LifeHacks

Nu iti pierde timpul si energia cu cei care nu merita

Momente

Nu plasa niciodata responsabilitatile tale pe umerii altora.

Tentatia este mare. Trebuie sa gasesti puterea pentru a trece cu brio peste greutati. Este usor sa lasam pe altcineva sa ne rezolve problemele, dar nu vom invata nimic. Vei gasi puterea de a trece peste toate in momentul in care vei intelege ca tu esti autorul tuturor esecurilor tale si creatorul tuturor succeselor tale.

Acceptati faptul ca nu puteti schimba trecutul.

Ne putem ghida dupa trecut acceptand rezultatele faptelor noastre, si putem schimba viitorul dupa faptele din ziua de astazi. Nu te astepta ca viitorul sa iti ofere tot ceea ce vrei fara sa muncesti. Altfel iti va zambi din tren si se va transforma in trecut.

Treci peste iluziile ce te fac sa crezi ca ii poti schimba pe cei din jurul tau.

Cu totii avem aceasta iluzie ”ca am putea sa schimbam pe oricine”. In final ajungem sa suferim datorita esecului in aceasta incercare. Doar circumstantele pot schimba oamenii. Incearca sa ii accepti pe cei din jurul tau asa cum sunt ei. Sar putea sa ajungi sa ii indragesti pentru propria lor persoana.

Oamenii au nevoie de tine daca esti putenic.

Nimeni nu te vrea in viata lui daca esti o persoana slaba, nesuferita, suferinda si nefericita. Cei care pretind ca te plac asa cum esti de fapt te induc in eroare. Bazati-va si impuneti-va cateva reguli,  expirati, credeti in propriile puteri si incercati sa nu va mai faceti griji.

Toate actiunile au consecinte.

Vom alege intotdeauna ceea ce dorim sa facem si ce nu. Inainte de toate deciziile pe care le luam trebuie sa ne gandim de mai multe ori. Nu ne va salva nimeni pielea daca o sa ne fie greu.

Nu iti pierde timpul si energia cu cei care nu merita.

In aceasta lume exista oameni care te plac, langa care viata ta este plina de bucurii si fericire. Trebuie doar sa nu fii o persoana inchisa, pentru ca pari suspecta. A fi deschis este un beneficiu. Atunci cand alegi persoanele ce te inconjoara, trebuie sa fie la fel de dechise ca tine.

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *