Women’s Hat Styles – pe care il vei alege!?

Distribuie

LifestyleFashionWomen’s Hat Styles - pe care il vei alege!?

Panama Hat

Palariile Panama

Ce se potriveste mai bine unei nopți de vară blânde la barul de pe plajă, ca o pălărie de panama.

Acest design clasic provine din Ecuador. Acolo pălăriile sunt realizate prin țeserea frunzelor de palmier toquilla. Ele au o margine mijlocie și o coroană înaltă, de obicei cu o bandă înfășurată în jurul ei.

Datorită texturii ușor respirabile, pălăriile de panama sunt un accesoriu de vară perfect. Atunci cand vara temperaturile se înalță la înălțimi insuportabile.

În ceea ce privește styling-ul, pălăriile de panama funcționează ca un farmec cu materialele de mătase . Cu toate acestea, pentru o vibrație mai înaltă, le puteți combina cu un nasture desfăcut, si cu cămașa ascunsă într-o pereche de blugi drăguți denim.

Pălăriile din Havana sunt, de asemenea, o poveste de dragoste pentru sezonul festivalului de vară , unde protejarea de soare este de o importanță capitală.

Aveți de gând să obțineți o pălărie de panama ca un însoțitor la un festival în aer liber? Puteți să alegeti din diferite stiluri pentru a atinge acel absolut; de exemplu, cu pantaloni înalți și cusaturi sau cu un top și o pereche de sandale chic.

Beanie

Fesul se poarta cu stil

Beanies sunt un fel de fesuri care nu își ies niciodată din stil. Probabil datorită confortului, practicului și versatilității sale.

Un accesoriu pentru toți cei care trăiesc într-un climat mai rece.  Fesul reprezintă cel mai rapid mod de a vă menține capul acoperit. Nu te gandi prea mult la asorteu, se potriveste cu orice.

Mai mult decât atât, aceast fes de iarnă este o modalitate foarte bună de a ascunde faptul că aveți parul mai gras!

Fesul nu este rezervat numai pentru purtătorii casual. În zilele noastre, fesul de iarnă omniprezent poate fi văzut si purtat de toți entuziaștii de stil. 

Când vine vorba de stil , primul instinct este de a păstra fesul pentru timpul rece dar și casual.

În acest caz, îți poți combina fesul cu o pereche de adidași albi și cu blugi trendy.

Dacă aveți nevoie de un ansamblu de iarnă, combinati acest fes cu o jachetă groasă, îndoită și o pereche de cizme de iarna robuste .

Fesul poate fi, de asemenea, o modalitate foarte bună de a scoate in evidenta punk-rock-ul. Cuplați-l cu o jachetă de motto, cu curea ascuțită și cu o pereche de blugi din piele neagră, și – bam – căutați în mod instantaneu Gwen Stefani din „No Doubt-era”.

Pe de altă parte, puteți utiliza fes dvs. ca un instrument pentru accentuarea costumelor pe care le considerați un pic prea <încurcate>. De exemplu, dacă uniforma dvs. de iarnă este alcătuită dintr-o haină elegantă și adaptată și o pereche de cizme șic, puteți arunca o cămașă și puteți da imediat îmbrăcăminții un aspect mai <îmbrăcat>.

Bereta

Poarta bereta eleganta

Nimic nu întruchipează atmosfera sofisticată a Europei ca și o beretă elegantă.

De mult timp purtate de pictori și luptători de rezistență francezi, beretele au devenit imperfecțiunea finală pentru hainele de modă din toate catergoriile. De la modelele de haute couture la influențele Instagram.

Nu e de mirare că acest stil clasic de pălărie a devenit atât de popular în ultimii ani. Au potențialul de a arăta instantaneu aspectul înălțimilor vestimentatiei.

Dacă încercați să adoptati look-ul de beretă mai romantică, alegeți materialul clasic din piele de căprioară, pe roșu sau maro roșiatic și cuplați-l cu o rochie în stil Bardot . Înfățișarea voastră se va canaliza imediat pe acel look elegant din anii 1960 care evocativ se preteaza pentru actrițele franceze New Wave .

Cu toate acestea, dacă acest lucru nu vă captează cu adevărat estetica, nu vă îngrijorați: bereta nu trebuie întotdeauna să fie cu totul delicată și capriciosă.

Pentru o vibrație mai asemănătoare cu guerilla, adoptati o beret neagra de piele și înclinați-o în lateral. Îmbrățișați-vă pălăria elegantă cu o pereche de ochelari de soare eleganti, iar aspectul dvs.  va fi mai puțin parizian și puțin mai revoluționar.

Căciulă rusească

Caciula Ruseasca

Dacă se întâmplă să locuiți într-un loc unde vremea devine extrem de frigidă, ați putea crede că cuvintele „pălărie” și „stil” pur și simplu nu merg împreună.

Aveți nevoie de inspirație creativă pentru a fi la modă chiar și în timpul celor mai înghețate luni de iarnă? Trebuie doar să vă îndreptați spre estul europenilor, care au supravietuit iernilor timp de secole .

Cum o fac?

Pătrunderea blănuri din cap până la picioare este cel mai simplu mod de a întrupa estetica minunilor de iarnă, rămânând în același timp caldă și confortabilă.

Iar ushankas, sunt acele faimoase pălării rusești de iarnă. Piesa esențială pentru realizarea pe deplin a acestei fantezii de iarnă.

Aspectul lor dramatic, supradimensionat, va lovi orice echipament cu o crestătură și îi va da acel aspect confortabil.

Poate că ești reticient să încerci acest stil din motive etice.

Dacă doriți să păstrați prietenia cu animalele, puteți alege mereu pălăriile din blana sintetica în stil rusesc, care pot fi la fel de elegante și de luxuriante ca și cele reale.

Cea mai bună modalitate de a păstra stilul Anna Karenina este prin a combina ushanka cu o blană sintetica de altfel și o pereche de cizme.

Pe de altă parte, dacă preferați să vă păstrați echipamentul pe o parte mai subevaluată. Aruncați o haină elegantă, minimalistă cu o pereche de cizme plate și lăsați pălăria dvs. să fie steaua spectacolului.

Șapcă de baseball

Sapca de baseball

A trecut mult timp de cand șăpcile de baseball erau asociate doar cu fanii sportului sau cu turiștii americani din străinătate.

Nu numai că șăpcile de baseball devin extrem de elegante. Pot fi folosite rapid când doriți să vă protejați fața de soare sau cand nu vă spălați părul.

Dacă toate aceste motive te-au convins să-i dai o șansă șăpcii de baseball, dar încă nu știi cum să scoți vibrația nonșalantă și sportivă. Iată câteva idei despre cum să încorporezi diferite stiluri de șapcă de baseball în stilul tău de zi cu zi.

În primul rând, o șapcă de baseball se va simți cea mai lejeră când este combinată cu o cămașă liberă și o pereche de blugi.

Pe de altă parte, poate doriți să întruchipați aspectul popular din prezent. Șapca de de baseball merge cu un hoodie supradimensionat si o pereche de jambiere.

Pentru acea estetică monocromatică la modă , investește într-o șapcă de baseball suedeză în culori mutante. Cum ar fi maro cămilă sau verde de măsline, și potrivește-o cu piese de vestimentatie în nuanțe similare. Veți sfârși cu un aspect lustruit, raționalizat, care încă menține simțul urban, casual.

Șăpcile de baseball pot fi, de asemenea, piesa dvs. personalizata. În aceste zile, ele vin cu tot felul de scrieri grafice. Deci, dacă simțiți să fiti creativi la asupra un anumit sentiment, faceți o șapcă care vă va caracteriza în cel mai simplu mod.

Fedora

Palarie fedora

Din punct de vedere istoric, pălăriile fedora au fost asociate cu gangsterii în timpul perioadei de interzicere din anii ’20 și ’30 .

În a doua jumătate a secolului al XX- lea, au luat o scurtă pauză din a fi la modă. Doar pentru a exploda la începutul secolului, mulțumită celebrităților precum Alicia Keys și Mary J. Blige.

De data aceasta, femeile îți cumparau fedora în speranța că vor reuși în cele din urmă să se canalizeze cu diva lor internă R’n’B.

În ultimii ani, fedora au experimentat încă o renaștere în lumea modei.

Aceste zile, vin într-o mare varietate de stiluri, făcând fedora potrivită pentru tot felul de ocazii și dispoziții.

Una dintre cele mai populare moduri de a purta o fedora este cu blugi slabi, o haină supradimensionată și ochelari de soare pentru o privire subtilă, boemă.

Baker Boy Hat

Sapca baker boy

Dacă ați fost atenți la lumea modei, trebuie să fi observat acest stil de palarie. De cel puțin doi ani și-a facut apariția – pe celebrități, modele și bloggeri de modă .

Numeroase nume sunt folosite pentru a se referi la acest stil. Șapcă de locotenent, pălărie de pescar, șapcă de căpitan etc.

Oricare ar fi nomenclatura preferată, un lucru e sigur – pălăria de baker este aici să rămână .

Această tendință nu ar trebui să fie o surpriză. Într-adevăr – designul său structurat este o modalitate rapidă de a vă oferi un aspect mai bine definit.

Pălăriile Baker vin în diferite materiale și culori, care pot fi folosite pentru a evoca starea de spirit și estetică.

De exemplu, dacă doriți să canalizați vibrația drăguță, rezervată, alegeti o pălărie suedeză, gri sau maro.

Pe de altă parte, dacă vă străduiți să obțineți un aspect dramatic, o pălărie baker cu un finisaj negru de brevet va fi mai potrivită.

Palarie de soare

Palarie de soare

Verile au tendința de a fi complicate atunci când vine vorba de styling-fashion-forward costume.

Cu cât mai puțină țesătură trebuie să lucrați, cu atât mai greu devine asamblarea unui aspect complet sartorial.

Vă pregătiți pentru vacanțe de vară și nu doriți ca stilul dvs. să treacă neobservat. Atunci pur și simplu trebuie să investiți într- o pălărie elegantă pe plajă.

Aceste piese de vestimentati sunt, de obicei, făcute din paie și au o margine largă, care adaugă dramă acestui stil de pălărie.

Ideal pentru a vă adăposti fața de soare în căldură aprinsă, nu numai că o pălărie de soare bună vă va proteja de razele UV dăunătoare. De asemenea, vă va face să arătați ca o divă pe palaja Cote d’Azur.

Atunci când vine vorba de stil, puteți realiza pe deplin aspectul zeiței de litoral combinând pălăria cu o rochie de vară aerisită și elegantă, tunică sau caftan. Completați vetimentatia cu o geantă de plajă de dimensiuni mari și suntem de părere că nimeni nu va putea ignora ansamblul chic pe litoral.

Și să nu uităm cel mai bun prieten de modă al pălării de soare: o pereche de ochelari de soare deasupra. Cu aceste două pe cap, puteți fi siguri că nimeni nu va îndrăzni să vă deranjeze în timp ce vă relaxați pe o plajă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole