10 modalitati diferite de a purta esarfe vara

Distribuie

LifestyleFashion10 modalitati diferite de a purta esarfe vara

Iti place sa porti esarfe si nu mai ai idei cum sa le prinzi? Uite cateva idei care iti vor usura munca. Vara aceasta poti purta esarfele in cateva moduri atractive si usor de facut. Tot ce ai de facut este sa privesti atent imaginile si sa incerci orice model iti place.

10. Look Vintage

esarfa-vintageesarfa-vintageesarfa-vintage
© glamly.ru

Iti plac provocarile? Alege un look vintage care iti poate scoate in evidenta frumusetea si care sigur va intoarce priviri. Tot ce trebuie sa faci este sa iti imparti parul in doua. O parte in fata pentru a face breton, iar cealalta parte prinde-o intr-un coc simplu. Dupa ce ai terminat de facut cocul, te poti ocupa de breton, acesta trebuie facut cu ondulatorul pentru a-i ajusta marimea potrivita, apoi fixeaza-l. Prinde-l cu agrafe. Foloseste o esarfa patrata simpla sau cu flori, impatureste-o pe diagonala si prinde-o exact ca in imagine. Gata, look-ul tau e exceptional!

9. Dublu Nod

esarfa-dublu-nod
© coiffure-simple.com

Un look simplu dar tot odata complicat! Tot ce trebuie sa faci este sa iti prinzi parul intr-un coc de balerina sau un coc simplu. Apoi foloseste o esarfa patrata. O aduci din spate spre fata, faci un nod simplu, apoi faci al doilea nod, iar capetele ce raman le dai pe laterale si la bagi sub esarfa deja prinsa.

Coc Imbracat

esarfa-dublu-nod-2
© coiffure-simple.com

Acesta este cel mai usor mod de a prinde o esarfa!

8. Simplu Nod

esarfa-nod-fata
© pinterest.com

Un stil similar celui vintage dar mult mai simplu si usor de facut. Urmareste fiecare imagine si vei reusi negresit sa iti prinzi esarfa in acest stil. Iti prinzi parul in coc, fie el ravasit fie de baleina, apoi iti impaturesti esarfa patrata si o rulezi facand o banda nici prea groasa nici prea subtire. Aduci esarfa din spate in fata si faci un nod simplu, apoi dai fiecare capat peste nod si bagi capetele sub esarfa prinsa.

7. Coronita

esarfa-par-prins
© pinme.ru

Daca ai parul lung si vrei sa sa gasesti o modalitate simpla de a-l prinde, poti folosi o esarfa subtire. Un look cool potrivit pentru plaja si chiar pentru o plimbare prin parc. Tot ce trebuie sa faci este sa iti prinzi esarfa in fata apoi sa bagi suvite de par in interior. Nonconformist si sexy!

6. Par scurt?

esarfa-par-scurtesarfa-par-scurt-2

© tobebeautifulingodseyes.blogspot.ru

Ai parul scurt? Nici o problema, poti folosi esarfe in orice mod doresti, dar daca vrei sa atragi atenia asupra ta, foloseste un stil vintage. Folosesti esarfa exact ca la stilul vintage doar ca trebuie sa iti acoperi topul capului din lipsa cocului. Este un look atragator si simplu!

5. Moduri simple de a folosi o esarfa!

esarfa-coada
© poenyaaraycs3.blogspot.ru

O esarfa poate fi folosita ca podoaba capila oricand. Poti crea un look sexy, impunator si plin de culoare. Esarfele sunt de diferite forme si marimi. Nu strica sa ai tot felul de esarfe daca iti place diversitatea. In aceasta imagine ai 4 modalitati de a folosi o esarfa, alege care iti place!

4. Elegant

esarfa-jumatate-acoperitaesarfa-jumatate-acoperita-2
© missysue.com

Da! Poti crea un look elegant pentru o petrecere de zi. O simpla esarfa poate crea un efect magnific. Trebuie doar sa ai putina indemanare si placere. Lasa-ti parul pe spate, fa-ti cateva bucle lejere. Foloseste o esarfa elastica pentru acest look. Dupa ce aplici esarfa pe topul capului, parul din fata ramas il dai dupa esarfa, ca si cum l-ai impleti intr-una cu esarfa. Vei obtine un look elegant.

3. Gypsi Style

esarfa-gypsi
© pinterest.com
esarfa-gypsi-2
© princessefoulard.com

Un stil nonconformist foarte usor de realizat.

2. Fundita

esarfa-fundita
© masi-maro.com

1. Turban

esarfa-turban
© coiffure-simple.com

Un stil preferat ce iti scoate in evidenta trasaturile. Prindeti parul intr-un coc simplu, apoi urmeaza pasii din imagine. Si tu poti avea look-ul preferat in cateva minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole