De Sfantul Valetin

Ce este mai important, sa iubesti sau sa fii iubit!

Ziua indragostitilor este o zi in care poti sa iubesti si sa fii iubit in acelasi timp. Acum ai ocazia de a darui atat dragoste, afectiune cat si cadouri.

BILETELE: puteti scrie de la 10 la 100 de motive prin care sa ii transpuneti de ce il/o iubiti.

Exemple: Te iubesc pentru fiecare sarut, pentru ca esti langa mine, pentru ca imi faci zilele frumoase… Fiecare dintre noi avem destule motive pentru a le impartasi cu persoana iubita.

O CARTE CU FOI ALBE: in care sa va scrieti fiecare moment care va marcheaza. Noteaza pe prima pagina data si un motiv pentru care traiti alaturi de cel drag. puteti scrie o poezie, o intamplare amuzanta sau ce va trece prin cap, deoarece dumneavoastra stiti ce i-ar place partenerului.

SURPRIZE SURPRIZE: puteti juca un joc cu ghicitori. Va lasati iubitul/a sa raspunda la ghicitorile puse de dumneavoastra, pana cand ghiceste locul in care se desfasoara surpriza. Poate fi o cina romantica, un loc ce are o panorama frumoasa, un film sau pur si simplu un loc in care puteti ascunde un buchet de flori.

O DUZINA DE TRANDAFIRI: iar fiecare floare sa contina cate un biletel cu anumite mesaje de dragoste.

CINA ROMANTICA: in locul primei intalniri. Va fi o surpriza nemaipomenita si cu siguranta va veti aminti inceputul relatiei. O sa aveti ce discuta!

BALOANE CU HELIU: care sa invadeze dormitorul, legate cu mesaje de dragoste.

FARA COPII DE VALENTINE: va puteti detasa in aceasta zi de copii, pentru a petrece timp doar voi doi, facand ca aceasta zi sa fie uimitoare si magnifica. Puteti pregati cina impreuna, puteti pregati o baie spa sau pur si simplu puteti sa leneviti unul in bratele celuilalt.

UN  FILM ROMANTIC: chiar daca il vizionati la cinema sau chiar pe canapeaua dumneavoastra.

O POEZIE: Simtiti-va poeti pentru o zi si inramati arta care va definete.

JOCURI CU SAGETI: prin toata casa, toate acestea pot ajunge in dormitor doar pentru un sarut sau in bucatarie unde este pregatita cina sau alte idei care va trec prin minte.

O BAIE IN LAPTE: aceasta va fi surpriza perfecta!

Ti-a placut articolul? Recomanda-l: