Unghiile lungi sunt adesea preferate de femei, dar pentru fiecare manchiura aleasa in cazurile generale si in zilele normale in care muncim, unghiile lungi pot fi de cele mai multe ori incomode.

Multe dintre noi vrem unghiile lungi doar pentru ca arata mai bine si nu tinem cont de discomfortul care acestea il aduc odata cu purtarea lor. Spune „adio” unghiilor lungi
Trebuie sa recunosti: undeva, in adancul sufletului tau, jubilezi la gandul ca nu iti vei mai rupe unghii, stricandu-ti astfel manichiura la care ai muncit atat. Anul acesta se poarta unghiile scurte, care sunt considerate cat se poate de sexy, daca stii si cum sa alegi designul potrivit pentru ele!

forma-unghiilorLook-ul natural nu isi pierde niciodata farmecul, iar manichiura simpla, rotunjita, este cea mai populara, asta pentru unghiile mici si rotunjite. Aceasta forma este preferata de multe femei ce au unghiile mici si va ramane in topul trendurilor, indiferent de ce culoare va fi aplicata.

Unghiile scurte cu colturi patratoase au fost adoptate pentru ca este probabil forma care se obtine cel mai usor. Unghiile mici cu colturi sau cum le mai spunem, ”patrate”, sunt adesea intalnite atat printre femeile de rand dar in mare parte aceasta forma bate spre culmi inalte.

forma-unghiilorMai exista forma de migdala ce se intalneste foarte rar, deoarece putine sunt persoanele care au forma naturala de asa natura incat sa se potriveasca forma migdala la unghiile scurte. Atunci cand adopti aceasta forma pentru unghiile scurte, capeti instant un look distins si sexy, bucurandu-te in acelasi timp si de faptul ca aceasta manichiura este comoda, iar unghiile nu ti se mai rup cand ti-e lumea mai draga.

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: