Manicure

Cum alegem corect o scoala de manichiura?

Cursuri manichiura

O scoala buna de manichiura- un potential profesionist!

Vechimea, prestigiul si experienta scolii, competenta si profesionalismul trainerilor, metodele si tehnicile de predare, feedback-ul cursantilor, raportul calitate- pret, acestea sunt doar cateva dintre criteriile pe care un tehnician trebuie sa le ia in considerare atunci cand alege sa urmeze cursuri de formare sau perfectionare.

Acestea sunt extrem de necesare, deoarece industria de estetica a unghiilor este intr-o permanenta ascensiune iar specialistii care lucreaza in acest domeniu, trebuie sa tina pasul cu tendintele.

scoala-de-manichiura1.1 Vechimea si prestigiul scolii

E drept ca o scoala noua poate fi buna, dar alegand o scoala cu istoric si cu rezultate verificabile, aveti sanse mai mari de a obtine rezultatele dorite. De asemenea, o scoala care promoveaza un brand de produse, va avea intotdeauna standarde mai ridicate pentru ca rezultatele sale vor influenta imaginea brandului pe piata.

1.2 Instructorul

Exista multi tehnicieni de unghii foarte bine pregatiti, insa nu multi pot fi si buni. De aceea este bine sa va informati in prealabil de persoana care va va preda.

1.3 Recomandarile

In cazul in care cunoasteti persoane care au urmat cursurile, este bine sa le cereti parerea. Vestile bune circula repede.

1.4 Pretul

Este ultimul criteriu dupa care ar trebui sa va ghidati, insa majoritatea pesoanelor il iau pe acesta in calcul prima data. Pretul foarte mic poate fi o capcana, cu toate ca un pret mare, nu ne asigura obligatoriu succesul!

Sigur o să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *