Vânător pasionat? Încearcă echipamentele Deerhunter

Distribuie

LifestyleFashionVânător pasionat? Încearcă echipamentele Deerhunter

Vânătoarea a apărut ca ocupație a omului în epoca paleolitică. Înainte ca omul să crească animale și să cultive plante, vânătoarea a constituit principalul mijloc de existență. Pentru unele popoare din nordul Asiei, Americii, din insulele Polineziei, din Australia și Africa, vânătoarea are și în prezent aceeași importanță.

În România există aproximativ 60.000 de vânători iar suprafața parcului cinegetic românesc este de șase milioane de hectare. Anual sunt vânați aproximativ 60.000 de mistreți și 5.000 de ciute.

Un cerb costă între 550 și 8.000 de euro, în funcție de valoarea trofeului, un mistreț între 250 și 750 de euro, în funcție de mărimea colților, un urs carpatin între 5.000 și 7.000 de euro, un cocoș de munte 1.000 de euro pe bucată, iar capra neagră – 2.800.

Cel mai vânat animal în România este iepurele de câmp, pentru care vânătorii plătesc 20-25 de euro conform Wikipedia.

În timp ce vânați pe pădurile naționale și pe pajiști, este important să aveți în vedere câteva lucruri.

  • Eticheta corectă de vânătoare va asigura că experiența dvs. publică de vânătoare de terenuri este bună pentru toată lumea.
  • Verificați întotdeauna la departamentul local de pește și vânat pentru a înțelege regulile și reglementările înainte de vânătoare.
  • Fii în siguranță cu toate armele de foc.
  • Respectați animalele, habitatul lor și pădurea națională sau pajiștea unde vânați.

Cauți echipamente de vânătoare?

Găsești Articole marca Deerhunter pe site-ul Vânătorul și pescarul

Un vânător pasionat ar trebui să fie pregătit pentru aproape orice iar echipamente simple de vânătoare sunt un must have.

Când vine vorba de vânătoare chiar și pentru o simplă tură de veghe, înainte de a ieși pe câmp, trebuie să iei obiecte diferite pe care le poți purta cu tine. Unora le place să meargă cu sarcini grele pentru a acoperi eventualele situații posibile, în timp ce altora le place să transporte sarcini minime pentru a le trece peste zi.

În acest sezon este bine de știut ce echipament să îți alegi pentru ca frigul să nu te doboare. Produsele de calitate îți pot oferi confortul necesar astfel trebuie să alegi un echipament corespunzător pe care te poți baza.

Noi îți putem recomanda printre cele mai utilizate si convenabile echipamente care te vor ajuta să te menții în formă pe toată durata procesului de vânătoare.

Înafară de echipamentul vestimentar trebuie să ții cont si de echipamentul propriu-zis de vânatoare care constă în următoarele:

Permisul de vânătoare

Puneți permisul de vânătoare într-un pachet de plastic pentru a-l proteja. Exact opusul de care aveți nevoie este să treceți pe lângă un gardian de vânătoare și permisul dvs. de vânătoare să fie ilizibil pentru că s-a udat.

Trusa de prim ajutor

Indiferent dacă faceți un blister pe călcâi de la cizme, intrați într-o luptă cu un cactus sau vă tăiați cu cuțitul, ar trebui să adăugați o mică unitate de prim ajutor medical în echipamentul de vânătoare. Foarte bine poate fi la fel de simplu să adaugi câteva bandaje mici, medii și substanțiale, cremă antibacteriană, dezinfectant pentru mâini, paracord și împotriva cremei. Trebuie să ai echipament suficient cu tine pentru a te menține intr-o stare ok.

Cuțite

Set cutite Walther

Un cuțit decent este într-adevăr esențial pentru rucsacul oricărui vânător. Asigurați-vă că aveți o tăietură ascuțită și solidă în timp. Cuțitele întărite Hunter Walther sunt extrem de calitative în mod explicit pentru orice om dinamic în aer liber. Au margine ascuțită utilă, care face o curățare simplă și rapidă.

Tot pe acest site Vânătorul și Pescarul veți găsi nenumărate echipamete pentru uniforma completă a unui vînător. Indiferent cât de pasionați sunteți de vânătoare trebuie să aveți în vedere toate celelalte echipamente necesare pentru sezoanele care vă aduc satisfacție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole asemănătoare

Ultimele articole