LifeHacks

Incearca sa eviti ”certurile”

Toate probleme vin cu o solutie de rezolvare!

Oriunde se va intampla, ca este o cearta la serviciu, in familie sau pur si simplu doar contraziceri, incearca sa te mentii pe pozitii si calm!

Nu trebuie sa impresionam pe nimeni sau sa aratam cine suntem ”noi”. Totul trebuie sa decurga cu calmitate si discretie. Asta denota ca persoana ta este demna de incredere si stie cum sa se descurge in asemenea situatii.

Cearta nu este intocmai cea mai buna solutie in cazul unor neintelegeri, dar daca se ajunge acolo, invata cum sa te controlezi pentru a evita ca cearta sa devina un urias monument de rautate,

Fii pragmatic nu sarcastic, fii promt si strict pe problema in cauza. Nu devia, nu tipa, nu acuza, nu injura. Vrei sa demonstrezi ca esti om, tot ce ai de facut este sa te controlezi.

Suntem singurele creaturi care isi pot controla starea si emotiile. Incearca sa nu de vii un patruped atunci cand te afli intr-o dicutie aprinsa sau intr-o cearta.

Calmul si rationamentul trebuie sa fie controlabil, astfel poti ajunge la relevanta a lucrurilor care au luat acea intorsatura urata.

Fii om!

Sa nu ne certam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *