suntem bucuroși să vă ajutăm oferind inspirație elegantă. Observați cum fiecare dintre următoarele 12 interioare este echilibrat perfect, până la accesorii. Ferestrele, iluminatul și chiar plantele sunt toate integrate perfect în designul general. Folosind aceeași atingere ușoară și cu discernământ în propriul dormitor, vei crea un sanctuar direct din paginile revistei tale preferate.

1. Proaspăt și feminin cu Blush și Teal

dormitor 1

La fel ca trusa de machiaj preferată, acest aspect de dormitor are puțin din toate. Pastelurile sunt puse în valoare de un pop de tonuri de bijuterii pe perne și în artă. Rezultatul final este o schemă de culori feminină, caldă, dar ușoară. Accesoriile texturate, cum ar fi o aruncă de blană, o plantă verde lucioasă și o bancă gri nubby împiedică acest dormitor frumos să devină prea prețios.

2. Idei perfecte de scheme de culori pentru dormitor nud

dormitor 2

Cine ar crede că ideile de scheme de culori pentru dormitor nud ar putea fi atât de elegante? Paleta subestimată pe bază de nud a acestui dormitor permite alegeri mai dramatice în alte zone, cum ar fi tapițeria cu smocuri, banca cu incrustații de sidef și un candelabru de alamă care picură prisme. Taupe și șampanie arată deosebit de luxos în țesături precum satinul și brocartul. În schimb, albul de iarnă strălucește practic pe ferestre și pe abajurul lămpii.

3. În dormitor, totul merge cu ciocolată

dormitor 3

Ciocolata este o bază somptuoasă pentru orice schemă de culori pentru dormitor. În acest interior, podelele și mobilierul din lemn de culoare închisă fac roșul închis și rozul somon să pară deosebit de vii. Neutrele clasice precum gri și bej oferă o cale de mijloc atrăgătoare pe pereți și podea. Ciocolata reapare în accente texturate, cum ar fi perne și cuverturi, în timp ce arta atent selecționată adună toate culorile împreună. Un corp de iluminat industrial adaugă o notă finală masculină.

4. Satin violet și gri pulbere cu lemn de esență tare

dormitor 4

În timp ce unele idei de scheme de culori pentru dormitor sunt mai discrete, aceasta se referă la îmbrățișarea tonurilor și texturilor bogate. Griul pudra este noul alb când vine vorba de culorile pereților. Ea scoate cu adevărat în evidență nuanțele miere ale podelei din lemn de esență tare. Albul murdar arată foarte șic în blană și satin. Un pic de culoare la fel de puternică ca violetul merge mult. Ușoare diferențe de nuanță între falsă, aruncă și flori împiedică să copleșească restul decorului.

5. Iarnă caldă Bleumarin, Gri și Vergea de Aur

dormitor 5

Nu vă fie teamă să vă îndepărtați de pastelurile tradiționale de dormitor. După cum demonstrează clar această schemă de culori, albastrul și griurile furtunoase sunt relaxante, fără a fi plictisitoare. Un dup galben vergea de aur adaugă o culoare atât de necesară și, de asemenea, se coordonează bine cu iluminatul din alamă și ramele pentru fotografii. Deși acest design este suficient de confortabil pentru a atrage doamnele singure, este, de asemenea, sigur că va mulțumi pe toți bărbații din casă.

6. Romantism modern cu turcoaz și trandafir praf

dormitor 6

Dacă vrei un dormitor îndrăzneț și frumos, atunci aceasta este schema de decorare pentru tine. Un perete cu accent albastru întunecat atrage privirea în timp ce liniștește mintea. Arta, lenjeria de pat și bujorii de culoare trandafir praf oferă un contrast delicat care este romantic, dar rafinat. Mobilierul modernist din lemn este surprinzător de acasă în această paletă drăguță. O pat turcoaz adaugă textură, în timp ce pernele marmorate ecou griul oțel al tăbliei.

7. Noua modalitate de a face schema de culori roz

dormitor 7

Multe fetițe visează să aibă dormitoare roz pentru prințese. A crește nu înseamnă neapărat să renunți la roz. După cum demonstrează acest dormitor luxuriant, schema potrivită de culori roz poate fi foarte sofisticată. În timp ce acest interior nu se ferește de atingerile feminine, folosește cu moderație cele mai puternice nuanțe de roz, asortând cearceaful roz cu câteva perne de pe șezlongul coordonat, dar și compensând-o cu ramuri mari de bej și alb pe pereți, ferestre și podea. Iluminatul elegant și o oglindă teșită ridică și mai mult designul.

8. Amestecarea modelelor în frasin și verde

dormitor 8

Această schemă de culori contemporană este foarte prietenoasă cu cuplurile. De asemenea, demonstrează că stilul minimalist poate fi încă primitor. La prima vedere este hotărât dezordonat, dar cu cât te uiți mai mult la el, cu atât vei iubi mai mult paleta subtilă. Peretele cu accent verde salvie conferă întregii camere o senzație de lemn, dar iluminatul modern și un covor chevron de culoarea frasinului adaugă interes. Lenjeria de pat albă clasică minimiză țesătura drăguță din brocart, în timp ce modelele mixte aduc o personalitate atât de necesară.

9. Pereți albaștri Pardoseli întunecate Neutre luminoase

dormitor 9

Albastrul ardezie poate părea o alegere de culoare intimidantă pentru pereții dormitorului tău, dar după cum poți vedea este ideal pentru spații mari. Un tavan alb strălucitor și o muluri de coroană asigură că încăperea folosește în continuare lumina naturală. Tapițeria, lenjeria de pat și covorul alb murdar păstrează acest interior să arate confortabil, în timp ce scoate în evidență mobilierul și ramele espresso. Imprimeurile mari și aranjamentele florale întinse creează interes deasupra nivelului ochilor.

10. Decorarea cu mentă rece și accente metalice

dormitor 10

Menta Art Deco întâlnește omniprezentul verde spumă de mare al anilor 1950 pentru a crea un aspect complet modern. Pereții albaștri pal și un covor texturat gri dau paletei o senzație acvatică senină. Mobilierul clasic alb de cabană este atât frumos, cât și interesant din punct de vedere arhitectural, în timp ce indicii de aur arată clar că camera acestei fete a crescut. O utilizare restrânsă a texturii și modelelor îl ridică de la nivelul de catalog la nivelul de răspândire în revistă.

11. Paleta elegantă de argint, prune și lavandă

dormitor 11

Acest design interior dramatic este ochiul fumuriu al dormitoarelor. Are trei nuanțe de violet, de la lavandă dulce la prune sexy. Argintiul și cărbunele termină schema de culori mature, în timp ce nuanțele de alb o împiedică să se simtă prea întunecată. O noptiera reflectorizanta lumineaza si mai mult camera. Amestecarea solidelor și a modelelor în lenjerie de pat împiedică movurile să se simtă prea grele, adunând totodată întregul aspect.

12. Suită Cottage Chic cu pasteluri înghețate

dormitor 12

Estetica cabanei este la moda în decorare chiar acum. Această paletă aduce un omagiu tonului capricios al aspectului de cabană, fără a fi copilăresc. Accentele de tavan bej, mularea albă și pereții albastru bebeluș respiră lumină. Un albastru mai intens este folosit în așternut, în timp ce mov moale este împrăștiat ca petalele de flori pe perne cu model și lămpi de ceramică. Un covor de culoare gri porumbel mărește toate pastelurile în timp ce ecou finisajul mobilat în interior.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole