Articole etichetate cu:

versuri

La casuţa dângă vale – Valeria Peter Predescu [Versuri]

Descoperă povestea și semnificația din spatele cântecului popular "La Casuţa Dângă Vale" interpretat de Valeria Peter Predescu. Află mai multe despre versuri, melodie și impactul acestuia în cultura românească.

Adele – Easy on me [Versuri]

"Easy On Me" este o melodie interpretată de către cântăreața britanică Adele. A fost lansată în octombrie 2021 și reprezintă primul single de pe cel de-al patrulea album de studio al artistei, intitulat "30".

Minelli – Pic Poc Pac [Versuri]

Minelli este o cântăreață și compozitoare româncă, cunoscută pentru abordarea sa eclectică în muzică, combinând elemente de pop, dance, și muzică electronică. Ea s-a născut pe 1 ianuarie 1992 în Chișinău, Republica Moldova.

Adele – Hello [Versuri]

"Hello" este o melodie interpretată de cântăreața britanică Adele. A fost lansată în octombrie 2015 și reprezintă single-ul principal de pe cel de-al treilea album de studio al artistei, intitulat "25".

Adele – Rolling in the Deep [Versuri]

"Rolling in the Deep" este o melodie interpretată de cântăreața britanică Adele. A fost lansată în noiembrie 2010 și face parte din al doilea album de studio al artistei, intitulat "21".

Adele – Set Fire To The Rain [Versuri]

"Set Fire to the Rain" este o melodie interpretată de cântăreața britanică Adele. A fost lansată în anul 2011 și face parte din al doilea album de studio al artistei, intitulat "21".

Lady Gaga & Bradley Cooper – Always Remember Us This Way [Versuri]

"Always Remember Us This Way" este o altă melodie din coloana sonoră a filmului "A Star Is Born", lansată în 2018. Această baladă emoționantă este interpretată de Lady Gaga în rolul personajului Ally, și face parte din momentele-cheie ale filmului.

Lady Gaga & Bradley Cooper – Shallow [Versuri]

"Shallow" este o melodie interpretată de Lady Gaga și Bradley Cooper, lansată în 2018. Cântecul face parte din coloana sonoră a filmului "A Star Is Born" (O stea s-a născut), în care Lady Gaga și Bradley Cooper au jucat rolurile principale. Melodia a fost scrisă de Lady Gaga, Andrew Wyatt, Anthony Rossomando și Mark Ronson.