Articole etichetate cu:

Bradley Cooper

Lady Gaga & Bradley Cooper – Always Remember Us This Way [Versuri]

"Always Remember Us This Way" este o altă melodie din coloana sonoră a filmului "A Star Is Born", lansată în 2018. Această baladă emoționantă este interpretată de Lady Gaga în rolul personajului Ally, și face parte din momentele-cheie ale filmului.

Filmul „A Star Is Born”: O călătorie muzicală și emoțională de neuitat

Filmul "A Star Is Born" din 2018 a reprezentat o revigorare uluitoare a acestei povești clasice, aducând laolaltă talente muzicale remarcabile și o poveste captivantă de dragoste și ascensiune în lumea industriei muzicale. Cu Bradley Cooper și Lady Gaga în rolurile principale, acest remake modern a fost un adevărat eveniment cinematografic. Vom explora în acest articol profunzimea și impactul acestui film, aducând în lumină motivele pentru care "A Star Is Born" a captivat milioane de inimi.

Lady Gaga & Bradley Cooper – Shallow [Versuri]

"Shallow" este o melodie interpretată de Lady Gaga și Bradley Cooper, lansată în 2018. Cântecul face parte din coloana sonoră a filmului "A Star Is Born" (O stea s-a născut), în care Lady Gaga și Bradley Cooper au jucat rolurile principale. Melodia a fost scrisă de Lady Gaga, Andrew Wyatt, Anthony Rossomando și Mark Ronson.