Secretul unghiilor stralucitoare

Distribuie

LifestyleManicureSecretul unghiilor stralucitoare

In timp ce multe dintre noi ne imaginam ca lacul de unghii ne fac unghiile mai stralucitoare instantaneu, adevarul este ca de fapt ne afecteaza unghiile. Da! Majoritatea lacurilor de unghii disponibile pe piata contin substante chimice si conservanti daunatori care ne pot deteriora unghiile cu utilizarea obisnuita. Aceasta blocheaza spatiul si devin o bariera pentru penetrarea oxigenului. Fara oxigen, ar mai fi unghiile tale sanatoase? Asa ca, aruncati acele lacuri de unghii si urmati cateva remedii naturale din bucatarie pentru a-ti face unghiile mai sanatoase si mai stralucitoare decat oricand. Citeste mai departe si descopera idei sanatoase si retete care pot face unghiile stralucitoare natural.

Unghii sanatoase

Cum sa faci unghii stralucitoare?

Mentinerea buna a sanatatii

Multe persoane alearga dupa produse de unghii care pretind ca ofera rezistenta si prelungesc unghiile prin magie in mai putine zile. Cheltuim o suma imensa de bani, dar rezultatul este intotdeauna zero. Unghiile noastre inca sunt fragile, uscate, subtiri si lipsite de viata. Te-ai intrebat vreodata de ce nu functioneaza? Pentru ca trebuie sa fii mai sanatos pentru a obtine unghii stralucitoare. Unghiile reflecta intotdeauna sanatatea noastra per ansamblu, asa ca, verificati-le cu atentie. Alimentele bogate in complex de vitamine B, fier, vitamina A, C, D si calciu sunt foarte importante pentru sanatatea unghiilor. Includeti legume proaspete, alune, cereale integrale si verdeata pentru a oferi vitamine unghiilor. Consumul a cel putin 8 pahare de apa pe zi este, de asemenea, necesar pentru a mentine buna sanatate a unghiilor. Amintiti-va, unghiile sanatoase stralucesc intotdeauna!

Jeleul de petrol functioneaza

Poarta cu tine un mic tub cu vaselina in poseta oriunde ai merge. Aplica putin si maseaza unghiile dupa fiecare spalare a mainii. Acest lucru previne pierderea umezelii si, astfel, unghiile hranite stralucesc pentru totdeauna! Daca esti lenesa in legatura cu orice alte tratamente, vaselina sau orice alt jeleu de petrol functioneaza. Maseaza-ti unghiile cu el, mai ales dupa fiecare baie si inainte de a merge la culcare in fiecare noapte. Poti folosi, de asemenea, balsamuri incolore de buze drept crema de unghii; fac minuni.

Retete homemade pentru unghii stralucitoare:

Nu este natural sa iti faci singura tratamentul pentru unghii cu ingredientele din bucatarie? Desigur, este si foarte usor, poti face una in cateva secunde. Multe dintre ingredientele din bucatarie contin antioxidanti care sunt esentiali pentru sanatatea unghiilor. Ele intaresc unghiile si duc la unghii frumoase, lungi si lucioase. Verifica urmatoarele retete si incearca-le in timpul liber pentru a deveni proprietar al unghiilor frumoase si stralucitoare.

1. Ulei de masline pentru unghii

Uleiul de masline este o excelenta potiune naturala gasita in majoritatea produselor cosmetice si face minuni in vindecarea unghiilor fragile deteriorate. Se incalzeste uleiul de masline pana cand este caldut, sa nu fie fierbinte. Toarna-l intr-un castron si inmoaie unghiile in uleiul cald. Poti face asta si pentru unghiile de la picioare. Lasa-le sa se inmoaie timp de 2 minute, scoate mainile si pune-ti manusi de bumbac. Le poti pastra peste noapte sau pentru o ora. Spala-te cu apa proaspata si dupa aplica o crema de unghii.

2. Lapte

Nu ai timp sau doar te simti lenesa? Fii fara griji. Se toarna laptele cald intr-un castron si se inmoaie unghiile in el. Asteapta cateva minute pentru ca unghiile sa se hraneasca din lapte. Se spala si se hidrateaza cu o crema de unghii sau chiar cu o crema rece.

3. Apa de trandafir

Un amestec de avocado cu apa de trandafir, de asemenea, actioneaza ca un hranitor pentru unghii. Unghiile fragile si mate se hranesc si se hidrateaza prin folosirea regulata a acestei retete. Unghiile bine hranite sunt cheia unghiilor stralucitoare!

Apa de trandafir

Sfaturi importante de tinut minte:

  • Evita lacurile de unghii pe baza de acetona daca vrei unghii stralucitoare. Ele iti fac unghiile fragile si le deterioreaza.
  • Poarta manusi atunci cand faci curatenie sau speli vasele, deoarece acestea pot duce la exfolierea unghiilor.
  • Mentine o dieta sanatoasa cu suplimente de biotina si zinc consultandu-ti medicul. Acest lucru functioneaza perfect si are un rezultat mai rapid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole