Inspiratie

Știți de ce pisicile se atașează de o singura persoana!?

Frumusetea felinelor

In general felinele, sunt pline de măiestrie si nu tolerează asprimea.

Si totuși, se atașează de persoana care este autoritara. Acestea au tendința de a se manifesta prin gudurare si prin împingerea capului sub bărbia celui pe care il iubește.
Daca vi sa intamplat acest lucru, pisica dumneavoastră va iubeste. Putin spus va iubește, pentru ele sunteți unica persoana care este demnă de respect!

O pisica in casa, aduce senzația unui copil cuminte, asta cand ajunge cât de cât la maturitate. Cand sunt mici acestea sunt foarte drăgăstoase si iubitoare cu toată lumea. Te poti juca cu ele va-ți ascunselea, si chiar poti discuta cu ele, căci te inteleg dar sunt foarte șmechere.

Daca i se va da mâncare din mâna, va ajunge un hoțoman si daca ai uitat carnea la dezghețat descoperită, atât a fost, fericire pentru pisica! De multe ori, pisicile ce sunt crescute in casa, devin foarte curioase. Își vor baga nasul peste tot si chiar va începe sa miaune cand își doresc sa obțină ceva.

Sunt expresive si stiu cum sa il cumpere pe stăpân. Crescând o pisica de pui, aceasta iti va lua din gesturi, iar daca in casa exista mai multe persoane, va prelua câte ceva de la fiecare. De exemplu: persoanele care ii oferă dragoste, le va trata cu dragoste, cele care le oferă doar joaca sunt pe post de antrenor in momentele in care acestea simt nevoia se a-și elimina energia.

De ce pisicile se atașează doar de o singura persoana pe care o va respecta, si va fi singura care va rămâne respectata pentru totdeauna?

In momentul in care in casa exista o familie formată din trei persoane, pisica se va atașa de partea masculină, chiar daca este pisica sau motan! De ce? Copiii familiei sunt cei care ii consuma energia, partea feminină a familiei este „servitoarea”, căci ii pune mâncare, o spală si ii curată litiera, iar cine rămâne si este autoritar, este cel care doar o mângâie. Respectul fata de acea persoana ii revine din simplul motiv ca se aseamănă.

Cand ajunge la maturitate are tendința de a se lenevi, dar ajunge sa înțeleagă atât de multe încât o consideri parte din familie? Si uneori ii vorbești ca unei persoane.
Este ideală o pisica dar nu pentru a-ți tine de urat ci pentru a simti prezenta unui suflet, cand casa iti rămâne pustie.

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *