Cât de ușor te poate ignora bebe!

Am prins faza târziu, dar și acest sfert este complex prin simplu fapt că bebelina mea a început să mă ignore când o cert pentru poznele pe care le face.

În fiecare zi, are momente când este plictisită și cercetează cu privirea fiecare unghi al camerei, în mintea ei probabil se petrec multe acțiuni, jocuri sau aventuri. Uneori îi privesc ”privirea” și mă întreb -oare acum ce urmează să faci? Și mă uimește de fiecare dată.

A prins curaj și gustul plimbării de când poate merge singură pe piciorușe, și cele mai amuzante plimbări sunt cele de la ușa de la intrare pâna în dormitor și înapoi. Face curse de maraton bebelina, se menține în formă zilnic, face cardio!!! Este așa de amuzantă pentru că încă nu are stabilitate, dar are curaj. Fiecare pas făcut este de-a dreptul uimitor și mă gândesc -acuș acuș o să cazi în nas- dar nu se întâmplă.

Când a învățat să se urce singurică în pat mi-am spus că de acum asta este, trebuie să te țin sub observație mai mereu. Și nu este ușor, este de-a dreptul epuizant, dar uneori amuzant și cu -multe multe- momente emoționante.

Astăzi s-a petrecut una din acele momente amuzante, dar care m-au speriat puțin. Bebelina a decis că dacă tot se poate urca singurică pe pat și se poate coborî tot singurică,  -de ce să nu încerce asta și cu un scaun?- Am fost pe fază și mă gândeam să o iau in brațe, dar totuși mi-am spus că trebuie să văd ce se întâmplă.

Am scos telefonul târziu să o filmez, dar am prins esențialul. Încercarea mea de a-mi certa bebelina a fost eșuată. În schimb am fost foarte surprinsă de reacția ei, bebelina înțetegea că o cert și mă ignora! Nu cred! Nu se poate așa ceva! Îmi venea să râd dar în același timp eram serioasă, foarte serioasă. Cum poate un omuleț așa de mic să te uimească zilnic???

Etichete: bebe | bebelusi | copil | nazdravanii | povesti |
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: