Manichiura Half Moon

Distribuie

LifestyleManicureManichiura Half Moon

Manichiura Half moon este purtată cu plăcere de foarte multe femei. Indiferent dacă vorbim de celebrități și covoare roșii sau de femei obișnuite, această manichiură are un design simplu dar atrăgător care poate fi purtat indiferent de ținută sau de ocazie. French-ul inversat, căci practic așa putem traduce manichiura Half moon, se reprezintă prin două nuanțe contrastante, unul la bază, iar celălalt de-a lungul unghiei. Ușor de făcut acest tip de manichiură poate părea îndrăzneț sau subtil, în funcție de nuanțele folosite.

Timp de 85 de ani, manichiura Half moon a creat un aspect izbitor pe unghiile femeilor. În 1932, când Revlon a introdus prima linie de lacuri pigmentare a unghiilor, stilul Half moon cu unghiile parțial goale a făcut furori. Citiți mai departe pentru a afla cum puteți obține acest aspect.

Pregătiți consumabilele

Ca și în cazul oricărei manichiuri, veți avea nevoie de un strat de bază și de un strat superior. Veți avea nevoie, de asemenea, de o nuanță preferată de lac de unghii. Pentru manichiura Half moon, veți avea nevoie și de acetonă, o perie de machiaj plată și un pachet de autocolante speciale.

Top Coat

Mai întâi, aplicați un strat de bază pe unghii. Lăsați-o să se usuce.

Aplicare Șablon

sablon manichiura

Dacă stratul de bază s-a uscat, este timpul să scoateți autocolantele. Acestea vor masca partea inferioară a unghiei pentru a o păstra transparentă. Puneți câte unul pe fiecare deget, astfel încât marginea găurii să se afle chiar lângă cuticulă. Autocolantul alb ar trebui să acopere aproximativ un sfert din unghie. Apăsați ferm în jurul marginilor pentru a crea o etanșare strânsă între autocolant și unghie.

Aplicare Ojă

Orice lac de unghii se poate aplica pentru acest următor pas, deci nu ezitați să folosiți lacul preferat. Du-te peste întreaga unghie până la autocolant cu un strat subțire. Nu este nevoie să dați cu oja peste întreaga parte autocolantă, însă o suprapunere pe ea va ajuta să vă faceți o linie curată.

Parte a doua

După ce ați lăsat unghiile să se usuce, aplicați un alt strat subțire de culoare.

Elimină

Imediat după finalizarea celui de-al doilea strat, trageți ușor de autocolante și aruncați-le.

Curăță

pensula-manichiura

Unele oje s-ar putea să fi ajuns sub autocolant, așa că vei dori să faci niște schimbări. Folosește o perie îngustă de precizie mică, introdu pensula în dispozitivul cu acetona de îndepărtare a lacurilor. După câteva minute oja trebuie să se usuce pe unghii, apoi utilizați peria umedă pentru a atinge locurile în care culoarea s-a strecurat în zona jumătate goală.

Top

Pentru a termina manichiura Half moon, dă-te pe fiecare unghie cu un strat de top.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole