Avem nevoie de:
- 1/2 lgt oregano
- 1/2 lgt tarhon
- 1/2 lgt boabe de mustar
- 1/2 lgt busuioc
- 1/2 lgt sare
- 50 ml ulei masline extra virgin
- 250 ml vin rosu
- 1 lamaie
- 1 pulpa curcan
Timp de preparare: 1:45 minute
Tipul retetei: fel principal
Dificultate: usor
Categorie: fel principal
Mod de preparare:
Amestecam toate condimentele impreuna cu zeama de lamaie si cu uleiul.
Cu aceasta pasta ungem pulpa pe curcan si o asezam intr-o tava.
Turnam vinul si 1/2 pahar de apa in tava, o acoperim cu o folie de aluminiu sau in cazul meu i-am pus capacul, pentru ca am folosit o tava din sticla.
Dam la cuptor timp de 1:5 ore.
Din cand in cand scoatem din cuptor si ungem carnea cu sosul. Cu 20 de minute inainte de a fi gata, lasam tava neacoperita pentru a se rumeni.
Pofta buna!