Friptura suculenta si aromata! Pulpa de curcan la cuptor

Distribuie

HealthCulinarFriptura suculenta si aromata! Pulpa de curcan la cuptor

Avem nevoie de:

  • 1/2 lgt oregano
  • 1/2 lgt tarhon
  • 1/2 lgt boabe de mustar
  • 1/2 lgt busuioc
  • 1/2 lgt sare 
  • 50 ml ulei masline extra virgin
  • 250 ml vin rosu
  • 1 lamaie
  • 1 pulpa curcan

Timp de preparare: 1:45 minute
Tipul retetei: fel principal
Dificultate: usor
Categorie: fel principal

Mod de preparare:

Amestecam toate condimentele impreuna cu zeama de lamaie si cu uleiul.
Cu aceasta pasta ungem pulpa pe curcan si o asezam intr-o tava.
Turnam vinul si 1/2 pahar de apa in tava, o acoperim cu o folie de aluminiu sau in cazul meu i-am pus capacul, pentru ca am folosit o tava din sticla.
Dam la cuptor timp de 1:5 ore.
Din cand in cand scoatem din cuptor si ungem carnea cu sosul. Cu 20 de minute inainte de a fi gata, lasam tava neacoperita pentru a se rumeni.

Pofta buna!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole