Ingrediente:
- 2-4 catei usturoi
- 1 legatura patrunjel/marar
- 1 lingura faina
- 6 linguri otet balsamic
- sare, piper, cimbru
- dupa gust ulei de masline
- 500g piept de curcan dezosat
Mod de preparare:
- Am dat un clocot carnii de curca! Apoi am taiat-o in bucati mici si le-am pus intr-un castron. Se adauga 6 linguri de ulei de masline, usturoi, patrunjel, 4 linguri de otet balsamic, sare, piper, cimbru, se amesteca si se lasa la marinat in frigider 15 minute, amestecand ocazional.
- Intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei de masline. Se scurge curcanul de marinada si se rumeneste in tigaie timp de 20 minute. Apoi, se toarna sosul de la marinada peste curcan si imediat se adauga o lingura de faina, amestecand constant.
- Se poate asorta cu orez (dupa preferinta- pilaf sau basmati) si se serveste imediat!
Timp de preparare: 20 minute
Grad de dificultate: foarte usor
2 portii
Categorie: fel principal
Pofta buna!