Cele mai indraznete rochii de mireasa

Distribuie

LifestyleFashionCele mai indraznete rochii de mireasa

Emotiile sunt mari, presiunea la fel si este posibil sa intri intr-o stare de lunga agonie prin simplu fapt ca nu gasesti rochia de mireasa perfecta! Iti aratam cateva rochii care te-ar putea interesa si ti-ar aduce zambetul pe buze.

In sezonul nuntilor, miresele sunt extenuate, alearga dintr-o parte in alta, cautand sa termine in sfarsit si cu ultimile detalii ale nuntii. Insa cel mai important detaliu/accesoriu este rochia de mireasa. Foarte multe femei sunt nehotarate atunci cand vine vorba de alegerea rochiei de mireasa. Pentru cea mai importanta zi din viata ei, femeia devine nehotarata pentru ca isi doreste sa fie cea mai stralucitoare si cea mai frumoasa.

Rochia de mireasa reprezinta calea spre minunata lume a casniciei. Iti deschide o usa care aduce noutati in viata ta. trebuie sa fie speciala la fel ca ziua in care o porti. Fiind singura rochie pe care o porti o singura data, aceasta nu trebuie sa fie lipsita de finete si eleganta. Rochia de mireasa trebuie sa te caracterizeze.

Rochie sirena brodata cu maneci evazate.

https://www.instagram.com/p/BhPUPeNDKNS/?taken-by=weddingdress_bride

Este genul de rochie care iti scoate in evidenta formele. Femeile care indraznesc sa poarte o asemenea rochie sunt de obicei cele trase pin inel/cu talia de viespe. Se muleaza perfect pe corp si aduce stil, eleganta si rafinament. Trebuie sa indraznesti sa iti creezi aceasta rochie daca esti genul careia ii plac rochiile sirena. Manecele evazate aduc un plus de extravaganta si indrazneala, perfecte pentru femeile nonconformiste.

Rochie de mireasa sirena cu trena brodata

https://www.instagram.com/p/BX7q4Q8jZtv/?taken-by=weddingdress_bride

Ramanem la rochiile sirena, aceasta fiind fara maneci, dintr-un material simplu fara prea multe broderii, cu spatele gol. Aceasta rochie iti scoate mai mult de cat formele in evidenta si este potrivita pentru femeile carora le place simplitatea. Albul mat si stralucitor, merge in contrast cu pielea bronzata, iar calitatea broderiei aduce rochiei un strop de eleganta.

Be a princess!

https://www.instagram.com/p/BWP0q9YDu55/?taken-by=weddingdress_bride

Rochiile gen „printesa” sunt cele mai indragite si cele mai alese de mirese. Acestea iti dau o alura de „printesa”, facandu-te sa te simti chiar in pielea uneia. Te poti viziona intr-o sala de bal, cand iti intalnesti pentru prima data printul, fiind dragoste la prima vedere pe pasii de vals. O rochie simpla cu volum, cu broderii fine care pot fi alese de tine, pentru gustul si placerea ta.

Rochie simpla de bun gust

https://www.instagram.com/p/BkgitFqFVQC/?taken-by=weddingdresslookbook

Daca esti acea persoana care alege simplitatea, exista un milion de posibilitati care iti pot creea rochia de mireasa perfecta. Noi am ales un model simplu cu broderie pe partea bustului. la fel de bine ar merge acest model simplu, fara broderie daca chiar esti adepta „simplitatii”. Creaza-ti propria rochie!

Simplitate, rafinament si eleganta

https://www.instagram.com/p/BiBjNsNlicg/?taken-by=weddingdresslookbook

Ceva si mai simplu aduce aceasta fotografie. O rochie de mireasa fara complicatii, fara motive si fara broderii, doar alb si nimic mai mult. O rochie care poate fi purtata de femeia care are incredere in ea, care se considera frumoasa si care este foarte puternica. Alege un material bun si de calitate si alege simpliatatea si eleganta.

Vrei sa iesi din tipar?

https://www.instagram.com/p/Be_HJ_tlTsP/?taken-by=weddingdresslookbook

Alege rochii care sunt diferite, pe care nu le-ai mai vazut, care pot lasa cu gura cascata pe cele mai mari dusmance si cele mai apropiate prietene. Fii tu cea care are curaj sa fie diferita. Alege o alta culoare si un alt stil. Dar tot odata fi tu. Croieste-ti rochia care te defineste.

Voalul, importanta lui in vestimentatia miresei

https://www.instagram.com/p/Bi-b-8EH2E-/?tagged=bridedrees

Voalul completeaza vestimentatia miresei. Daca alegi un voal simplu si scurt, nu vei avea grija luim iar daca optezi pentru un voal trena, vestimentatia va lua amploare. Vei fi regina balului.

Istoria voalului de mireasa ne poarta pana in vremurile indepartate ale Antichitatii, impletindu-se cu istoria rochiei de mireasa, semnificatia purtarii acestuia variind in functie de cultura si traditia fiecarei zone geografice, dar pastrand o esenta comuna. De la culori puternice si forme geometrice pana la materiale simple si croieli romantice, voalul are rolul de a ascunde partial chipul tinerei mirese, protejand-o si oferindu-i un plus de senzualitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole